User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
175 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Turk Drift

GorkemCosgun
    Misafir
    Alıntı rapstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu açıldığında pek sevinmiştim drift adına. Hali hazırda drift için bişeyler yapılmaya çalışılıyor Drift Academy tarafından yanlş anlaşılmasın. Ama konu açıldığında diyordumki of ne güzel Drift academy de katılır. Arada başka hiç görmediğimiz yetenekleri görürürz belki diyordum lakin söylemlerinizden kullandığınız kelimelerden anlaşılıyorki kimseye ihtiyacımız yok havası yaratıyorsunuz ama yanlış yapıyorsunuz. İngiltere'de güzel organizasyonlara katılıyor olabilirsiniz ama burası İngiltere değil. Burda İngilteredeki imkanlar yok. Sokaklar kelimenin tam anlamıyla "drift" yapanlarla kaynamıyor. Drift adına bişeyler yapmaya çalışanların ismi az çok belli değil direk adres verebilirim bkz: Drift Academy. Aksi olsa zaten görürdük "bakın bizde drift yapıyoruz" diyen birilerini yanlışmıyım ? Tamam drift kimsenin tekelinde değil ama yukarda Allah var. Zaten drift yapıyorum diyenlerin %99 u bu academy nin öğrencileridir yada üyesidir yada herneyse. O yzden kimseye ihtiyacım yok havası yaratıp yıllarca bu işe kendi imkanlarıyla yön verip emek verenleri küstürürseniz o 2. 3. vitesle drift yapamayan apaçilerden başka katılımcınız olmaz. Söylediklerimi kimse yanlış anlamasın yanlış anlayan hoşuna gitmeyende dikkatte almayabilir. İnşallah yanlış anlaşılmam yazdıklarım yıkıcı değil yapıcı şeyler olduğunu düşünüyorum.

Edit: Asıl söylemek istediklerimi eklemeyi unutmuşum. İnşallah çok güzel bir organizasyon olur bizlerde gelir izleriz çünkü böyle bişeyden en çok keyif alacak olan en kârlı çıkacak olan yine bizleriz. Destek konusunda şüpheniz olmasın olimpiyatın o dondurucu soğuklarında bile ta nerelerden yüzlerce kişi gidip destek verdiler neden çünkü bu sporu izlemeyi seviyoruz lastik kokusunu seviyoruz. Kolay gelsin iyi çalışmalar.
    Gördüm ki demek istediğim sürekli yanlış anlaşılıyor.Ben kimseye muhtaç değilim dediğimde yardımınız istemediğimi söylemedim.Sadece bunun için gidip kimseye el açma niyetinde değilim.
    Hepimiz bir arada olursak bu organizasyon gerçekleşir ve büyür.Ben buraya yabancı yarışçıları da getireceğimi söylüyorum ama amacım onları burada şampiyon ilan etmek değil,tam tersine onların karşısında durabildiğimizi göstermek.

GorkemCosgun
    Misafir
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Defalarca belirtmişşsiniz 'türkçem zayıf' bunu anlarız tabiki eyvallah fakat yazdığınız yazılarda bi egomania'lık var bunu sizde kabul edersiniz yada etmessiniz o size kalmış.

'bizim kimseye ihtiyacımız yok fakat herkesin desteğini bekliyoruz' dediniz .Bunu herkes anladı fakat bikaç post'ta bunu tekrarlayınca anipati kazanıyorsunuz belirtmek isterim.

Türkiye'de drift konusunda Drift Academy ve araç projelerinde Jdm Works isminden başka bişey pek duyamassınız.Bu demek değildir bu isimden başkası bunu beceremez,yapamaz,altından kalkamaz.Bu işe yıllardır gönül vermiş,değerli bilgi birikimi olan dostlarımıza,abilerimize en önce kucak açıp,onları bu işe inandırırsanız,Türkiye inanır.Onlar bu işin müdavimleri olursa,herkes destek verir.

İmkan,olanaklar konusunda İngilereden 10 gömlek gerideyiz.Bu insanlar bi malzemeyi günlerce bekliyor,olmayanı uyduruyor,kafa patlatıyor,emek ve zaman harcıyor.Avrupada bizim kadar custom mod yapılıyormu siz söyleyin ?
    Modifiye kültürü bir zevktir ama bizim ülkemizde keşmekeşlikten başka bişey değil.
    sınırsız aftermarket ?
    güvenli pistler ?
    antreman sahaları ?
    hangisi var ?

Ümidiizi kırmak istemiyorum.Biz bu işi yapmak,seyirci olmak,izlemek,destek vermek,tek yürek olmak istiyoruz fakat sizinde gerçeklerin farkında olmanızı ve ona göre hareket etmenizi istiyoruz .
    Benim sizden tek beklentim zevk alarak izlemeye gelmeniz,destek olmanız.Yapıcı eleştirilerinizi anlıyorum fakat yaklaşık 1 senedir ben bu organizasyonun altyapısını hazırlıyorum.Pist güvenliği,antrenman sahaları konusnda bırakın ben endişeleneyim.

Ben sizden endişelenmenizi değil,severek,zevk alarak,art niyet aramadan bir organizasyona dahil olmanızı ve bizim avrupadan aslında bir farkımız olmadığını göstermemiz için desteklerini bekliyorum

GorkemCosgun
    Misafir
    Alıntı Bestsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendi adıma Mustafa ve mertin bu iş için nasıl geceli gündüzlü çalıştığını biliyorum ama bu konuya henuz yorum yapmamıslar bu bir soru işareti kafamdaki diğer bir soru pistler hangi pistler bunlar ? Umarım söylediklerini gerçekleştirebilirsin buradaki herkes sana destek olur o konuda şüphen olmasın Sanırım bekleyip görmek en doğrusu
    Pistler ve yarış tarihleri en kısa sürede duyuralcaktır.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
    Bu konuda onların en önde desteklerini bekliyordum fakat duyarsız kalmalarına bende şaşırdım.

Birlikten kuvvet doğar derler.

GorkemCosgun
    Misafir
    hocam şuan prof bir aracınız varmı TRde ? yoksa proje olarak bu işe mi girişiceksiniz ?

pistler belirlendimi ?

izmirde de bu iş olucakmı ?
    Pist isimleri ve tarihleri yakında açıklanacak arkdaşlar.Ama şehirleri tahmin etmek hiç de zor değil merak etmeyin.

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler cevaplar için

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit akbayram:yanlış konu.

GorkemCosgun
    Misafir
    teşekkürler cevaplar için
    Rica ederim.Sorularınızı her daim cevaplayacağız.

turkdrift.com

güncellemelerimizi takip edin : )

robosapien
    Misafir
    vay arkadaş ya, adam 5 pist buldum anlaştım diyor, para pul istemem diyor, organizasyon yapıcam diyor, 5 kişi bravo demiş gerisi muhalefet.. katılan katılır katılmayan kenardan izler yada forumdan takip eder,,

biraz destek olsak nolur ki,, drift academy nin ilk olması tek olmasını gerektirmiyor dostlar, görkem bey de katkısını sağlar spora yarın başkasıda bi organizasyon yapar görkem bey yardımcı olur..

fanatizmin henüz yeri değil bence..
    saygılar..

sizede bir academy öğrencisi olarak başarılar diliyorum, kolay gelsin..

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 pist nerede bize söylesin? Türkiye'de 5 pist nerede var? Körfez ve izmir ülkü yarış pistini saydım. Geriye kaldı 3.

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam arkadaşlar , ben biraz ağırdan almak istedim.Önce bir süre dinleyip daha sonra yazmam gerektiğini düşündüm.Çünkü beni ve yazdıklarımı destekleyen bir grup var.Yanlış anlaşılmak istemem.

İlk olarak şunu söylemek istiyorum.Biz Turk Drift'i destelemiyoruz.

Bu sizin için şaşırtıcı gelebilir , yapılan iyi bir işe taş koymak gibi görülebilir.Ama her önüne gelen bir oluşumla çıkagelse ne olur ? Her grupta 1-2 araba kalır , ortada düzen denen birşeyden bahsetmek zor olur.Amacım kesinlikle taş koymak değil.

Görkem bu oluşumu bizden habersiz olarak meydana getirdi.Haber vermek zorundamıydı ? Hayır. İzin alması mı gerekiyordu ? Tabii ki hayır yok öyle birşey.

Sonuçta , bizden destek alarak ya da almayarak yoluna devam edeceğini bildiği için bu yola girdi.Bende başarılar diliyorum.

Bizden kimsenin izin almaması gerektiği gibi bizimde kimseyi destekleme zorunluluğumuz yok.Çünkü biz driftin bu şekilde gelişmeyeceğini biliyoruz.Sonuçta 5 yıllık bir deneyimimiz var.

Bizim kendi oluşumumuz var.Eğitim kurumumuz Drift Akademi , kulübümüz Drift Derneği ve yayın organımız Tr Tuning.Antremanlar , eğitim ve organizasyonlar için bir alanımız var.Bir yarış formatımız var bu da Drift Challenge .Hakemlerimiz Amerikadan ve Almanyadan geliyor.Motorsporları fedarasyonları ile ilişkilerimiz iyi.Aynı zamanda Drift'in kural kitabını biz yazıp fedarasyona verdik.Yani Drift'i Türkiye de resmi olarak motorsporu yaptık.

5 Yıldır eğitim veriyoruz ve artık 5 yılın sonunda bir ekipden bahsedebiliyoruz.Pilotlarımızın her birinin büyük çabası ile oluşan bir ekip.Yaklaşık 30 kadar araç sahibi drift pilotumuz var.Araçlarını kendi bütçeleri ile yaptılar.Herhangi bir sponsor desteği almadı kimse.Yani kolay bir iş değil. Arabası olmayan ama bu işi başından beri takip eden ve bize yardımcı olan bir çok arkadaşımız da var.Şöförlerimiz den bize yardım eden bu arkadaşlara kadar , biz bir ekibiz.

Biz 5 senedir drifti tanıtmak ve geliştirmek için koşuşturuyoruz.Ve artık ortada birşeyler var.

Şimdi yukarıda saydıklarımın olmadığını farzedin.

Görkem eğer bu imkanı bize 5 sene önce getirseydi evet , gerçekten büyük bir iş yapmış olurdu.Herşeyi başından kendi yapacaktı.Ama öyle olmadı.

Biz bu güne kadar bir çok yurt dışı organizasyon ile görüştük.King Of Europe , D1 , IDS , EDC gibi. Bu yarışların organizatörleri çok uzun zamandır Türkiye de bir organizasyon yapmak istiyorlar zaten. Ama biz temkinli yaklaşıyoruz. Çünkü bu işler çok büyük maliyet getiren organizasyonlar.Bu paraları bu organizasyonlara vermek için erken.Önemli olan Türkiye de Drift'i geliştirmek.Organizasyonlara anlamsız paralar yatırmak değil.

Sonuç olarak demek istediğim şu.Hazır düzenimiz varken biz bildiğimiz yoldan gidiyoruz.

Bazıları duymuş anladığım kadarı ile , bu sene 3 ayaktan oluşacak bir yarış serisi yapacağız.Kural kitabı yazmamızın sebebi de bu zaten.Drift Akademi den eğitim almayanlar da katılabilecek.Yani herkese açık olacak.Detaylı bilgiyi daha sonraya saklıyorum.

Ben Drift Akademi adına kendi yolumuzdan gideceğimizi belirtiyorum.Turk Drift ile bir alakamız yoktur. Görkem'e başarılar diliyoruz.Rekabet iyidir.Bizde bu konuda tek olmaktan sıkılmıştık zaten.

Alınma darılma umarım olmaz.

Herşeyin profesyonelce ilerlemesini ve Türkiye de Drift sporunun daha hızlı gelişmesini diliyorum.

Drift Derneği ve Drift Akademi adına
    Mustafa Mert Kazanç

Konuya bir daha yazmayacağım.Lütfen cevap beklemeyin.

robosapien
    Misafir
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 pist nerede bize söylesin? Türkiye'de 5 pist nerede var? Körfez ve izmir ülkü yarış pistini saydım. Geriye kaldı 3.

ankarada hipodrum var en kolay,, diğer şehirleri bilemiyorum,
    zaten drift pisti için öyle yarış pisti gerekmiyor pek, şu ana kadar stad otoparkında oldu herşey.

ama söylicem diyor adam, söyler heralde,,

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 pist ile anlaştık denmiş 2 tane de geniş alan denmiş zaten 5 pist den kasıt o
    tr 3 3 tane pist var birde hala duruyorsa eğer autodrom vardı tuzlada.

işallah güzel olur bizde de yurtdışındaki pilotlar kadar başarılı pilotlar var
    ama dift academy pilotlarından yarışa katılanlar olmazsa yabancılar kadar iyi olduğunuzu nasıl kanıtlayacaksınız? sizin için iyi bir fırsattı bence bu.
    desteklemeseniz de yarışmacı olarak katılın gösterin gavur pilotlara kendinizi

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başarılar şimdiden..

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inş bunların hiçbirisi lafta kalmazda gidip pistte izleriz birde yabancı pilotlarıda alın arkadaşım neden illa bir türke kazandırmak istiyorsunuz gelsin yabancılar yapsınlar driftini bizlerde tribünden izleyelim

geçmiş mesajlarda birisi yazmış çokta doğru söylemiş kaç kişi aracını parçalayabilecek ? bunu göze alacak + olarak tampon tampona aralarında 1 karış mesafe ile gidebilecek kaç drift pilotu var gelsin yabancılar bizlerde izleyelim patlayanlarıda kazananlarıda alkışlayalım yeterki lafta kalmasın
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

GorkemCosgun
    Misafir
    Öncelikle drift derneği ve akademi adına konusup düşünceni belirttiğin için teşekkür ederim mustafa.Burada polemik başlatıp tartışma uzatmayacağım. Zaman içinde neyin ne kadar olduğunu hep birlikte göreceğiz.Bende bu iş için emek harcıyorum zamanımı harcıyorum,kimsenin yaptığı,hazırladığı şeyin üstünden rant sağlamak amacım yok.

Federasyona verdiğiniz kitapçıklara göz atma şansım oldu bu konuda yorum yapmayacağım.Ancak bu sporu federasyondan onaylı hale getirdiğinizde;federasyon drift yapmak isteyen herkesden lisans bedeli talep etmeyecekmidir ?Her yıl ödemek zorunda kalacağınız extra bir maliyet...Federasyon işini iyi mi yaptınız kötü mü yaptınız ben ortada kaldım açıkcası bu konuda.

Desteklemek isteyen arkadaşlarla yola beraber devam ederiz.Sevenimiz olur sevmeyenimiz olur,inan arkadaslarım olur,inanmayanlar olur.Bunlar doğal şeyler.

Verdiğiniz karara saygı duyuyorum.İnşallah pişman olmazsınız

Gelişmeler hızla devam ediyor.Çok yakında şaşırtıcı bir şekilde karşınızda olacağız.

GorkemCosgun
    Misafir
    Alıntı E0041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inş bunların hiçbirisi lafta kalmazda gidip pistte izleriz birde yabancı pilotlarıda alın arkadaşım neden illa bir türke kazandırmak istiyorsunuz gelsin yabancılar yapsınlar driftini bizlerde tribünden izleyelim

geçmiş mesajlarda birisi yazmış çokta doğru söylemiş kaç kişi aracını parçalayabilecek ? bunu göze alacak + olarak tampon tampona aralarında 1 karış mesafe ile gidebilecek kaç drift pilotu var gelsin yabancılar bizlerde izleyelim patlayanlarıda kazananlarıda alkışlayalım yeterki lafta kalmasın
    Alıntı m. ali öz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başarılar şimdiden..
    Alıntı robosapien Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay arkadaş ya, adam 5 pist buldum anlaştım diyor, para pul istemem diyor, organizasyon yapıcam diyor, 5 kişi bravo demiş gerisi muhalefet.. katılan katılır katılmayan kenardan izler yada forumdan takip eder,,

biraz destek olsak nolur ki,, drift academy nin ilk olması tek olmasını gerektirmiyor dostlar, görkem bey de katkısını sağlar spora yarın başkasıda bi organizasyon yapar görkem bey yardımcı olur..

fanatizmin henüz yeri değil bence..
    saygılar..

sizede bir academy öğrencisi olarak başarılar diliyorum, kolay gelsin..
    Desteğiniz için teşekkürler.Yanımızda olup bize inanan,destekleyen insanların yüzünü kara çıkarmayacağız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rekabet iyidir..
    ...

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Alıntı GorkemCosgun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle drift derneği ve akademi adına konusup düşünceni belirttiğin için teşekkür ederim mustafa.Burada polemik başlatıp tartışma uzatmayacağım. Zaman içinde neyin ne kadar olduğunu hep birlikte göreceğiz.Bende bu iş için emek harcıyorum zamanımı harcıyorum,kimsenin yaptığı,hazırladığı şeyin üstünden rant sağlamak amacım yok.

Federasyona verdiğiniz kitapçıklara göz atma şansım oldu bu konuda yorum yapmayacağım.Ancak bu sporu federasyondan onaylı hale getirdiğinizde;federasyon drift yapmak isteyen herkesden lisans bedeli talep etmeyecekmidir ?Her yıl ödemek zorunda kalacağınız extra bir maliyet...Federasyon işini iyi mi yaptınız kötü mü yaptınız ben ortada kaldım açıkcası bu konuda.

Desteklemek isteyen arkadaşlarla yola beraber devam ederiz.Sevenimiz olur sevmeyenimiz olur,inan arkadaslarım olur,inanmayanlar olur.Bunlar doğal şeyler.

Verdiğiniz karara saygı duyuyorum.İnşallah pişman olmazsınız

Gelişmeler hızla devam ediyor.Çok yakında şaşırtıcı bir şekilde karşınızda olacağız.
    Drift konusunda detayli bilgim yok yani bana ne söyleseniz inanirim ancak Türkiyede otomobil sporlari > federasyon > özel organizasyonlar bağlantısında herhalde en eskilerden biri sayılırım federasyonun resmi takviminden fazla pist günleri ismi altinda organizasyon yapmiş biri olarak ....

Lisans yoksa spor yoktur . Spor yoksa organizasyon yoktur organizasyon sportif aktivite degilse resmi izin yoktur resmi izin yok ise en ufak aksilik mahkeme hakim ceza olarak geridöner . Ayrica federasyonu klüp gibi görmeyin federasyon devlettir yani siz lisanssiz ve yazili resmi izin olmadan bir organizasyon düzenlemeye kalkarsaniz aktivitenin kapisina polis gelir yer isterse tapulu araziniz olsun o aktiviteyi durdurur.

Otomobil sporu ve drift kelimelerini devletin gözüde Spor olarak adlandirmak icin atilan tüm adimlari sonuna kadar desteklerim lisans ücretini gözde buyutmeye gerek yok çünki lisans olmasi işi resmi yapar bu sayede başınızda daha az bela ve ayni zamanda kapi gibi izinle iş yapma şansıniz olur . Sponsor aranan bir aktivitenin legal veyahut ilegal olmasi sponsoru nasil etkiler sorusunun çevabidir bu . Federasyonu hafife almanizi tavsiye etmem sonra bir bakmissiniz yapilan organizasyona baslamissiniz 10 dakika sonra kapida ekipler alani boşaltıyor ....

Birseyler yapmaya calistiginizin farkindayim ancak bence Zor olan türkiyede bu zinciri kirabilmek yoksa yurtdisindan tr ye organizasyon getirmek emin olun bunlarin yaninda hicbirsey ...

Bu arada bunlari driftin D sinden anlamayan ve tarafsiz biri olarak yaziyorum .
    Ayrica Mustafanin yazisi icin de tutup insallah pisman olmazsiniz yazmanizi ciddi manada üzücü bir tavır olarak görüyorum .

İyi forumlar dilerim.
    K.Buğra YILDIRIM
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnş. istediğiniz gibi başarılı sonuçlar cıkartırsınız ortaya bi katkınız olursa ne mutlu hepimize.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)