wayyyyyyyy yusufummmm senin ne isin war forumdaaa yaaa)
wayyyyyyyy yusufummmm senin ne isin war forumdaaa yaaa)
bende arazi var işinize yaramıııııı
ya eğer bu pist olayı yapılacaksa en büyük destekçilerden biri biz oluruz ama bunuda nasıl yaptıracaz hiçbi fikrim yok ve bu olay olursa emin olun adanada biçok şey değişir bu konu hakkında şuan yasadışı yapılıo die millet pek tercih etmio ama böle düşüncelerin olması çok güzel bişi ama icrratı nasıl yaparız bilmioruz arkadaşlar yani bu konu için bir destek gerekiosa başında söledim en büyük destekten biri ben ve grubum olur...
aklımdan geçmedii diil![]()
zaten trafikte herkesi biryerde şıkıştırıp bağlamayı istiyordu tam olur o zaman.pist yapılması içinde ilkönce boş 250 dönümlük arazi bulunması gerekiyormuş
bize 500 mt düz yol olsada yeter biliyorum da ama prosedür böyle istiyormuş diye söylemişlerdi araştıran arkadaşlar![]()
eylem yapılır yapılmasına ama cazalar ıcın ındırım fişi ıstemeyı unutmayın !!!!
yürüyüş şeklinde eylem en mantıklısı en az zararla çıkarız . örneğin 2-3 cop darbesi
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
darbe felan olmazda coplere... hanı seslı olsadaha ıyı bıde polıste efendı efendı dayak (jop) yemeyelım
ama o kadar kısının ıcındende caza yıyen arkadaslar a yazık !!!!
nese çare bulmaya çalışalım hep beraber !! :P
sabırbaşkandan destek
![]()
ya baskandan ıyı haberler beklıoruzz !!!! acillllll
slm arkadaşlar
1. jengoya katılıyorum.
2 polisler, kaçışlar, alıştık bunlara.
3. emin olun yana yana pist yapılsın diyenlerden çok, susup konuşmayanlar daha çok gelir.
4. mecidiyeköyden bağdat caddesi burdan mersin kadar. millet urfadan mersine denize geliyor. bence şuraya bir pist yapılacaksa mesafe konusunda nazlanılmamalı.
5. çözüm ise şu: belediyeye gidilir, kaldırım taşı döşenecek 600m yer var gelin döşeyin denir.
6. bence yönetim uğraşıyor
7. adanada drag yapılır 5bin kişi zaptedilemez ve toledonun karşısına 106gti çıkarsa federasyonda iyi bakmaz tabi.
şöyle birşey söyleniyor:
belediye 3 yer göstermiş, yerler iyi değilmiş, daha iyi bir yer almak için bu 3 yer kabul edilmemiş, şu sıralar ise karaisalı yolu üzeri bir yer alınmış ve pist yapılacakmış.
arkadasim bizimde amacimiz zaten el birligiyle birseyleri ortaya cikarmak yani sesimizi duyurmaya calismak.yoksa bizde biliyoruzki bizim gibi 3-5 kisinin istegiyle bu isler olmaz..Ama soyle bir konu varki Adanaya boyle birsey sart,sonucta hepimizin dusuncesi ayniyer hic fark etmez Adana sinirlari icerisinde nerede olursa olsun bu isle ilgilenen insanlar mutlaka orada olacaklardir bundan eminim..Cunku ceza yemeyi ve hatta arabalarinin baglanacaklarini bile bile otabana gidip ayni hatayi yapan insanlar icin bu cok avantajli bir olay olacak..
Ayrica zaten insanlarin amaci orada birseyleri kanitlamak,birilerine yaptigi birseyleri begendirmek ve onunla tatmin olmak degilmi?ee o zaman boyle bir ortamin olmasi demek bu insanlarin ve gercekten bu isten zevk alanlarin orada olmalari demektirhele bir yapilsinki bak o zaman hafta sonlari ne renkli gecer
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)