User Tag List

Sonuçlar: Kurallar ili ilgili Dusunceleriniz Nelerdir ?

Katılımcı sayısı
301. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Kurallari Begendim

228 75.75%
  • Kurallari Begenmedim

56 18.60%
  • Kural Aciklamalari yeterli degil

17 5.65%
Sayfa 10/22 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
410 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: 2013 İstanbul Oto-Drag kupası Kurallar ( İstanbul Park )

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka 35 li turbo olan senin grubuna girmiyo ama 2.5 litre 30 turbo noslu bi sokuk sti seni cok gecer, dedigin gibi yarismanin mantigi kalmiyo

SeK23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka 35 li turbo olan senin grubuna girmiyo ama 2.5 litre 30 turbo noslu bi sokuk sti seni cok gecer, dedigin gibi yarismanin mantigi kalmiyo
    35'li turboda aynı sınıfta olabiliyor ama 30'lu turbo 1050 kg olurken 35'li 1150 olmak zorunda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozaman daha berbat adam 2.5 sti la gelcek 35 37 turbo nos adam 2.0 30 lu 1400 kilo arabasiyla napcak yarismaz kimse

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada yarış tarihi bellimi?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozaman daha berbat adam 2.5 sti la gelcek 35 37 turbo nos adam 2.0 30 lu 1400 kilo arabasiyla napcak yarismaz kimse
    Abi o zmn 2.0'da gt37'ye geccek ya da nos bascak basınc accak yuruyenı duzeltck bısey yapcak yanı para harcamazsa her turlu gecılck

Tabi suda var 2.5 sti 37 turbolu outlaw sınıfada girebilir awd sınıfında yarısmak ıstemeyebilir ama arac sahibine baglı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hacidan ornek verelim adam gunluk 500 hp biniyo s3 une 1430 kilo araci, cicek gibi arabasini sokmeden oldugu sekilde yarismak istese bile bile gecilmeyemi girsin yarisa? İlla arabasina kiyip sokebildigi kadar sokup pic etmesimi lazim ? 2 litre turbo awd grubu olsa ona gore yarissinlar mesela 35 li sti lada gider ozaman sikinti yaratmaz bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sunu anlamıyorum kac tane 35li 37li sti var Turkiyede benim bıldıgım cok yok

Sole dusunmek lazım illaki birinci olmak zorunda diilsin girersin yarısa 2. olursun 3. olursun ama süreni bilirsin bi dahaki yarısta daha iyisini yapmaya calısırsın

Zaten 35li Sti yapmıssa adam bence hakediyordr gecmeyi yada 2.5 bar basan bi evo varsa 35li hakediyordur

Bile bile gecilmek diil bence olay bunu asmak lazım yanlıs anlasılmamısmdr umarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hacinin harcadigi paraya 42 li sti yaparsin merak etme zaten S3 75 lira , bi bug eye sti 45 lira , kafadan 30 bin harcar arac fiyat farkina ,adam para harcamadi sanilmasin adam aracini sokmek istemiyor mesele bu oldugu gibi hakkimla yarisacagim grup istiyorum diyo

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selçuk sen bari yapma nereden biliyor geçileceğini mekanik spor bu vitesi geç atar kesiciye kalır vsvsvs diye uzar gider

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen matematigini nasil yapiosun kanka? Adam bi vites kacirsa gecerim oh mis diyemi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben harcayamaz demedim zaten estafurullah tercih meselesi

Turkiyenin en hizli AWD'si belli olucak o sınıfta ne 2.0 nede 4.0 en hızlı AWD yanı 4 cekeri en ii gelistirebilendir bana gore o yzdn hacim onemli diil bnce sokmekte olay diil

Fun weekend gibi dusunmemek lazm Ulusal dragların on hazırlıgı gbi bsey bnce

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse ben diyecegimi dedim amatore donuk gunluk binicilerin onu kapaniyordur son sozum

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Speedweekend yapmıoruz Selcuk Ulusal Drag ıçın ornek oluşturucak prof. Bir organızasyon duzenlemeye çalışıyorlar. Amatorler (hacı gıbı) speedweekend oldugunda yarısırlar. Prof yarısa gırmek ısteyen de kurallara uyar. "Ben amatorum 500 hp s3 umun sansı yok" demeye gerek yok burda. Madem sansın olmadıgını bılıosun gırmezsın ızleyıcı olursun.

bu kurallar bana da uymuyor. Ama ben kurallara gore arabayı 0 dan hazırlıorum sımdı. 720kg cıvıc (motorlu) 1100 e cıkarıcam. Agzımı acmıorum. Tum pleksı camlarım yaptıgım kapılar kaput cop oldu. Attıgım paranın haddı hesabı yok. O parcalar rollınge yarar sadece.

Ben İSTANBUL PARK ta yarısmak ıstıyorum. Gereken ne ıse onu yapıcam. İstanbul Park ile Akhisar arasında ki farkı anlayamadınız hala.

Birde işine gelmeyince "size iyi yarışlar" yazıp tribe girenlere de guluyorum. Tuh siz gelmiceksiniz diye tum katılanlar uzuntuden kahrolucak. Dunya standartı tek pistimiz İSTANBUL PARK ta yarışma fırsatı herkese açık. Ya kurallara uyarız ya da seyirci oluruz. Acaip acaip yorumlara gerek yok. Herkes yarışacak diye birşey de yok.

İzmit speedweekend ler olucak orda kapışır amatorler. Bende oraya gırmem mesela.

AHMET
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işi daha çok profesyonelliğe dökenler için yapılmış bi organizayson kurallar vs. belli ediyor. ama benim anlamadığım neden herkes 1.liğe oynayacakmış gibi o potansiyele sahipmiş gibi yorumlar yapıyorki, sonuçta süre ölçülmüyormu ordan kıstas alınsın kim kimi geçmiş daha iyi derece yapmış sınıf farkı gözetmeksizin arasında bu muhabbeti çevirsin. eski derecesini geçmek için hazırlansın bidahaki yarışa. kendiyle yarışsın yani bişekilde.
    herkes kendine göre kurallardan bi pay çıkartmaya çalışırsa kaos olur.
    ben kuralları destekliyorum ve katı olması taraftarıyım, umarım uygulama aşamasında sıkıntı çıkmaz araç yoğunluğu ne derece olur bilinmez ama sanki cuma-c.tesi sınıfların belirleneceği seedingler, pazar günüde sadece yarışların yapılacağı fikri bana mantıklı geliyor.
    TeamPASAOGLU

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sadece tek merak ettiğm o yarış günü o yazdığınız kuralların yüzde kaçını uygulayabiliceksiniz yapmayın allah aşkına araba tartmalar kilo eklemeler turbo ölçmeler roll barlar kaç kişi gelicek şimdi bu yazdıklarıma önünü kesmeyin bu oluşumların demeyin türkiyede drag sadece hafta sonu eğlencesi şeklinde olur abartıyosunuz ..
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

34GUN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Speedweekend yapmıoruz Selcuk Ulusal Drag ıçın ornek oluşturucak prof. Bir organızasyon duzenlemeye çalışıyorlar. Amatorler (hacı gıbı) speedweekend oldugunda yarısırlar. Prof yarısa gırmek ısteyen de kurallara uyar. "Ben amatorum 500 hp s3 umun sansı yok" demeye gerek yok burda. Madem sansın olmadıgını bılıosun gırmezsın ızleyıcı olursun.

bu kurallar bana da uymuyor. Ama ben kurallara gore arabayı 0 dan hazırlıorum sımdı. 720kg cıvıc (motorlu) 1100 e cıkarıcam. Agzımı acmıorum. Tum pleksı camlarım yaptıgım kapılar kaput cop oldu. Attıgım paranın haddı hesabı yok. O parcalar rollınge yarar sadece.

Ben İSTANBUL PARK ta yarısmak ıstıyorum. Gereken ne ıse onu yapıcam. İstanbul Park ile Akhisar arasında ki farkı anlayamadınız hala.

Birde işine gelmeyince "size iyi yarışlar" yazıp tribe girenlere de guluyorum. Tuh siz gelmiceksiniz diye tum katılanlar uzuntuden kahrolucak. Dunya standartı tek pistimiz İSTANBUL PARK ta yarışma fırsatı herkese açık. Ya kurallara uyarız ya da seyirci oluruz. Acaip acaip yorumlara gerek yok. Herkes yarışacak diye birşey de yok.

İzmit speedweekend ler olucak orda kapışır amatorler. Bende oraya gırmem mesela.

AHMET
    Ahmetim yorumun cok guzel benim yazım ilk acıklandıgında klasmanlar farklıydı benim katagorimde28-30lu araclar olacaktı ama sonradan diger katagori ile birlestirmisler 35-37-40turbolu araclarla ve hacim olarakta 2.5-3.0 vs. Dahil edildi. Yani ilk seferkinde ayrı katagoride yapilsa 2.0 bi aracin kendi gucune denk araclarla daha cekismeli olur.
    Tabiki kuralları organizasyonu duzenleyenler koyuyor herkese gore kural koyamazlar benim isime gelen bi baskasının isine gelmez. Isine gelmeyende girmez. Sadece burada konuya gorus bildirmek icin yazdım. Ama bu sporun gelismesi icin katılım ve rekabetin yuksek olması onemli.
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sadece tek merak ettiğm o yarış günü o yazdığınız kuralların yüzde kaçını uygulayabiliceksiniz yapmayın allah aşkına araba tartmalar kilo eklemeler turbo ölçmeler roll barlar kaç kişi gelicek şimdi bu yazdıklarıma önünü kesmeyin bu oluşumların demeyin türkiyede drag sadece hafta sonu eğlencesi şeklinde olur abartıyosunuz ..
    CEm daha önceki ulusal yarışlarda tartı ve detaylı teknik kontrol yapılıyordu ama kurallar çerçevesinde saat 9 dan sonra parka araç giremezdi ve 2 saatte tüm araçlar tartılıp kontrol edilirdi saat bir gibi de yarış başlardı bu sürenin içerisinde brifingte dahil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tv kanalları ilgi gösterir hatta birileri çıkar canlı gösterirse sponsorlar çıkmaya başlar sponsorlar çıkınca da tüm kurallara uygun araçlar çıkmaya başlar hatta üstüne bile çıkılır....

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CEm daha önceki ulusal yarışlarda tartı ve detaylı teknik kontrol yapılıyordu ama kurallar çerçevesinde saat 9 dan sonra parka araç giremezdi ve 2 saatte tüm araçlar tartılıp kontrol edilirdi saat bir gibi de yarış başlardı bu sürenin içerisinde brifingte dahil
    Eskiyi biliyorum tolga.madem bu kadar iyi bir seydi akhisarda niye yapmadik? yani inanmis gibi yaziyorsunuz ona inamiyorum olmaz kardesim hafta sonu etkinligi sklinde olursa bu isler yurur bu benim sahsi fikrim.
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)