geçen travego otobüs garajdan çıkarken en önde oturuyordum. aklıma bu konu geldi kaba taslak saydım. galiba 5 tur![]()
geçen travego otobüs garajdan çıkarken en önde oturuyordum. aklıma bu konu geldi kaba taslak saydım. galiba 5 tur![]()
Byte-R
instagram: dogancglr
Uzun süredir yapmayı planladığım direksiyon kutusu değişimini sonunda yaptım. Civic Ek nın çok turlu direksiyon kutusundan kurtulup, 2000 model acura integra direksiyon kutusuna geçiş yaptım. Kutuyu Abd den temin ettim. Direksiyonum şu an çok tepkili ve turu gayet kısa oldu; turu teknik dökümanlarda 2.8 diye geçiyor ama net olarak ölçmedim. Ek kasa için, yaptığım bu işlem genellikle ekk2 motor kulaklı k swap işleminde kullanılıyor, ben öncelikli olarak direksiyon kutusu için yaptım, fakat ilerde yapacağım k swap içinde altyapı oldu.
İşlemi yaparken fotoğraflama imkanım olmadı, yapmayı düşünen olursa takıldıkları noktada yardımcı olmaya çalışırım.
İşlemin yapıldğı araç 2000 model honda civic hb. Direksiyon kutusu 99 01 Acura integra
Civic Ek kasada, integra direksiyon kutusuna geçiş yapabilmek için gerekenler şunlar:
Memlekette Integra olmadığından, Civic Eg kasa ile Integra Dc2 ön yürüyen aynı olduğundan parçalar Civic Eg den seçilmiştir.
99 01 Acura Integra Dc2 direksiyon kutusu ( 96-98 de uyumlu fakat biraz daha iyi olduğu söyleniyordu, olmuşken iyisi olsun dedim)
92 95 Civic Eg travers
92 95 Civic Eg salıncaklar
92 95 Civic Eg Viraj demiri (İntegranınki daha kalın)
92 95 Civic Eg Arka şanzıman kulağı ( Motor serisine göre değişiyor ) Ek Kasanın ki Kısa kalıyor eskisine işlem yapılıp uzatılabilir.
92 95 Civic Eg Amortisör Çatalları ( Değişmese de olur, Ek kasanın çatallarının ağız kısmı geniş, araya somun vs koymak gerekiyor)
Bunların dışında travers ve salıncak bağlantıları için her iki kasadan da bağlantı civataları gerekiyor. Detay gerekirse yardımcı olurum.
Hidrolik boruları konusunda sorun yaşamadım rekorları birebir oldu fakat Eg kasa veya makyajsız Civic lerde durum değişebilir, rekorcu da hortum yaptırmak gerkebilir.
Giulietta 2.2-2.3 civarı. Alfaların genelde kısa oluyor direksiyon turları
benim aracim alfaromeo 155 Q4 1994 model
seneler once eskiyen-bozulan direksiyon kutusu sifiri ile degismisti.
sanirim farkinda olmadan 96 modelinkini takmisiz (2.1 tur)
Gecen hafta 95 model bir Q4 un direksiyon tur sayisina baktim. 3 tur gibi
edit1:
96 model Q4 sahibi bir arkadaşa söyledim
test edip tur sayısını söyleyecek
edit2:
cevap geldi, hatta video geldi
96 modeller 2.1 tur
1.7 dti'ı 2,7 tur gibi ölçtüm.
accentin 3,4 tur civarı.
Tur sayısı arttıkça hiç zevk vermiyor, hissiz bir direksiyon oluyor.
DTi
böyle ruhu olan araçları kıymetini bilenler iyi ki var. benim vts nin de ölçeyim merak ettim ama tur sayısı 2.5 geçmez sanırım.
kia picanto sagdan sola 3 tur.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
yanlış anlama olmasın?
biz şöyle yapıyoruz
önce direksiyonu el sola alıyoruz ve oradan sağa doğru çevirerek tur sayıyoruz.
yani ortadan sola-sağa bakmıyoruz
Q4 direksiyon tur - YouTube
tur sayısı azaldıkça sportif sürüş ve araç kullanma zevki artıyor
2 tur, 2.1 ,2.2 tur acayip ideal bence
3 ve üzeri ruhsuz
yanlız hata affetmez
yani direksiyonu dikkatsiz davranıp biraz çevirirseniz mesela yerden birşey uzanıp aldınız araç içinde
birkaç şerit değiştirme şansınız var
birde dar yerlerden dönüşler çok zor yada 1 kerede olamıyor diyelim
2012 civic tırt çıktı. 3 tur + 1/16 tur falan gibi
Asıl soru geliyor.
Şimdi turumu ölçtüm iyi hoş güzel turum fazla ben bunu nasıl düşüreceğim.
Direksiyon kutusundaki o dişlilerin çapımı değişecek yoksa rot kollarımı uzatılacak nasıl olacak ?
en doğrusu dişlileri ona göre tasarlanmış direksiyon kutusuyla değiştirmek (varsa tabi)
yoksa bunun için sonradan yapılma bazı çözümler var (tabi her araba için yoktur)
ilk sayfalarda mesela vts-106 içindi sanırım, direksiyon mili ile direksiyon kutusu arasına takılan bir ara dişli kutusu vardı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)