keyifle izledim videoları elinize ayağınıza sağlık.. inşallah 2 haziranda uygun frenlerle sorunsuz limit bi tur izleriz![]()
Her ne kadar arabayı zorlamak istemesemdekuzen gaza getirince orda geçilmiyim dedim
![]()
sus lara maşallah ikiside bebek gibi araba
CMMotorsport
Sansa bak ya ZD videosunda tam kapatmis geliyorum arkasindan cikiyorum ZD type r in o virajda fren komple bosaldi orda birakmak zorunda kaldim sagolsun arkadan arkadasim benim yerime ZD yi kistirmaya devam ediyor ZD kacarken limitte yoldan cikiyor sonrasindada geciliyorbide videonun sonunda birsey var mi diye sordugum kismi kesmissin kesmeseydin Bugradan fair play odulu alacaktim
![]()
Cok tesekkurler, guzel enstantane oldu iyiki basmissin
: ))) ZD ile de super gittik, saolsun o da cok duyarliydi. Tam gozukmedigi icin kestim orayi, iyi niyetin icin ayrica tesekkurler. Bende o sira arkayi kesiyordum baktim yavas yavas yerinden cikiyor tamam dedim
Insallah daha uygun bir fren alabilirim o zamana kadar ama bakalim, tesekkur ederim.
Aynen oyle, sakasi olmuyor mekanik sporlarin![]()
SUS 94) cok keyıflı yol aldık ! sende sagol her zaman onun acıktı sonuçta hepımızın amacı bellı güzel bır gun gecırmektı seninde kontrolün mukemmeldı !
butun tur soğumadan yurudumcok sukur bı sıkıntı yasamadım,senınle o vırajda ayrıldıktan sonra Zero
kankasını kamufle etmıs gelıyodu
vıraja sert gırdım araç kasılınca tamponun surttugunu hıssetdım kıymadım tampona acıkdan aldım yol dışına doğru dewam ettım
seans bıttı![]()
Onurcan yürüyende neler var senın lastik coil,?
kimse bahsetmiyor yahu pist işinden sonra sanki arabalar stock 2.45 yapıyor bı bakmıssın semı slıkfiltre egsoz muhabbetı gibi .. yok ya bişi yok stok arac bı semı slık var, araştırsan alt kule gergılerı cıkacak
.D.D
![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Tesekkurler, sinsice takipteydim ben hehe : )
Benim arabada asagi yukari herkes bildigi icin yazmadim. Ama sonuc ta 2:46 degildi, diger turlar cok costurdukKule gergileri, sway barlar, motorun alt kiminda sabitleyici, D2Coilover, yagmur semi slick i ( Ne oldugunu okumadan kullanmanin kurbaniyim. ) Motorda sicak hava filtresi
birde warex var.
Ne demek, superdi bende baya heyecanlandim arkandan gelirken.. Ya arkadas arabanin icinde bozuk para kalmis sen ve mehmetin egzos sesleri onlari titretiyordu sovmus olabilirim size
Haha bende pek birsey duzelmez 2 hazirana kadar ama yine gittigi yere kadar gideriz
Ben zaten bilerek Mehmet le gittim, onda gostergeler var yaga maga birsey olsa yavaslardi : )
Zd typer candir hele sahibi candanda ötemasallah bütün araclarada
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
hahah : D Car next door : ) ne yapalim yokluk : )
Saol, tesekkur ederim, insallah 2 sinde ayni guruba duseriz
Tesekkurler Baris tekrardan ; )
Seni kullandim kanka
: ) Pistteki davranislari zaten bunun olcusuydu , bir dahakine bolca sohbet ederiz
Vay masallah sus kardesler her pistte olaysiniz
Onurcan sen insan deilsin biliosun
Sizleri bizim seansa alsalarmis iyimis![]()
Team PAŞAOĞLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)