Cosworth ün şanzımanı bile 375 beygirden sonra saatli bomba normal sierranın dayanması imkansız.Arkadan itişli cosworth de t5 şanzıman çıkıyo mustang vs biçok arabada da çıkıyo aynı zamanda oda 500 beygirden sonra yetmiyo kırılıyo.En ucuz seçenek Tremec ten dog kit almak ayrıca türkiyede sadece bitane 2 çeker cosworth var onuda yakın zamanda Serdar Bostancı aldı.440 beygir dediğin araba önceleri siyah daha sonra beyaza boyanan Ankaradan gelme cosworth mü?
kardeşimkardeşimkardeşimkardeşimkardeşimkardeşimka rdeşimkardeşimkardeşimkardeşimkardeşimkardeşimkard eşimkardeşimkardeşimkardeşimkardeşimkardeşimkardeş imkardeşimkardeşimkardeşimkardeşimkardeşimkardeşim kardeşimkardeşimkardeşimkardeşimkardeşimkardeşimka rdeşimkardeşimkardeşimkardeşimkardeşimkardeşimkard eşimkardeşimkardeşimkardeşimkardeşimkardeşimkardeş imkardeşimkardeşimkardeşimkardeşimkardeşimkardeşim kardeşimkardeşimkardeşimkardeşimkardeşim
2 olsa düble, 3 olsa triple diyecektim ama sen flood yaparken 5 kardeş yapmışın, ne desem bilemedim.
yazdığın insana "kardeşim" diye hitap ederken de önce bi zahmet et de yaşına bak. Kardeşiymiş![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Acıkcası araç cosworth degil
araba ms beyin baglı idi
emme ve egsoz manifold kendisi yapildi
hatta konya yarışlarına araç geldi yarıştı fln
arac ta 16v kapak ford scorpio 96 97 lerdeki silindir kapagı takıldı ustamla görüştüm bügün![]()
piston opel calibra nın forged pistonu kullanıldı
orjinal kendi kolu var 1.5 barda 375 hp dyno almıstı benım aracı olcturdugum yer ki orda ortalama 50 hp aşagıda göstermekte
Şanzıman orjinal şanzımanı kırılmadi imkansız degil demek ki
Araç şuan hazır calışır durumda 4 x4 degil 2 cekerde sarıyor biraz fazla ama kırılma durumu şuan yok
pug 205 gti alınıp turbolanabilir
SEAT SPORT
hazır drag arabası veriyim 1.8t agu swaplı 131 t stop düşünürsen pm at 15 milyara alacağın yada yapacağın arabayla sen sanayiden çıkamazsın çıksan bile güzel süreler yapman biraz zor bütçeni birazdaha zorlayabilirsen pm at görüşelim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)