User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
55 sonuçtan 39 ile 55 arası

Konu: Yeni pist gunleri icin tarih var mı?

desibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buğra abi bu yeşil inşaatın bi pist projesi vardı ndurumda acaba ?
    Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.güngör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ticari fikirde olsa , sürümden kazansalar ne olur ki ?
    versin 100 tl giriş 1 saat kardeşim geç napıyorsan yap.
    günde 50nin üstünde araba soksan 5bin tL...
    ne bilim 50 arabada 100 tlden rahat gelir kanaatindeyim.
    sürekli olsa , reklam filan , işi döndürmeye başlasak da ; devamı gelse büyüse "çark" olmaz mı ?
    izmit körfez org. için günlük kaç lira bütçe ile oluşturuluyor ? bileniniz varsa , bende öğrenmek istiyorum
    benim yazdıklarım sadece 1 fikirdi.saygılar.
    Günlük 5000 tl istanbul park ın pist açıldığında günlük masrafının 3 te 1. Günlük çekici ambulans yangın söndürme teknik ekip gideri günlük 12000 tl civarında. En az 2 ambulans ve 1 yangın söndürme şart. Onun dışında pistteki görevlilerin masrafları az buz değil. İstanbul park gerçekten çok büyük bir pist. En güzeli Paristeki Carole pisti. Körfezden biraz büyük. 20 dakika 15 motor çıkıyorsun motor başı 30 muydu 40 Euro muydu neydi onu veriosun. Bütün ekipman hazır. Sabahtan akşama kadar bir sürü motor girip çıkıyor. Çekicisinden doktoruna her virajdaki flagman ine kadar sürekli çalışıyor. Pist kenarına girip çıkmak serbest ama işi olmayan girmiyor gidiyor tribunde izliyor. Yandaki otoparkta sabah motor kullanım dersleri veriliyor. Dandirik bir büfesi var sosisli patates falan satıyor. Kapalı alan 0. Yağmur yağdımı direk tepene.
    IN BOOST WE TRUST

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı desibel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buğra abi bu yeşil inşaatın bi pist projesi vardı ndurumda acaba ?
    Bilemiyorum onu Emreye sormak lazim . Görunce yazar kendisi ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KingoAtmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğru ya ferrari, porshe sahipleri senede 2 tur atsın , ondan yapıldı pist.
    Senin bahsettiğin stadlar 1 sene içinde istanbul parktan daha fazla organizasyona ev sahipliği yapılıyor ... sadece maç da değil konser de veriliyor.
    Ki rusyada parasını verip artık savaş amaçlı kullanılmayan eski miglerle tur atılabiliyor
    Amerida parasını verip nascar pistinde nascar arabası ile pilot eşliğinde tur atılabiliyor.
    Aşağıda da NORDSCHLEIFE pistinin kullanım bedelleri:
    PRICES FOR TOURIST RIDES 2012:
    1 lap: 26,- €
    4 laps: 95,- €
    incl. 1 ring°werk ticket, 10 % discount of onboard cameras
    25 laps : 490,- €
    incl. 1 ring°werk ticket, 10 % discount of onboard cameras
    Annual ticket: 1.445,- €
    incl. 2 ring°werk tickets, 10 % discount of onboard cameras
    The validity of the new prices starts at the 01.01.2012.
    Disregarding the terminal value the tickets lose their validity on the 31.12.2012.

Örnekleri var, istedikten sonra oluyor
    Ama önce vatandaşların bilinçlenip, kendisini o pisti kullamaya layık görmesi gerekir

.......

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pistin surekli islemesi icin,pist uzerinde hazir organizasyon olmasi gerek...
    Yani ambulans-cekici-kiralik araclar hazir olmali. Ayrica kendi araclariyla giricekler icinde cazibe merkezi olmali...

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günlük 5000 tl istanbul park ın pist açıldığında günlük masrafının 3 te 1. Günlük çekici ambulans yangın söndürme teknik ekip gideri günlük 12000 tl civarında. En az 2 ambulans ve 1 yangın söndürme şart. Onun dışında pistteki görevlilerin masrafları az buz değil. İstanbul park gerçekten çok büyük bir pist. En güzeli Paristeki Carole pisti. Körfezden biraz büyük. 20 dakika 15 motor çıkıyorsun motor başı 30 muydu 40 Euro muydu neydi onu veriosun. Bütün ekipman hazır. Sabahtan akşama kadar bir sürü motor girip çıkıyor. Çekicisinden doktoruna her virajdaki flagman ine kadar sürekli çalışıyor. Pist kenarına girip çıkmak serbest ama işi olmayan girmiyor gidiyor tribunde izliyor. Yandaki otoparkta sabah motor kullanım dersleri veriliyor. Dandirik bir büfesi var sosisli patates falan satıyor. Kapalı alan 0. Yağmur yağdımı direk tepene.
    yok abi biliyorum 15bin tl'lik rakamları ...
    ambulans,çalışanların ekstra külfet olduğunu farkettim ama , şu istanbul parka ekstra olarak revizyon yapılsada , 400 metrelik güzel bir drag pisti eklentisi olsa mis olur hatta ...
    bence süper olur , illede piste çıkıp gazlamaya gerek yok.
    eklenti yapıp piste;kompleks gibi yansıtmayla süper olur karting filan , millet hafta sonu çıkar gelir ...
    karışık işte
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlız İstanbul Park ın asfaltıda öyle yollardakiler gibi değildi lastikleri çok zorluyor ve ortalama bir araç lastiğini 3 turda bitirebiliyor diye duymuştum
    1000 1500 TL yi verip kabak lastiklerle ..tümüze bakarak dönmekte ayrı bir keyiftir bence

Benim merak ettiğim kaza durumunda noluyor birde bariyer cart curt parası alıyorlar mı zaten kendi arabanla patladığında da yandın kasko falanda nanay.

Bu arada İSt park yollardaki orta sınıf araçların çoğunun dibgazda geçebileceği virajlara 180 190 ı bulabilecek düzlüklere sahip.
    Bu pisti her önüne gelene açmakta faciaya sebep olur makas atmaya benzemiyor pist.
    Amatörler için biraz daha düşük hızlı pistler lazım özellikle çatalca silivri hadımköy taraflarına yapılsa süper olur. Çok müsait alanlar var.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piste zarar verirsen sen karşılarsın bu izmit içinde geçerli daha dogrusu tüm TR pistleri için geçerli.. Yurt dısında nasıl bu uygulama bilemicem..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

azrail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hele durun amortisör sipariş ettim. nisan sonu organizasyon için iyidir

Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrica 4 organizasyon tek katilim gibi bir fikrim var. Detaylari acikliyinca eminim sizlerde seveceksiniz .
    Bu isi gercekten takip edicek insanlara bir kupa sunmak istiyorum yol otomobilleri ile ....
    Buğra antin kuntin işler yapma o kadar organizasyona katılacak güç yok bizde

Burak Kasim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede guzel olur abi bu fikir.

Degisik biseyler denemenin vakti geldi artik.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.güngör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok abi biliyorum 15bin tl'lik rakamları ...
    ambulans,çalışanların ekstra külfet olduğunu farkettim ama , şu istanbul parka ekstra olarak revizyon yapılsada , 400 metrelik güzel bir drag pisti eklentisi olsa mis olur hatta ...
    bence süper olur , illede piste çıkıp gazlamaya gerek yok.
    eklenti yapıp piste;kompleks gibi yansıtmayla süper olur karting filan , millet hafta sonu çıkar gelir ...
    karışık işte
    Bu dediklerin imkansız..
    Ben inanmıyorum kesinlikle, İstanbul Park gibi pisti biz amatorlere açmazlar hele drag organizyonu için asla, hadi açtılar kayıt ücreti ciddi para olur..bundan bikaç sene önce Buğra İP da yaptıgı 2 saatlik org. tek araç fiyatı 500 euro idi..
    09:00 -16:00 arası İP ücreti 60bin euro idi geçen sene fiyatı.. izmitte yapılan ilk organizasyon yanlış hatırlamıyorsam 10 da başladı 7ye dogru bitti oda bazı araçlar 3.seansları dönmediler 40 araç ile sınırlandırmamıza ragmen, istanbul park olmaz hayal kurmayalım. bende isterim orda turlamak ama gerçekçi olalım imkansız. birisi cebinden ciddi bi parayı gömicek biz amatorler için tt-drag-drift-kartin parkuru olan yer kurmadan mevcut ile devam. yılardan beri aynı şeyleri çevirip çevirip duruyoruz..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

s_su_s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence bos muhabbet hıc cabalamanıza gerek yok pıstı vermezler bence haklılarda bu sene motosıklet yarıslarının bırınde bırısı dustu pıste yag dokuldu cunku gereklı onlemler alınmamıstı yarıs 1hafta sonraya alındı butun yolları komple yıkadılar vs vs caddede araba ya da motosıklet kullanan bırıne hıc egıtım vermeden pıstte dondurmek sacmalık bence bu benım gorusumdur kımseye soyledıgım bısı yok benım pıstım olsa ya gercekten prof olan kısılere kıralarım ya da yatırırım nasılsa o bakım masrafı her turlu gırıyor bırde ekstaraya gerek yok dımı 3-5 kazanıcam dıye )ıyı gunler
    lo lo lo

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s_su_s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence bos muhabbet hıc cabalamanıza gerek yok pıstı vermezler bence haklılarda bu sene motosıklet yarıslarının bırınde bırısı dustu pıste yag dokuldu cunku gereklı onlemler alınmamıstı yarıs 1hafta sonraya alındı butun yolları komple yıkadılar vs vs caddede araba ya da motosıklet kullanan bırıne hıc egıtım vermeden pıstte dondurmek sacmalık bence bu benım gorusumdur kımseye soyledıgım bısı yok benım pıstım olsa ya gercekten prof olan kısılere kıralarım ya da yatırırım nasılsa o bakım masrafı her turlu gırıyor bırde ekstaraya gerek yok dımı 3-5 kazanıcam dıye )ıyı gunler
    dalga gectigini dusunmek istiyorum .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

c@n77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu pist işi gerçekten adamı heyecanlandırıyor... Özgürce gazlamak fikri uçuruyor....
    Seat Leon 1.6 TDI DSG 185 hp...

Instagram: jb_tdifr

emreozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar yazdim ettim pist gunu olmus kacirmisim, sansa bak ya.. Neyse bir dahaki sefer.. Hergun bakacagim valla foruma bundan sonra.. Tuh kismet degilmis.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bence yap bi anket fiyatı söle gelcek kişi sayısını görüp uyarsa bi istanbul park süper olur valla

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)