User Tag List

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
175 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Turk Drift

onur200sx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak ettiğim bir konu çarpışmalar olursa araçların zararları sürücelere kar mı kalıcak? Profesyonel bir yarış sezonundan bahsediliyor ama bazı kurallar 2012 sezonu için geçerli değil.Puanlama sisteminden anladığımız kadarıyla araçlarına bu kadar özenen ciddi paralar yatıran ve en önemlisi ciddi emekler harcayan sürücüler tampon tampona drift yaparlarmı bilmiyorum.. İlk sezon için biraz uyarlama gerekmiyor mu puanlama sistemi ve kurallar açısından ''amatör sürücülerin alışması için''

Teşekkürler.Merakla takip ediyor ve bekliyorum.

:pEAce: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarış tarihi ve pistler ne zaman belli olacak ?

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha baştan elendik roll cage bizi yaktı ama kesınlıkle ızlemeye gelıcem ınsallah..aracıma roll cage koydurmayacagımdan sadece izlemekle yetınıcez,merakla beklıycem,kolay gelsin

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha baştan elendik roll cage bizi yaktı ama kesınlıkle ızlemeye gelıcem ınsallah..aracıma roll cage koydurmayacagımdan sadece izlemekle yetınıcez,merakla beklıycem,kolay gelsin
    " Fiber kapı kullanacakların rollcage’i ve kapı içi çapraz rollcage i olmak zorundadır. "

Diyor abi. Ben ehliyet zorunluluğuna şaşırdım biraz.
    K.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    " Fiber kapı kullanacakların rollcage’i ve kapı içi çapraz rollcage i olmak zorundadır. "

Diyor abi. Ben ehliyet zorunluluğuna şaşırdım biraz.
    şçle söliym kardeşim,kuralları okudugumda 2012 sezonu ıcın roll cage ıstenmıyo ama cabrıolarda sartmış yinede..kii benim aracım yarı cabrio,bu bir..gelelim senin söylediğin fiber kapıda roll cage istenmesine..benim kapım dahil tüm aracım fıberden yapılma.. kısaca buda gol değil kardeşim,seyirciyiz her halukarda

erdiyuce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlısı olur inş. Drift kültürünün artık Türkiyede belirli bi seviyeye gelip profesyonel olarak yapılması gerekiyo. Bu girişimlerle önü açık gözüküyo. Çalışmalarınızda başarılar dilerim

rapstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu açıldığında pek sevinmiştim drift adına. Hali hazırda drift için bişeyler yapılmaya çalışılıyor Drift Academy tarafından yanlş anlaşılmasın. Ama konu açıldığında diyordumki of ne güzel Drift academy de katılır. Arada başka hiç görmediğimiz yetenekleri görürürz belki diyordum lakin söylemlerinizden kullandığınız kelimelerden anlaşılıyorki kimseye ihtiyacımız yok havası yaratıyorsunuz ama yanlış yapıyorsunuz. İngiltere'de güzel organizasyonlara katılıyor olabilirsiniz ama burası İngiltere değil. Burda İngilteredeki imkanlar yok. Sokaklar kelimenin tam anlamıyla "drift" yapanlarla kaynamıyor. Drift adına bişeyler yapmaya çalışanların ismi az çok belli değil direk adres verebilirim bkz: Drift Academy. Aksi olsa zaten görürdük "bakın bizde drift yapıyoruz" diyen birilerini yanlışmıyım ? Tamam drift kimsenin tekelinde değil ama yukarda Allah var. Zaten drift yapıyorum diyenlerin %99 u bu academy nin öğrencileridir yada üyesidir yada herneyse. O yzden kimseye ihtiyacım yok havası yaratıp yıllarca bu işe kendi imkanlarıyla yön verip emek verenleri küstürürseniz o 2. 3. vitesle drift yapamayan apaçilerden başka katılımcınız olmaz. Söylediklerimi kimse yanlış anlamasın yanlış anlayan hoşuna gitmeyende dikkatte almayabilir. İnşallah yanlış anlaşılmam yazdıklarım yıkıcı değil yapıcı şeyler olduğunu düşünüyorum.

Edit: Asıl söylemek istediklerimi eklemeyi unutmuşum. İnşallah çok güzel bir organizasyon olur bizlerde gelir izleriz çünkü böyle bişeyden en çok keyif alacak olan en kârlı çıkacak olan yine bizleriz. Destek konusunda şüpheniz olmasın olimpiyatın o dondurucu soğuklarında bile ta nerelerden yüzlerce kişi gidip destek verdiler neden çünkü bu sporu izlemeyi seviyoruz lastik kokusunu seviyoruz. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rapstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu açıldığında pek sevinmiştim drift adına. Hali hazırda drift için bişeyler yapılmaya çalışılıyor Drift Academy tarafından yanlş anlaşılmasın. Ama konu açıldığında diyordumki of ne güzel Drift academy de katılır. Arada başka hiç görmediğimiz yetenekleri görürürz belki diyordum lakin söylemlerinizden kullandığınız kelimelerden anlaşılıyorki kimseye ihtiyacımız yok havası yaratıyorsunuz ama yanlış yapıyorsunuz. İngiltere'de güzel organizasyonlara katılıyor olabilirsiniz ama burası İngiltere değil. Burda İngilteredeki imkanlar yok. Sokaklar kelimenin tam anlamıyla "drift" yapanlarla kaynamıyor. Drift adına bişeyler yapmaya çalışanların ismi az çok belli değil direk adres verebilirim bkz: Drift Academy. Aksi olsa zaten görürdük "bakın bizde drift yapıyoruz" diyen birilerini yanlışmıyım ? Tamam drift kimsenin tekelinde değil ama yukarda Allah var. Zaten drift yapıyorum diyenlerin %99 u bu academy nin öğrencileridir yada üyesidir yada herneyse. O yzden kimseye ihtiyacım yok havası yaratıp yıllarca bu işe kendi imkanlarıyla yön verip emek verenleri küstürürseniz o 2. 3. vitesle drift yapamayan apaçilerden başka katılımcınız olmaz. Söylediklerimi kimse yanlış anlamasın yanlış anlayan hoşuna gitmeyende dikkatte almayabilir. İnşallah yanlış anlaşılmam yazdıklarım yıkıcı değil yapıcı şeyler olduğunu düşünüyorum.

Edit: Asıl söylemek istediklerimi eklemeyi unutmuşum. İnşallah çok güzel bir organizasyon olur bizlerde gelir izleriz çünkü böyle bişeyden en çok keyif alacak olan en kârlı çıkacak olan yine bizleriz. Destek konusunda şüpheniz olmasın olimpiyatın o dondurucu soğuklarında bile ta nerelerden yüzlerce kişi gidip destek verdiler neden çünkü bu sporu izlemeyi seviyoruz lastik kokusunu seviyoruz. Kolay gelsin iyi çalışmalar.
    +123456789 çok güzel bi yazı olmuş elinize sağlık..tamamen katılıyorum,cok yapıcı bir söylem..

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Defalarca belirtmişşsiniz 'türkçem zayıf' bunu anlarız tabiki eyvallah fakat yazdığınız yazılarda bi egomania'lık var bunu sizde kabul edersiniz yada etmessiniz o size kalmış.

'bizim kimseye ihtiyacımız yok fakat herkesin desteğini bekliyoruz' dediniz .Bunu herkes anladı fakat bikaç post'ta bunu tekrarlayınca anipati kazanıyorsunuz belirtmek isterim.

Türkiye'de drift konusunda Drift Academy ve araç projelerinde Jdm Works isminden başka bişey pek duyamassınız.Bu demek değildir bu isimden başkası bunu beceremez,yapamaz,altından kalkamaz.Bu işe yıllardır gönül vermiş,değerli bilgi birikimi olan dostlarımıza,abilerimize en önce kucak açıp,onları bu işe inandırırsanız,Türkiye inanır.Onlar bu işin müdavimleri olursa,herkes destek verir.

İmkan,olanaklar konusunda İngilereden 10 gömlek gerideyiz.Bu insanlar bi malzemeyi günlerce bekliyor,olmayanı uyduruyor,kafa patlatıyor,emek ve zaman harcıyor.Avrupada bizim kadar custom mod yapılıyormu siz söyleyin ?
    Modifiye kültürü bir zevktir ama bizim ülkemizde keşmekeşlikten başka bişey değil.
    sınırsız aftermarket ?
    güvenli pistler ?
    antreman sahaları ?
    hangisi var ?

Ümidiizi kırmak istemiyorum.Biz bu işi yapmak,seyirci olmak,izlemek,destek vermek,tek yürek olmak istiyoruz fakat sizinde gerçeklerin farkında olmanızı ve ona göre hareket etmenizi istiyoruz .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca bişey daha eklemek istiyorum bu işi çok iyi yapıyorsunuzdur belki.prof. bir geçmişinizde olabilir ama tecrübeler yaşadığınız çevreylede ilinitilidir bu unutmayın.Belki biraz karamsar yaklaştım kusuruma bakmayın herkes aynı şeyi istiyor aynı şeyi hayal ediyor . İnşallah dediklerinizde başarılı olursunuz ve bu işin Türkiyedeki baş kurucularından ,girişimcilerinden olursunuz bizde sizi her daim hatırlar ve hayır duası ederiz.

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi adıma Mustafa ve mertin bu iş için nasıl geceli gündüzlü çalıştığını biliyorum ama bu konuya henuz yorum yapmamıslar bu bir soru işareti kafamdaki diğer bir soru pistler hangi pistler bunlar ? Umarım söylediklerini gerçekleştirebilirsin buradaki herkes sana destek olur o konuda şüphen olmasın Sanırım bekleyip görmek en doğrusu
    [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]

GorkemCosgun
    Misafir
    Arkdaslar yorumlarinizin yikici amacli olmadigina eminim,ancak bende egoist bir tavir takinmiyorum.Benim soylemek istedigim bunu kimseye muhtac olmadanda yapabilecegimdir.Ben mukemmelim ben tek basima yaparim tavri kesinlikle yoktur.Ama suda bir gercektir ki rekabet kaliteyii arttirir.Iki farkli sampiyona gerceklesmesi,bugune kadar drifte katilim(yarisma,antrenman vs...) konusunda konulmus olan kurallarin cogunu kokunden degistirmeye temel olacaktir...Hepinize cevap verecegim,su anda calisiyor oldugumdan goz ucuyla bakip cevap yazdim.

onur200sx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi herşey hoş güzelde kazanana ödül olarak ne verilcek DK olucakmı Neyine yarışıyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam şuan prof bir aracınız varmı TRde ? yoksa proje olarak bu işe mi girişiceksiniz ?

pistler belirlendimi ?

izmirde de bu iş olucakmı ?

GorkemCosgun
    Misafir
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gorkem bey, kolay gelsin de bir sey soracagim. Buradaki bir cok insan sizi tanimiyor. Ben sanayideki cay ocaklarini bile tanirim, sizin isminizi hic duymadim. Simdi siz gelip diyorsunuz ki, ben dunya drfit derneginin temsilcisiyim, arkamda koe var vs. vs.

Insanlar sizi tanimadan nasil guvenecek? Bende giderim bir com yurtdisi yerle konusurum, burada bayiligini aliriim , distributoru olurum vs.

Konuyu soyle ozetlemek isterim, mustafa lar bir seyler yapalim desinler, ben gozum kapali girerim . Ahmet- saxo vts biseyler yapalim desin, gozum kapali girerim. Fakat sizi tanimiyoruz bile.

Ayrica cok heyecanlisiniz. 5 tane pistle anlastim diyorsunuz. Yahu turkiye'de pist adi altinda bir yer yok, siz bu tur yarismalari nerede yapacaksiniz? Ancak genis gokart pisti bulmaniz lazim, o sekilde de pist tr de yok ki?
    5 yarışın 3 tanesi "pist"te olacak diğer 2 si içinde büyük bir alan içinde pist kuracağız...Bu ayrıntıları yakın aman içinde sitemizde yayınlayacağız.

Sanayide adımı duymamanız normal,çünkü sanayide takılmıyorum.Geldiğimden beri kendi işim olan inşaat mühendisliği ve bu organizasyon altyapısını hazırlamakla mesgulum.Güven konusuna gelirsek.Ben maliyetine Ksport coilover için grup alımı yaptırdım burada,kimse de bana para verirken sen kimsin guvenmeyiz demedi...10 kişi yaklaşık 950 usd ı çat diye verdi.En ufak bir şikayeti olan zaten adımı görünce burada veya başka başlık altında belirtirdi.

Burada ben kendimi öncü göstermek istemiyorum.Ben organizasyon arkasındaki insanım sadece.Bana güvenmemeniz için bir neden göremiyorum.Sizden para istememişken bana güven konusundan bahsetmek biraz erken değil mi ? İlerleyen zamanda referanslarımızı gördükçe güveninizde yerine gelecektir eminim.

GorkemCosgun
    Misafir
    Alıntı onur200sx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merak ettiğim bir konu çarpışmalar olursa araçların zararları sürücelere kar mı kalıcak? Profesyonel bir yarış sezonundan bahsediliyor ama bazı kurallar 2012 sezonu için geçerli değil.Puanlama sisteminden anladığımız kadarıyla araçlarına bu kadar özenen ciddi paralar yatıran ve en önemlisi ciddi emekler harcayan sürücüler tampon tampona drift yaparlarmı bilmiyorum.. İlk sezon için biraz uyarlama gerekmiyor mu puanlama sistemi ve kurallar açısından ''amatör sürücülerin alışması için''

Teşekkürler.Merakla takip ediyor ve bekliyorum.
    Gördüğünüz hangi drift yarışında ikili çıkışlar yapılmadı veya tampon tampona gidilmedi ? Burada amaç zaten hem eğlenmek hemde heyecanı yaşamak.Aracına kıyamayan veya çok çekinen kimse bunu sporu yapmak için piste girmez.

Çok uzağada gitmeye gerek yok istanbuldaki challengeda da bu ikili çıkışlar yapıldı.

GorkemCosgun
    Misafir
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şçle söliym kardeşim,kuralları okudugumda 2012 sezonu ıcın roll cage ıstenmıyo ama cabrıolarda sartmış yinede..kii benim aracım yarı cabrio,bu bir..gelelim senin söylediğin fiber kapıda roll cage istenmesine..benim kapım dahil tüm aracım fıberden yapılma.. kısaca buda gol değil kardeşim,seyirciyiz her halukarda
    Dikkatli okursanız göreceksiniz.Hard top varsa onu takıp yarışa dahil olabilirsiniz.Roll cage sadece orjinal kapısını söküp yerine fiber yaptırmış olan veya hard topsız araçlar için geçerlidir.

GorkemCosgun
    Misafir
    Alıntı :pEAce: Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarış tarihi ve pistler ne zaman belli olacak ?
    En yakın zamanda hem forumda,hem facebook grubumuzda,hemde websitemizde duyuracağız.

GorkemCosgun
    Misafir
    Alıntı erdiyuce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olur inş. Drift kültürünün artık Türkiyede belirli bi seviyeye gelip profesyonel olarak yapılması gerekiyo. Bu girişimlerle önü açık gözüküyo. Çalışmalarınızda başarılar dilerim
    Teşekkür ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)