tur testini bilmiyorumda cztnin turning circle i ciddi derecede kotu. kucucuk araba kocaman sokakta tek hamlede u atamiyosun![]()
tur testini bilmiyorumda cztnin turning circle i ciddi derecede kotu. kucucuk araba kocaman sokakta tek hamlede u atamiyosun![]()
güzel bir konu ve bilgilendirme teşekkürler
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
emin olmamakla beraber e36 3 tur galiba![]()
saxo vts - 106 gti ın 2.98 tur
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Bmw f20 - f30 1 ve 3 serisi 2013 standart elektronık direksyon ıcın tur 3.turdur.
Extra alınan servotronic direksyonda net 2 turdur. Çok daha kolay park imkanı saglıyor.
Tabı daha stabil surus. Yolda gezme veya ufak dıreksıyon hareketlerınde konforun bozulması(aşırı sert tepki ) gıbı bır durum kesinlikle sözkonusu degıl.
inst. kozgaraj
Biraz daha kısa olsaymış hoş olurmuş sanki.. Kırıldım şu an mühendislere o kadar aşkla yapmışlar şanzımanı motoru buna el atmamışlar..
O araya takılan redüktör tarzındaki parçayı nasıl temin ederiz yada uğraşsak imal edebilirmiyiz ki Solid Edge'de çizimlerini hesaplarını yapsam.
If you don't follow through on your dreams, you might as well be a vegetable.
Burt MUNRO
Corolla E12 3.4 tur net. Elektrikli bu arada kutu..
edit : şimdi kaynaksal olarak edindiğim bilgiye göre 3.36'ymış doğru tur sayısı.
bence önemli olan 1 turun farklı araçları nekadar döndürdügü.2 farklı aracın direksiyonlarını çeyrek tur çevirince tekerlekleri aynı derecede dönmeye bilir.mesela 2.1 tur olan alfa tam tur dönemedigi bir sokaktan 3.8le başka bir araç rahatlıkla dönebilir.bence önemli olan direksiyon turu kadar tekerinde nekadar döndügüdür...benim aracınki acaba gti dan farklımı merak ettim.
doblolarnda tur sayısı az, en çok tur olanda captıva ve sorentodur sanrm..![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
6L ibizada 2.8 tur geldi. binek araca normal bence 2.5 ile 3 arası..
Yeni bir video ekliyorum
honda civic 1.6 sedan 2000 model 120hp (3.6 tur)
(o kadar çok çeviririyorsunki adamın kafası karışıyor)
yanlız daha öncede konuştuk
direksiyon tur sayısı ile arabanın dönüş çapını karıştırmayın.
mesela benim alfa yolda süper sportif sürüş sergiliyor
tık tık, direksiyonu kısacık çevirerek şerit değiştiriyorsunuz, go-kart gibi.
fakat araba dönmüyor, aracın dönüş çapı az
sitenin kapalı otoparkında köşeleri ucu ucuna zar zor dönebiliyorum hatta bazen ileri-geri yapmam gerekiyor.
Honda ise yolda tam minübüsçü modundasın, çevir çevir bitmiyor
ama kapalı garajda aynı yerden öyle bir dönüyorki ohooo daha dar olsa bile döner yani.
Honda Civic direksiyon tur testi. - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)