Şaka felan yaparsa can sıkıntısı yapar ondan demiştir. :D
Printable View
Abi, 320d sağlam gidiyor. Uzunda beni geçiyor. sıfırdan kalkınca 160-170 e kadar önde gidiyordum. Sonra geçiyor. Bence 320d ye hiç bulaşma :)
140 hp gibi gti "ki öyle demiş RED DEVİL arkadaşımız" olsa aradaki kilo farkı ile önümüzde uzar kanaatindeyim. Onunda bizimde yakacağımız benzine yazık olur.
onur yazın kapalı garaja gece 3 de 4 te girdiğim oluyo valfli yapmazsam biri gece çıkar cama indirir beni tüfekle müfekle onun farkındayım :D
Daha önce bir kaç defa yolda 3.20d denk gelmişti. Eski tip stopları olan artık 177 midir 163 mü bilemiyorum uzunda 1-2 boy kadar önünde kalmıştım. Gebze istikametine doğru 184 lük olan ile 180 e kadar kafa kafaya gitmiştim. Daha üzerine çıkmaya trafik izin vermedi. Tanışamadık o arkadaşla buralardaysa kendisine selamlar, gümüş golf gt.
revolu halıyle mi denediniz 3.20 dizelle..
Evet, 184 lük makinalar gerçekten çok iyi gidiyor. Zaten fabrika verileride çok iyi : 0-100 7.6 sec . Top speed 233km/h. Yalnız ben gazlarken 3.20d tek kişi idi, biz bagaj + hanım + çocuk. Bende tek olsam denemeden bilinmez ama 1-2 boy kadar önde olacağımı zannediyorum.
fangio nun golf gt si ile 3.20 d denendi. videosu var burda.
ben golf gt ile deneyeceğim. istanbulda da senle denersek farkı görebiliriz. 206 emre var birde ama arabası mechul bir dizel, ne üdüğü belirsiz.:). geçsende geçilsende sana bişey ifade etmeyebilir, ne geçtiğini açıklayamayabiliriz:)
yusuf damlamışsın yine:)
Stok geçmeniz çok zor, yazılım şart :)
Senin yedek lastiği alırım. Sabah evden çıkarken işe gittiğimi söylemem lazım hanıma yoksa gelemem :)
Stok geçemezsiniz derken 3.20d yi kastetmiştim. İşteyim şu an, eksik yazmamı maruz görün. 1 saate kadar Maslaktan 2. köprüden karşıya geçeceğim, belki birilerine denk geliriz.
Bir revolu vw de bize denk gelmedi iyi mi :(