User Tag List

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
175 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Turk Drift

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GorkemCosgun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle sayın ef186 laf atıp,reklam yapıp kaçmak gibi bir amacım yoktu,tahmin edersinki organizasyon işi çok vakit harcayan bir iş,bunun yanı sıra kendi işimlede meşgul olduğum için foruma yazmaya fırsat bulamadım...Ayrıca gelen yıkıcı tepkilerde yazma konusunda beni yavaşlatmadı değil....Burada klavyeden laf yetiştirmek yerine organizasyonu gerçekleştirerek cevap vermeyi tercih ettim...

Duyurayım arkadaşlar İlk yarışımız 3 haziran Tarsus da Eshab-ı Keyf de gerçekleşecektir.Yarışa sadece Türkiyeden değil komşu ülkelerden de katılımcı olacaktır...

sayin GorkemCosgun baska birinin sohbet bolumunde actigi konuyu kitledikten 5 dakika sonra foruma girip burda detaylari aciklayabildiginize gore demekki girip cevap yazilabiliyormus ....
    Organizasyon isinden pek anlamam o nedenle organizasyonu ilan edemeyecek yada organizasyonla ilgili bukadar olumsuz yorum var iken bunlara cevap verebilecek zamanin bulunup bulunamayacagini bilemiyorum kusurabakmayiniz .

kolay gelsin
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

GorkemCosgun
    Misafir
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayin GorkemCosgun baska birinin sohbet bolumunde actigi konuyu kitledikten 5 dakika sonra foruma girip burda detaylari aciklayabildiginize gore demekki girip cevap yazilabiliyormus ....
    Organizasyon isinden pek anlamam o nedenle organizasyonu ilan edemeyecek yada organizasyonla ilgili bukadar olumsuz yorum var iken bunlara cevap verebilecek zamanin bulunup bulunamayacagini bilemiyorum kusurabakmayiniz .

kolay gelsin
    ceptelefonuma mesaj geldi bunun üstüne foruma girdim ve baktım,beni bu kadar kötü niyetli anlamanız üzdü beni....

İyi geceler

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GorkemCosgun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ceptelefonuma mesaj geldi bunun üstüne foruma girdim ve baktım,beni bu kadar kötü niyetli anlamanız üzdü beni....

İyi geceler
    Uzulecek bir durum yok 5 ay once forumumuzda bir konu actiniz sonrasinda detaylar yakinda netlesti netlesecek vb. bircok post attiniz ancak bugun sohbette baska bir uyemiz bi afisle ilan etmekte yaptiginiz isi sorulan sorulara cevap vermenizi bekledigimdendir yazdiklarim art niyetli davranmiyorum aksine forumu izliyor takip ediyor ve durumu degerlendirip durumun yonlendirdigi sekilde yaklasiyorum her konuya.

Sizede iyi geceler dilerim .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkıye"mızde ne cevherler vaaar! abılerımızı kardeslerımızı gercekten bole yerlede gormek ısterım.. ve bu olayda gercekten buyuyo sımdıden basarılarınızın devamını dılıyorum...

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul olaydı
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

bosphorus34
    Misafir
    bende bizim eski okulun bahçesinde 0 çizerim diyodum adamlar daha küçük yerde drift yapacak neyse kendi bildiğm kadarıyla muhalefet olmak istemiyorum etkinlikten sonra görürüz.Sonraki yarışın istanbulda olmasını ümit ederekten başarılar dilerim...

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    görkem çok ciddi bir projeye adını yazdı bizede buna destek olmak düşer arkadaşlar köstek olmak değil kimse dalga geçmesın alan ufak demesın bazılarının 6 yılda yapamadıgı şeyleri adam 6 ayda başardı KOE gelcek dedi geliyo bukadar basit mersin biraz uzak ama ben gidicem 8 araç yunanistandan kesin geliyomuş allah izin verirse bizde aslanlar gibi karşılarına çıkıp çarpıışıcaz elimizden geleni yapıcaz bunada kimse engel olamaz o yüzden hepinizin desteğinize ihtiyacımız var
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

evolander - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugüne kadar arkadaşın yazılarını itinayla okudum 10 yorumdan 8 i dalga geçmiş direk yapamazsın dememiş ama sen sıkıyosuna gelmiş ben artık buna yzarım adam bişeylerin peşinde vakit ayırmış birileri için bişeyler yapıyor geçtim kimse için degil kendi egosu için bişey yapıyor bukadarka agar yazıyorum bu yapan için degil eleştirenler için olsun ortada bişeyler vaaar.

adam par kazanmak için yapıyorrrr. Bunu neden yazıyorum direk herkes vayy nekadar kaznıcaksın demeye getiricek adam belki cebinden harcayıp bi organizasyona imzasını atıyor.
    bu yaşta birisi cidden bişey yapıyosa inanın kendi zamanından çalıp bişeylerin peşinden cidden koşuyordurkları ortada

Lütfen kimse beni kınamasın drifft için evet burda mertin ve mustafanın yaptıkları ortada
    ama bu degildirki tr için bu ne ilk nede son

belki bu arkadaşımız boşa kürek çekti belki yaptıgı organizasyon hiç ses yapmıcak
    belki herşey reklam kokan harektler ama ne yaptıysa birileri için ve kendi egosu için yaptı

oldu veya olmadı ama yapıyo bunu kabul edin arık
    bu ülkede hiç bir zaman bir şey tam olucaksa tek başına ikamesi olmadan ollllmaz...

organizasyonların devamı gelir ve inşallah istambul organizesii deli ses verip güçlü yankı yaratır...

başarılarının devamını dilerim kardeşim...

GorkemCosgun
    Misafir
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    görkem çok ciddi bir projeye adını yazdı bizede buna destek olmak düşer arkadaşlar köstek olmak değil kimse dalga geçmesın alan ufak demesın bazılarının 6 yılda yapamadıgı şeyleri adam 6 ayda başardı KOE gelcek dedi geliyo bukadar basit mersin biraz uzak ama ben gidicem 8 araç yunanistandan kesin geliyomuş allah izin verirse bizde aslanlar gibi karşılarına çıkıp çarpıışıcaz elimizden geleni yapıcaz bunada kimse engel olamaz o yüzden hepinizin desteğinize ihtiyacımız var
    Alıntı evolander Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugüne kadar arkadaşın yazılarını itinayla okudum 10 yorumdan 8 i dalga geçmiş direk yapamazsın dememiş ama sen sıkıyosuna gelmiş ben artık buna yzarım adam bişeylerin peşinde vakit ayırmış birileri için bişeyler yapıyor geçtim kimse için degil kendi egosu için bişey yapıyor bukadarka agar yazıyorum bu yapan için degil eleştirenler için olsun ortada bişeyler vaaar.

adam par kazanmak için yapıyorrrr. Bunu neden yazıyorum direk herkes vayy nekadar kaznıcaksın demeye getiricek adam belki cebinden harcayıp bi organizasyona imzasını atıyor.
    bu yaşta birisi cidden bişey yapıyosa inanın kendi zamanından çalıp bişeylerin peşinden cidden koşuyordurkları ortada

Lütfen kimse beni kınamasın drifft için evet burda mertin ve mustafanın yaptıkları ortada
    ama bu degildirki tr için bu ne ilk nede son

belki bu arkadaşımız boşa kürek çekti belki yaptıgı organizasyon hiç ses yapmıcak
    belki herşey reklam kokan harektler ama ne yaptıysa birileri için ve kendi egosu için yaptı

oldu veya olmadı ama yapıyo bunu kabul edin arık
    bu ülkede hiç bir zaman bir şey tam olucaksa tek başına ikamesi olmadan ollllmaz...

organizasyonların devamı gelir ve inşallah istambul organizesii deli ses verip güçlü yankı yaratır...

başarılarının devamını dilerim kardeşim...
    Arkadaşlar çok teşekkür ederim desteğiniz için,ihtiyaç olan tek şey inanç ve saygı.

Organizasyon hakkında ek bilgiler vereyim,Dj performansı olacak bulunacağımız alanda ve bunun yanı sıra değişik ufak aktiviteler süprizler olacak seyirciler için.
    Oraya gelip aç kalacağınızı da düşünmeyin,gereken önlemlerin hepsi alınıyor
    Ben bu işin olacağına kendimi inandırdım ve bütün emeğimi vaktimi paramı bu işe yatırıyorum,ilk amaç geri kaldığımız yerleri kapatıp çevre ülkelere adımızı yaymak,yurtdışından gelecek misafirlerimiz ile birlikte bu fırsatı da yakalamış olacağız,ayrıca yarışın canlı olarak yerel tv de yayınlanacak olması da elimizi güçlendiriyor.Orada olup kendini göstermek isteyen herkese kapmız açık.Ayrıca alan ne kadar büyük olursa olsun gördüğüm kadarıyla istanbulda hep 2.vites drift yapıldı.Yani karting alanıında yapılacak basit ama eğlenceli 2.vites parkurunu kimsenin kötüleyceğini zannetmiyorum.Küçük olması dezavantaj değil aksine avantaj çünkü seyyirci çok büyük alanda yaşadığı,arabayı takip edememe sorunu yaşamayacaktır.Bütün aksiyon seyirci önünde gerçekleşecektir.O pistte drift yapılamayacağını söyleyen pilot arkadaşlarımızıda o gün oraya bekleriz.En azından gelirsiniz canlı canlı gülersiniz komediye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diger konu kilitlenmis ondan buraya yazmak istedim tofas serileri pistte olmicak denmis ama tofasdanda basarili bi drift arabasi olacak dedim oldu angry bird atack 3 mert bilaloglu gelistirmesiyle musa topbas pilotajiyla sizlerle

https://www.facebook.com/photo.php?v=10150720897308445

bence ayrim yapmayin =)

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    max 45 dk sürecek bir yol bizim için pazar gününü güzel değerlendirebilmemiz için bir fırsat umarım güzel olur. saat kaçta orda olalım.organizasyon kaçta başlar.

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    max 45 dk sürecek bir yol bizim için pazar gününü güzel değerlendirebilmemiz için bir fırsat umarım güzel olur. saat kaçta orda olalım.organizasyon kaçta başlar.
    mustaa eray başgan kaçta düşerse buralara organizasyon saati odur sen cuma sabahından hazırda beklemeye başla
    Alıntı M3yener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    indirilen benzin litre fiyatı değil götümüzdeki don

GorkemCosgun
    Misafir
    Alıntı MuT86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diger konu kilitlenmis ondan buraya yazmak istedim tofas serileri pistte olmicak denmis ama tofasdanda basarili bi drift arabasi olacak dedim oldu angry bird atack 3 mert bilaloglu gelistirmesiyle musa topbas pilotajiyla sizlerle

https://www.facebook.com/photo.php?v=10150720897308445

bence ayrim yapmayin =)
    dostum o konuyu acan ben degilim. ondan o arkadasımızın soyledigi seyler bizim organizasyonumuzu baglayan seyler degil. her turlu arac katılabilir. web sitemizde yayınladıgımız kurallara uymak kaydı ile.

Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    08:30 – 08:45: Kayıt ve teknik kontrol
    08:45 – 09:00: Tanıtım ve brifing, kuralların anlatımı, hakemlere sorular
    09:00 – 11:30: Antreman
    11:30 – 12:00: Brifing, kuralların anlatımı, hakemlere sorular
    12:00 – 14:00: Eleme turları
    14:00 – 15:00: Hip-hop konseri
    15:00 – 15:15: Brifing , kuralların anlatımı, hakemlere sorular
    15:15 – 15:30: Sürücülerin tanıtımı
    15:30 – 17:30: Yarışma
    17:30 – 18:00: Kupa töreni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ciktik gidiyoruz bakalim ne olacak

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umarım güzel bir gün geçirir tüm izleyici ve katılımcılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gittik ama geciktik hicbise iZleyemedik dogus can ile tanismis oldum.artik bidahaki sefere kismet

Bluttbeton - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mersindeydim bugün nenemler dönüşte eshab-ı keyf'e uğrayalım dediler kıramadım gittik.O saatte orda drift olduğunu biliyordum nenemleri bırakıp piste geldim.AE86 ve r34 skyline'nın kapışması güzeldi güzel bi organizasyon oldu düzenleyenleri eline sağlık.
    PROJECT01 GARAGE

:pEAce: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8 arac yunanistandan geldimi? benim gordugum toplamda sadece 3 arac vardı.

bir dahaki organisazyonda başarılar dilerim.
    2jz s14a coming soon...

muratakova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Skyline yetti be.... ister 3 ister 23 araba sonuçta bunun adı organizasyon...Tebrikler herkese .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)