video çekmediniz mi yafs
video çekmediniz mi yafs
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
videolardan hiç bir sey anlaşılmıyor. Jettadan sonra standart debraj ısındı. Kaçırmaya başladı. Ama Focus beklediğimden daha hızlı. Jetta da ağırlığına göre iyi gidiyor.
kardeşim senin aracın katalog değerlerine baktım. performans verilerin benim araçdan daha iyi. 1600-4750 devir arası 240 nm tork sabit. 0-100 un 8 sn, 224 de maks suratin var. bu değerler bende soyle: 1750-4750 arası 240 nm . 0-100 8.1 maks 220. ağırlıgık olayına gelince senin ruhsatta 1380 civarı yazıyor galiba. ama katalogda 75 kiloluk sürücü ve %90 yakıt dahil olmak uzere 1333 kg yazıyor. benim aracın katalogdaki boş ağırlığı ise 1388 kilo gözüküyor. benim boş ağırlığım ise (tuvaletten sonra, karnım açken) 97 kg
bu durumda beni geçmen normal görünüyor. tabi şu da var. benim araç dsg ve hatasız vites geçiriyor. sen de hatasız kullanmışsın ki beni geçtin. tebrik ederim.![]()
gece gece telefondan son bi kez bakayım dedim abi sana special thanks yazmak lazım =) muhabbetin on numara bilginde az değil =) arabanda ggüzel gideride güzel ama bişey diyecegim focusun titanium x in özelliklerine bak abi senin baktığın büyük ihtimal boşu =) bizimkinde sunroof haric herşey mevcut =)
cruel toprak çağıracağım tmm.ama gelmemezlik yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)