Erolum sen konuştuğumuz gibi yap ben eminim kimsenin bişi satmasına gerek kalmıcak
Cüneytin fikir çok iyi içeriye kimse alınmıyor normalde bilekliksiz ama VIP tribün kurulabilinşr 50 tane plastik sandalyeye bakar
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
aynen hilmi konuştugumuz gibi,cüneyt in fikirde gayet güzel ama bilmeyen insan ayrımcılık gibi düşünebilir.yinede degerlendirelim pit içi
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
gece yarışı bu sene çok zoor seneye inşallah
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Bi drag bile duzenlemek bu kadar zorlamamali konustunmu erol kadroyla ?
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Arkadaşlar bir buzluklu van bulursanız sadece su kola satılsa birde sandwich flnda yanında satılsa sadece buradan bence 3 4 bin lira çıkarılır bununda en az yarısı kar olarak kalır..
Girişde 5 veya 10 tl olsa hiç bir drag sewer seyici bu cuzi miktarı ödemekten kaçınmayacak diye düşünürüm.
Ben kıbrısta olduğun için oradaki atmosfer nasıldır tam bilmiyorm ama dediğim gibi 10 tl alınsa 1000 kişi gelseki bence çok rahat gelir 10 bin lira yapar buda fazlasıyla karşılaması gerek ihtiyaçları
Araçlarada en az 200 lira alınsa 30 araçda gelmesi gerek buda 6 bin tl yapar
yeni konu açmak istemedim 2014 drag tarihleri nezaman belli oluyor bu sene kaç yarış düzenlemeyi düşünüyorsunuz
Şuan için akhisar yarışları ile ilgili bir çalışma yapmadık. bahar aylarında hareket başlar inşallah tabi geçen seneki sorunları yaşamassak..
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
yarışlar ulusal oluyor 5 veya 6 yarış var 3 pist var istanbul-konya-akhisar.
http://www.tosfed.org.tr/images/doku...pa_Takvimi.pdf
Konu aktif olmuşken ufaktan bi başlangiç yapip işimizi garantiye alma sansimiz yok mu?
atiyorum 30 bin lira para gerekli bunun için şimdiden sponsor yada ne yapilmasi gerekiyorsa
sadece bi öneri ...
eğer yarışlar belirlendiği gibi 6 ayaktan ve ulusal şeklinde olursa katılım her zamankinden yüksek olur ve önceden herhangi birşey ayarlamaya gerek kalmaz.
Heryıl böyle düşünüyoruz ama bişeyler cıkıyor tarih belirleniyor ama sponsor bulunmuyor falan.
Kimse yanliş anlamadim akhisar TR deki en güzel yarişlara ev sahipliği yapiyor herkez de büyük zevkle gelip cumartesi 1 yıl boyunca göremediği arkadaşlari kardeşleri ile güzel zaman geçirip pazar yarişlarini izliyorlar.
Akhisarin yeri farkli ortami muhabbeti insallah skintisizca olurda bu sene katiliriz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)