arkadaşlar özel pist yapılıyor bekleyin
arkadaşlar özel pist yapılıyor bekleyin
ibo gardaş makinanasıl oldu çuuuuuuf
inşallah kazasız belasız iyi olur çok sevinirim çunkü sen de bende hiç şans yok
bu kez işi sansa bırakmıyoruz yusufum orhan usta yapınca şans diye bişe olmaz yapar ve basarız çaffffffffffff çuffffffffffff sizin yerinizde olsam arabanızın ağır işleri bitti en azından ayar için orhan ustadan bilgi alırım zaten bundan sonra forumda yardımcı olacak arkadaşlara
ibrahim abi hadi gidelim de alalım artık şu arabayı yav. bekle bekle bir hal olduk...
arkadaşlar ne yarışı allah aşkına adanada 11 tane gezen ekip var tek tek araba topluyo hele cumartesi pazar otobanın girişinde topluyo valilikten karar var ben okudum polislere verilen kararı kesinlikle izinli veya izinsiz yarış yasak modifiye adına olan herşey yasak önce bu polisleri bilinçlendirmek lazım 2 tane dengesizin yaptıklarını bütün adanalı çekiyo(
ibrahim abi ben yusuf kosse abim nasıl oldu araba iyi olur inşllah
SÜper Yusuf Azkaldi Sorun Yok Şu An
ewettttt herkese katılıorum desem yerıdır ama bır ısı yapıorsanız basarılı olarak yapın.yanlıs anlasılmasın sozum mımseye deıl genel olarak konusurummm bız kımseyı kotulemek amacımız yok sadece bu kadar ben hersey ortaya cıksın dır bu forum sayfasını actım kavga edılsın dıe deıl yanı herkese saygılarr gofy_angel_co saol yaa ewet ıbrahım abı arabanı beklıoruzz BEN HAKAN (mavi bulvardan )
inşallah pistimiz olur ne diyelim.
beklenen arabayı merak ettim valla.
bun gidisle hic birsey yapilacagi yok Adanamiza.Adamlar metroyu 10 senedir bitiremiyor bide pistmi yapacaklarBiraz avcumuzu yalariz galiba bu konuda.Zaten her gordukleri yerde basiyorlar cezayi artik pist fln yapilsa kapisinda bekler polisler herhalde
![]()
ewet ya torunlarımızıner ınsallah ben onlar ıcınde suphelıyım ama hayırlısıı
yılbası gunu noel banadan dılek dılerlerya bende adana için bir tane 400 mt lık pıst dıleyecem yastıgımın altına bırakır herhalde)))))
yastık altı dileği . inşallah getirir diyelim![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
bu pist işini unutun kimse ilgilenmiyor hangi kişi 25 dönum arazisini werirki bu iş için
Devlet Meselesİ Oldu Bu Konu Adana Malİ Drag YariŞlari Bİtelİ Aylar Oldu Hala Ayni Hala Ayni Şelerİ TartiŞiyoz BaŞkanimizda İŞ Yok Aylardir Yer Ariyor Bulamiyor BoŞa TartiŞmayin İyİ Forumlar
çocuk oyuncagı oldu valla
ama ben noel babadan 400 luk pıst dıledım ınsallah olur yılbasına az kaldı
mersınde serbest bolgenın karsıında motor dragları olmustu ordakı pıst baya uzundu guzeldı.ama kesın daldıgımız an polıs gelır.bıde uzak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)