User Tag List

Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
171 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: AdAnA OLaRaK YaRıŞ HaKkInDaKi DüŞüNcELeR İyİ KöTü HeRsEy

aspava983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepimizi ALLAH korudu valla yol kalabalıktı arabayı gören kaçmış ama gitti duran arabaya vurdu şükür kimseye bişey olmadı..kardeş siz heriştuning adı altında hep birbirinizi tanıyorsunuz aynı ortamda oluyoruz ama tanışmadığımız için muhabbet edemiyoruz herhangi bir toplantıda sizllerle yakından tanışmayı isterim....ESER

burak_01
    Misafir
    şükür kimseye bişe olmadı.hepimize geçmiş olsun.

cursed
    Misafir
    kardeş sanayide yerimiz biliyosundur zaten ben ve arkadaşlar cumartesi günleri akşama kadar ordayız gel bekleriz bi çayımızı iç allah hepimizi kazadan beladan korusun arkadaşlar

mıcrosoft
    Misafir
    cursedkamyoncularda oluor 1 arkadasım kızmana gerek yok sadece oluormu dıe sordum bak gecen hafta kamyoncularda oldu vede genelde orda oluor 1..2..3..4..5.. dıe sıralayarak yazma

bu arada gecmıs olsun hepımıze .... kazadan dolayı

ya arkadas duran arabaya gelıp vurulurmu yaa sansımız varmıs bıse olmadı bızee

mıcrosoft
    Misafir
    cursed sen artık mersınlılerle yarısmıoruz dıosun ama mıllet yarısıor sen genellemeyle konusuosun bence sen yarısmazsında baskası yarısırr bu hafta yarıstılar mesela vede her hafta yarısmaya devam edeceklerrrr!!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selamlar bayadır bu forumda bişi yazmıyodum mıcrosoft konu yine deişmiş zemini pist daha bulunamadımı arkadaşlar yer bulun cursed memet devlete ait yer bul bize 250 donume yakın

tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun kimsede bişe olmaması sevindirici

cursed
    Misafir
    Alıntı yusufcan_1982 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamlar bayadır bu forumda bişi yazmıyodum mıcrosoft konu yine deişmiş zemini pist daha bulunamadımı arkadaşlar yer bulun cursed memet devlete ait yer bul bize 250 donume yakın
    kardeş tapucuyum ben sensin emlakçı sen bulacan artık onuda hehehe microsoft kardeş ben sinirli söylemedimki sadece yazdıklarımı sıraladım numara verdim yanlış anlama bilyosundur o ortamdaysan eğer herisahmet ve mersinli vtsemre nin yarışı için gider herkez tarsusa kim geçecek bu hafta die ben ahmet abilerle biz kimseyle inmeyiz dedim geçtimiz adamlarla tekrar tekrar yarışmanın manası yoq bide yusufumun turbo flash ı ile yarışmak isteyen yiğit varsada davet ederim indirelim mersinliler içinde geçerliydi onlar inemedi okk yanlış anlaşılacak bişe yoq herzaman senide görmek isteriz yarışlarda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cursed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş sanayide yerimiz biliyosundur zaten ben ve arkadaşlar cumartesi günleri akşama kadar ordayız gel bekleriz bi çayımızı iç allah hepimizi kazadan beladan korusun arkadaşlar
    eywallah kardeş bir cumartesi uğrarım olmazsa akşam yarışlarda görürsem yanınıza gelip slm veririz artık..ESER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufcan_1982 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yusuf emlakçı olan sensin sen bulamazsan kim bulacak yeri bide merakettim bulunsa bile bu arsanın ücreti nasıl karşılanacak ki??

sebring_01
    Misafir
    arkadaşlar neyin savaşını veriyorsunuz ben elimden geleni yaptım ama adamlar adanayı öyle bir tanımışlarki malesef değil pist adanalı araba plakası görmek bile istemiyorlar düzenli efendi bir ortam yok adam elinde bir şişesi araçların arasında lastik yakıyor yan koyuyor küfür desen o biçim ve malesef otomobil federasyonu o ilin emniyetinden onay alıp pist yapıyor ee adana polislerini söylememe gerek yok belki çocuklarımız görebilir o pisti o yüzden bence unutun gitsin herkese iyi muhabbetler

mıcrosoft
    Misafir
    yok ben kızmadım cursed kafanı takma kapatalım bu konuyu..

bak biz gecen cumartesı kaza yaptık otobanda kendı adıma konusım uzun bır sure gelmem ama ondan once genelde gelıordum ama sebrıng01 arkadasımında dedıgı gıbı elınde bıra sısesı adamlar sankı yarısmaya deılde içmeye gelmısler vee cokk kufur var aslında bellı baslı adamlar gelecek oraya

umarım mersınlılere yarış vermeyiz kardeş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sebring_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar neyin savaşını veriyorsunuz ben elimden geleni yaptım ama adamlar adanayı öyle bir tanımışlarki malesef değil pist adanalı araba plakası görmek bile istemiyorlar düzenli efendi bir ortam yok adam elinde bir şişesi araçların arasında lastik yakıyor yan koyuyor küfür desen o biçim ve malesef otomobil federasyonu o ilin emniyetinden onay alıp pist yapıyor ee adana polislerini söylememe gerek yok belki çocuklarımız görebilir o pisti o yüzden bence unutun gitsin herkese iyi muhabbetler
    en güzel bu konuyu açmamak .
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı
    99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aspava983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yusuf emlakçı olan sensin sen bulamazsan kim bulacak yeri bide merakettim bulunsa bile bu arsanın ücreti nasıl karşılanacak ki??
    federasyon karşılıyor her türlü ama yönetimde iş yok

cursed
    Misafir
    doru köseye katılıyorumm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi yaa federasyon karşılıyorsa önemli olan club altında birlik beraberlik olması çok şükür bizim adanada da o yok

mıcrosoft
    Misafir
    federasyon karsılıyorsa ıyıdır valla yaa umarım bıseler olur artık

benım anlamadıgım federasyon karsılıyorsa neden herke para nerde felan dıe konusuor .... komık bıse yaa

cursed
    Misafir
    pist falan hikaye arkadaşlar polisin işine gelmez sonra kime ceza yazacaklar pist olursa adamlar işi biliooo

emir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cursed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pist falan hikaye arkadaşlar polisin işine gelmez sonra kime ceza yazacaklar pist olursa adamlar işi biliooo
    +100000 haklısın abi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)