deniz semt olarak nerdesin ben bilkentin ordayım
Printable View
dikmendeyim onur
bu taraflara gelde buralar daha müsait mesa tarafı
Onur, revolu rocco tanıdığın yok mu yaw
tamam onur mesaya geliyoruz
tmam bende cıkıyorum 5-10 dkya
görüşürük :heyoo:
yusuf koşun olm sizde , şenlik var ,eksik kalmayın:D
ARABAMIZ YOK Kİİİ :D KAYIP ŞU an şaka gibi ama gercekten özgürde arabada kayıp :D
gelen arkadaşlara teşekkürler, soğuk ve güzel bir geceydi.
Onur gaza erken basma bir daha :D
güzel ve gerçekten buz gibi bi geceydi gelen arkadaşlarla gayet güzel vakit geçirdik..
Onur Şahin senden iyi kullanıyo olm :D ee ne diyosun egzoz dediğim kadar var mıymış beğendin mi sen de?
abi basta amatörlük yaptık cabuk alıyomus audiden.deniz egzoz güzelde gece mahalleye girince rahatsız edebilir :D şahinin öyle bişey yapması imkansız giderken rampada yüke bindi bizimkinin nefesi yetmedi heralde anlamadım o işi,320 de güzel gidiyor yine ben beğeniyorum gidişini masallah 2 lt dizellerde en iyisi bu sanırım
onur şu 3.20 ile bide biz denesek, mumkun mu ayarlasan??. anlaşılan bu pis işlere kuzeninide bulaştırmışsın. ama ben kürşat gibi rölantide kalkmam, şanzımanı kırana kadar lunch control heberin olsun:D
dsg de kıramassın sanzmnı mrk etme o kadar yetenekli olamassın :)
ist gelirsen 320d 184 var sana denk 106 gti var 140 civarı ki ikiside biliosun üzer ama farkı grürsün.. Bide tam sana göre bi araç var jetta 2.0 tdi var chip atmış baya kırıcı bi araç olmuş onuruyla gururuyla oynuo milletin ''tek bir chip ile dizel spec'' pm at gelirsen gelceksen bayramda yokum sadece..
106 gti yürünmez boşuna can sıkıntısı olur, 3.20 d gelirmi cumartesi sabah ?
"106 gti ile yürünmez" olacaktı yanlış anlaşılma olmasın.