evet isin gercegı o ama yınede bır umut olarak beklıoruzz bıseler olurmu dıye olmuorr
adana denınce akan sular durur arkadaslar polısler ızın vermez gıbı dımı
evet isin gercegı o ama yınede bır umut olarak beklıoruzz bıseler olurmu dıye olmuorr
adana denınce akan sular durur arkadaslar polısler ızın vermez gıbı dımı
bizde şehir içi takılır paşa paşa 101ytl'yi öderizz![]()
nerde 101 ytl odıyorsun 49 odersen yeter kardeş yaa fazla bıle bızım bu trafıge
bu 101 veya 49 tarifesini senin dil yeteneğin mi belirliyor?![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
oda doğru arkadaşlar size bi müjde verim şubat ayında izinli bişeyler olabilir takvim falan belli yerde belli fakat izin işi kaldı eğer izinde alınırsa sizi bilgilendiririm...
adana da milletin 1 günlük drag gününü bekleyeceklerini düşünebiliyor musunuz?? geceleri eksoz sesleri heryerde yankılanıyor maşallah![]()
Adana Bu kafayla qiderse Pİst misti Unutsun
İzinsiz yarışlara devam
REMUS 01 kafanı takma tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarır ya 101 yada 49 degısen bıse olmaz nese salla ya kım ne ceza yerse odemeye mecbur polıse yıgıtlık yapan 200 ytl yıne ceza yer yıgıtlık yapanlarada 200 mustahak
ya bize mola yeter her hafta gideriz her hafta polis gelir biz döneriz cezaya gerek yok git gel 40-50ytllik benzin bu bize ceza zaten 40-50 veriyoz her haftapist zorda izinli bişeyler yapılabilir.
ya arkadaslar benim fikrim geldisimdi ben hergun servisle su oto pazarinin kuruldugu yerden geciyorum ve bugun de tam bunu dusundum"hani orayi soyle guzel bir asfaltlasalar,birkac tane lamba gece icin nasil olur.boylece hem oto pazarina hemde modfy cilara super bir alan olur.bu arada izin fln ne gerekiyorsa her turlu yazi,imza fln toplariz hatta alana giris icin para bile veririz.bu sayede izin alindigi surecede kurallar ve nizamlar cercevesinde yasal trafige kapali bir alnimiz olmus olur" denni...Lutfen bu konuyu herkes dikkate alsin ciddi ciddi bakildiginda olmayacak birsey degil aslinda
![]()
saygilar![]()
gulu seven dıkenıne katlanır derler her hafta 30 50 ytl benzın ıyı yaaa cazayıda eklersen ustune 150 200 yapar ama
arkadasımın dusuncesı ıyı oto.pazar alanı ıyı ama kım ugrasacak herkes canından bezmıss gıbı ama pıst acılıncada herkes akbaba gıbı ususur....
dıyecegım o ki adanada boyle seyler bırazz zor adananın kulturu bunu kaldırmazz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)