güzel haber akhisarı özledik tütün otelden rezervasyon yaptırmak lazım![]()
güzel haber akhisarı özledik tütün otelden rezervasyon yaptırmak lazım![]()
Hayırlısı olsun
inşallah istenilen katılım sağlanırda Akhşsarda güzel bir gün geçiririz hep beraber
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
hayırlı olur inşallah.
bu arada hilmi faktörü büyük'dü saolsun,ahmet'e bişey demiyorum fantezimanayaklarınıza saglık..iyiki tolga ya miniks leri getir bu adamlar koşar demişim.
![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Herkez araçlarından söktüklerini satsın çözelim bu işi![]()
Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...
sohbetteki konuyada yazmıştım piste 3 taraftan giriş var bu girişleri kapatıp araç başı 10tl kişi başı 5tl dahi alınsa katkısı olur diye düşünüyorum yada daha fazla rakamı siz belirleyin herkezin katkısı olsun
sonucta yarıs pistine geliş yolu 2 tane yolların başlarına 1er kişi konsa arac bası 5 lira veya 10 lira alsa park alanı ücretli olsa misal 5 veya 10 lira bence azda olsa ordan bi kaynak olabilir erol abininde dediği gibi pamuk eller cebe sonucta sponsor yoksa ama herkes drg yarısı olsun istiyosa birazcık cıkıs yapıcak eğer allahtan bi sıkıntı olmazsa ve düzenlenirse bende giricem araçtan hiç bişey sökmeden sırf destek amaclıhayırlısı olur inşallah
![]()
Park yeri ve giris ucreti imkansiz orasi kullanim halinde bir yol yani kapatma imkani yok.
Destek icin mumkun oldugunca fazla kayit ile olur. 400 metre sure ve vht imkani baska pistte yok.
Akıl vermek gibi olmasın 30 -40 sandalye üstüne de şemsiye koyun adını VIP yapın adam başı 50 tl alın işte size sponsor![]()
Orasi bir park arkada kapali havuz vs. var. Park ucretini gec belediyenin alani isgal ettigimiz icin oradan isgaliye istememesi bile yeterli![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)