Kanka 35 li turbo olan senin grubuna girmiyo ama 2.5 litre 30 turbo noslu bi sokuk sti seni cok gecer, dedigin gibi yarismanin mantigi kalmiyo
Kanka 35 li turbo olan senin grubuna girmiyo ama 2.5 litre 30 turbo noslu bi sokuk sti seni cok gecer, dedigin gibi yarismanin mantigi kalmiyo
Ozaman daha berbatadam 2.5 sti la gelcek 35 37 turbo nos
adam 2.0 30 lu 1400 kilo arabasiyla napcak
yarismaz kimse
Hacidan ornek verelim adam gunluk 500 hp biniyo s3 une 1430 kilo araci, cicek gibi arabasini sokmeden oldugu sekilde yarismak istese bile bile gecilmeyemi girsin yarisa? İlla arabasina kiyip sokebildigi kadar sokup pic etmesimi lazim ? 2 litre turbo awd grubu olsa ona gore yarissinlar mesela 35 li sti lada gider ozaman sikinti yaratmaz bence
Ben sunu anlamıyorum kac tane 35li 37li sti var Turkiyede benim bıldıgım cok yok
Sole dusunmek lazım illaki birinci olmak zorunda diilsin girersin yarısa 2. olursun 3. olursun ama süreni bilirsin bi dahaki yarısta daha iyisini yapmaya calısırsın
Zaten 35li Sti yapmıssa adam bence hakediyordr gecmeyi yada 2.5 bar basan bi evo varsa 35li hakediyordur
Bile bile gecilmek diil bence olay bunu asmak lazım yanlıs anlasılmamısmdr umarım
Hacinin harcadigi paraya 42 li sti yaparsin merak etmezaten S3 75 lira , bi bug eye sti 45 lira , kafadan 30 bin harcar arac fiyat farkina ,adam para harcamadi sanilmasin
adam aracini sokmek istemiyor mesele bu oldugu gibi hakkimla yarisacagim grup istiyorum diyo
![]()
Selçuk sen bari yapma nereden biliyor geçileceğini mekanik spor bu vitesi geç atar kesiciye kalır vsvsvs diye uzar gider
Ben harcayamaz demedim zaten estafurullah tercih meselesi
Turkiyenin en hizli AWD'si belli olucak o sınıfta ne 2.0 nede 4.0 en hızlı AWD yanı 4 cekeri en ii gelistirebilendir bana gore o yzdn hacim onemli diil bnce sokmekte olay diil
Fun weekend gibi dusunmemek lazm Ulusal dragların on hazırlıgı gbi bsey bnce
Speedweekend yapmıoruz Selcuk Ulusal Drag ıçın ornek oluşturucak prof. Bir organızasyon duzenlemeye çalışıyorlar. Amatorler (hacı gıbı) speedweekend oldugunda yarısırlar. Prof yarısa gırmek ısteyen de kurallara uyar. "Ben amatorum 500 hp s3 umun sansı yok" demeye gerek yok burda. Madem sansın olmadıgını bılıosun gırmezsın ızleyıcı olursun.
bu kurallar bana da uymuyor. Ama ben kurallara gore arabayı 0 dan hazırlıorum sımdı. 720kg cıvıc (motorlu) 1100 e cıkarıcam. Agzımı acmıorum. Tum pleksı camlarım yaptıgım kapılar kaput cop oldu. Attıgım paranın haddı hesabı yok. O parcalar rollınge yarar sadece.
Ben İSTANBUL PARK ta yarısmak ıstıyorum. Gereken ne ıse onu yapıcam. İstanbul Park ile Akhisar arasında ki farkı anlayamadınız hala.
Birde işine gelmeyince "size iyi yarışlar" yazıp tribe girenlere de guluyorum. Tuh siz gelmiceksiniz diye tum katılanlar uzuntuden kahrolucak. Dunya standartı tek pistimiz İSTANBUL PARK ta yarışma fırsatı herkese açık. Ya kurallara uyarız ya da seyirci oluruz. Acaip acaip yorumlara gerek yok. Herkes yarışacak diye birşey de yok.
İzmit speedweekend ler olucak orda kapışır amatorler. Bende oraya gırmem mesela.
AHMET
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
işi daha çok profesyonelliğe dökenler için yapılmış bi organizayson kurallar vs. belli ediyor. ama benim anlamadığım neden herkes 1.liğe oynayacakmış gibi o potansiyele sahipmiş gibi yorumlar yapıyorki, sonuçta süre ölçülmüyormu ordan kıstas alınsın kim kimi geçmiş daha iyi derece yapmış sınıf farkı gözetmeksizin arasında bu muhabbeti çevirsin. eski derecesini geçmek için hazırlansın bidahaki yarışa. kendiyle yarışsın yani bişekilde.
herkes kendine göre kurallardan bi pay çıkartmaya çalışırsa kaos olur.
ben kuralları destekliyorum ve katı olması taraftarıyım, umarım uygulama aşamasında sıkıntı çıkmaz araç yoğunluğu ne derece olur bilinmez ama sanki cuma-c.tesi sınıfların belirleneceği seedingler, pazar günüde sadece yarışların yapılacağı fikri bana mantıklı geliyor.
TeamPASAOGLU
ben sadece tek merak ettiğm o yarış günü o yazdığınız kuralların yüzde kaçını uygulayabiliceksiniz yapmayın allah aşkına araba tartmalar kilo eklemeler turbo ölçmeler roll barlar kaç kişi gelicek şimdi bu yazdıklarıma önünü kesmeyin bu oluşumların demeyin türkiyede drag sadece hafta sonu eğlencesi şeklinde olur abartıyosunuz..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Ahmetim yorumun cok guzel benim yazım ilk acıklandıgında klasmanlar farklıydı benim katagorimde28-30lu araclar olacaktı ama sonradan diger katagori ile birlestirmisler 35-37-40turbolu araclarla ve hacim olarakta 2.5-3.0 vs. Dahil edildi. Yani ilk seferkinde ayrı katagoride yapilsa 2.0 bi aracin kendi gucune denk araclarla daha cekismeli olur.
Tabiki kuralları organizasyonu duzenleyenler koyuyor herkese gore kural koyamazlar benim isime gelen bi baskasının isine gelmez. Isine gelmeyende girmez. Sadece burada konuya gorus bildirmek icin yazdım. Ama bu sporun gelismesi icin katılım ve rekabetin yuksek olması onemli.
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
tv kanalları ilgi gösterir hatta birileri çıkar canlı gösterirse sponsorlar çıkmaya başlar sponsorlar çıkınca da tüm kurallara uygun araçlar çıkmaya başlar hatta üstüne bile çıkılır....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)