O değilde r34 arkadan itiş mi? Eğer öyleyse yazık arabaya.. 4 çekerse yine yazık arabaya..
Otoparkda ellerinle bira camdan sarkıp dönmeye çalışan apaçiler olacağına eminim..
Ankara yarışı Drift Kulübü olarak elimizde olmayan sebeplerden dolayı iptal edilmiştir.Hipodrom'un izinlerinde sorun var , bizde ufak bir alanda organizasyon yapmak istemiyoruz.Artık seneye Hipodrom da bir ayağı düzenleriz diye umuyorum.
APEX MASTERS - Turkish Drift Series - 1. Ayak 29 Temmuz tarihinde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadında yapılacaktır.
Bahsedilen R34 bumu acaba ???
Paşam Garage Turk Drift Yarışması - YouTube
tekirdağda olması güzel oldu keyifle izliycez![]()
Yani ankara olsa bi nebze gelebilirdim ancak kayseride oldugum icin istanbula gelmem mumkun degil. Bu organizasyon icinde olmak isterdim. Herkese bol sans. Kazasiz belasiz olmasini diliyorum.
2009 - S2000
2010 - EVO X
2011 - C63 AMG
2012 - C63 AMG Tuned (600hp) + C6 Tuned
2013 - C63 AMG + Corvette C6 + F10 BMW 5,30D
2014 - PORSCHE 997.2 TT + A5 2.0 TDI
2015 - ?
Bütün yarışmacılar ve araçlar bu hafta yoğun tempo hazırlık/geliştirme altında .. son dakika beyin yazılımları , süspansiyon ve aktarma ayarları ... psikolojik savaş şimdiden başladı ...
Yarış muhteşem heyecanlı olacak . kaçıranlar dizini döver...
Bu arada yarış programımızı düzenledik. Seyircilerimizi saat 14:00 dan sonra bekliyoruz.Çünkü hava sıcak olacak.![]()
![]()
Zaten antrenmanlardada 5 tl otopark ucreti alınıyor ki alınmalıda zaten en azından belli bazı masraflar karsılanabilsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)