'zorlama' ya da 'gaz kes' emirleri bu seriyi bitirir...
Geçmişte bitirmedi şimdide bitirmez. Bunlar 80-90 larda da vardı şimdide var yarında olacak. F1 in kaçınılmazları bunlar. Bu yüzden 1. pilot 2. pilotlar var.
Bu arada Raikonen Hamilton ve Vettel'in arkasında kaybettiği zamanları aramaya başladı bile. Massa fastest lap lar ile geliyor fakat lastikleri de daha çabuk bitecek bakalım son 3-4 tur nasıl olacak. 6-7 sn geride olsa Massa double gelebilirdi Ferrariden fakat bir sorun yaşamaz ise Raikonen yarış böyle biter.![]()
Çok güçlü bir zafer aldı Alonso Avrupa sezonuna Ferrari ve Lotus iyi girdi. Sonraki yarışlar bize ne gösterecek bakalım.![]()
Bugün yarış aşağı yukarı istediğim gibi bitti.Alonso durdurulamazdı.Raikkonen aracıyla haddinden daha iyi gitmeye devam ediyor.Massa da cidden iyi yarış çıkardı.Keşke Vettel yarış dışı kalsaydı..Mercedeslerin yavaşlamadan önce aynı virajda üç defa geç frenajla geçilmesi dikkat çekti.İçimde kalan tek şey Hulkenberg gibi pilotlar griddeyken Kobayashi gibi bir pilotun para yüzünden grid dışında kalması... Delirmiş gibi geç frenajları, kamikaze atakları gerçekten renk katıyordu.Özletti kendini, umarım seneye geri döner..
Pazarlari calistigim icin yarislari izleyemiyorum buda beni deli ediyor.Link bekliyoruz...
Bu yarislik icin mi yazdin ? Yoksa genel mi ? Genelse bence bir Hulk un yarislarina tekarar goz at derim gecene 1 sene aradan sonra geldiginde suan parliyan yildizi Di Resta yi geride birakti.RedBull larin siralamarda acik ara ustun oldugu sezon Brezilya gibi gecis e uygun hizli pistte Williams araci ile pole u aldi.
Bu yarista ne oldu bilmiyorum izlemedim ama herkes hata yapiyor.Bu arada Kobayashi mesur kamikaze ataklari Japonyada olmustu oda kendi seyircisi onunde olmasinin gazi ile baskada ole pek ahim sahim bisi hatirlamiyorum bide ilk ciktigi Toyota yarisindada iyi isler yapmisti kisaca parladi kumas vardi ama gerisi gelmedi nedense ama bende onu gridde gormek isterdim ama Hulk dan daha iyi degil bence.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Yarisi izleyen biri Rosberg VS Hamilton yazabilirmi ? Nasil olduda bu kadar fark var ?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Bu arada bir Mercedes klasigi daha ! Guncellemelerle gelip lidere dahada uzaklasmak ! saka gibi takim.
Yillardir F1 izlerim 1-2 baslatip 6-12 bitiren bi takim gormedim kaza maza yapsalar bile![]()
Mercedes'ler hala istenilen hızda değiller. Sadece sıralama turlarında ilk sıraları zorlarlar.
Ama şaşırtıcı şekilde Lotus'lar her ne kadar kendileri büyük konuşmasa da bu senenin kilit takımı olacaklardır.
Dün Raikkonen 3. pit stoplar sonunda ALO ve VET (2H 1M lastik) ' e göre 3H lastikle yarıştı. Ve bu süre zarfında 3 saniye daha yavaş turlar attı. Keşke James Allison bu seçimlerde diretmeseydi.
Ama yine de ALO'nun ülkesinde kazanmış olması ona diğer yarışlarda + motive sağlayacaktır..
hulkenbergin polü de karamboldü biraz,hem o polde takımın zamanlama başarısıda göz ardı edilemeyecek kadar çoktu.
bende hulkenbergin kobayashiden daha kötü olduğunu düşünüyorum
hamiltonun ilk virajda lastikleri kilitlediğini görünce ilk pite kadar o lastikten hayır gelmez dedim.zaten geçildi bikaç kişiye,sonrasında pitlerden sonrada geri düşünce artık dedim hayır gelmez, açtım giro d'italia yı seyrettimseyrettiğimiz f1 falan değil pirelli dünya şampiyonası ki bana 14-15 sezon sonra ilk defa motorsporları seyretmek yerine bisiklet turu seyrettiricek kadar kötü
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Valla mercedeslerin bu kadar ezileceğini düşünmedim rosberg iki yarıştır mükemmel defanslar yapıyor.msc ona çok iyi gelmiş pes etmiyor mücadele içinde hamiltona ise tur bindirildi. mercedes güncelleme vs yapmasa daha iyi.F1 deki ters fizik kurallarını mercedes götünden anlıyor sanırımki aracı ileriye değil geriye götürüyor.açıkcası bir bokda olmaz.alonso kusursuz kalkış yaptı bu kendi evinde yarışmasından kaynaklanmıyor bence adam startta king.massa sevindirdi.kimi yine istikrarını korudu.kimi için podyum çok ama çok yakın her yarış için ama birincilik uzak.aman aman bi yarış olmadı lastikleri kullanabilen yükseldi.daha yarış başında 4 pitstop stratejisine dönen ilk takımda mercedesdi.yapıcak çok fazla yorum yok.podyuma tahmin etmek süpriz olmadıgı taktirde zor değil.sorunlar belli izleyici olarak klasik oldu artık.
prelliye helal olsun.resmen motorları sildi herkes ama herkes sadece ve sadece lastikleri konuşuyor.böyle reklamı dünyaları harcasa yapamazdı valla
Bro su begenmedigimiz Button i daha 3. yaristan sonra dize getirmeye basliyan Perez ezdi Kobayashi yi gecen sene.Evet ilk girisi guzeldi ama sonra gerisi gelmedi.Mesur takimlar disinda one cikan Di Resta var onuda Hulk gecen sene 1 sene aradan sonra gelmesine ragmen dize getirmisti ?
Hamilton VS Rosberg e gelirken bence bu yarisa ozel bisi oldu yoksa Rosberg bu kadar Hamilton u ezemez de tek lastik kitlemesi ile mi bu kadar oldu ?
nico polde kalktı ve çizgi avantajı vardı ilk viraj öncesi hamilton kadar zorlamadı lastiğini.sanırım ilk iki turda 4 kere blokaj yaptı.lastikler aşındı.hala mercedese alışamadı bence mclaren agresif sürüşe daha yatkındı amg ye alışması zaman alıcak fena da değil ama nico bi tık önde gibi sezona bakarken.bahreynde hamilton bariz üstünde ama diğer yarışlar nico daha iyiydi
Pole de kalkmak bana gore Mercedes icin avantaj degil.Nico pole de kalkinca ilk viraj a gelince arkasinda kimler vardi ? Lewis in arkasinda kimler vardi ?
Zaten lastikleri sakiz gibi harciyan bir arac varken ve digerlerinden yavassa 2 kat baski ile girersin ilk viraja ki Nico daha kendini Lewis kadar ispatliyamadi bununda verdigi bir avantajla kisaca olumune daldi virajlara kendini gostermek icin , son limitle zorladi bunuda dusunmek gerek . Atiyorum arkanda Alonso ve Vettel varken mi kasarsin yoksa Button la Webber mi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)