ben sadece pist için değil süratlı olabilecek bir araba ama normal dede kullanabileceğim bir araba istemiştim zaten dikkatli okursanız bana verecekleri hep yarış için kullanabilecek malzemeler orjinal olsaydı olabilirdi tabi![]()
ben sadece pist için değil süratlı olabilecek bir araba ama normal dede kullanabileceğim bir araba istemiştim zaten dikkatli okursanız bana verecekleri hep yarış için kullanabilecek malzemeler orjinal olsaydı olabilirdi tabi![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
dostum 15 liralık drag aracı nerde drag orda bırak olur![]()
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
bencede 106 gti olabilir![]()
2 liraya motoru bitik bir flash bul. üzerinede concorde motoru swapla. maliyeti 6 lirayı geçmez 2 lirada kaporta boyasına harcadınmı çiçek gibi 800 kiloluk bir drag aracın olur.
komançero garage
18 sn 400 koşar
evet super olur)
Tomcat Rover da olur kardeşim![]()
Bayrak belli, Kitap belli çok şükür.
Arkadaşlar herkeze verdiği bilgilerden ve önerdiği tekliflerden dolayı çok teşekkür ederim araba alıyorum bi palio buldum anlaşıp alırsam nos flan ufak tefek şeylerle gidicem daha sonra da yükselterek daha farklı şeyler yapıcam inşallah herkeze çok teşekkürler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)