Sesi süper hocam arabanın.. Chevy chevy chevy diye çalışıyordu.
Başka ne var? Eksantik , karbüratör vs?
kendi adıma güzel ve keyifli bir gün geçirdim emeği olan herkese teşekkür ederim
araçlar başarılı org başarılı sürücüler başarılı, tebrikler
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Emeği geçen herkese çok tşkler.güzel bi gündü.sıfır şanzıman toplamıştık bu yıl.ama olmadı 3 üncü vites yine girmedi her kalkışta defalarca uğraştım geçirmek için .şans eseri gurubumda birinci oldum .sonuçtan memnun diilim amacım saniyemi aşağı çekmekti kısmet diilmiş
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
süreler ne zaman açıklanır,
sabırsızlıkla bekliyor herkes
gruplardaki sürelerde çok önemli kıstas olacaktır herkes için,
Loading...
Buğra goki ve adını sayamadigim arkadaşlar ellerinize emeklerinize sağlık Teşekkürler. Güzel bir yarıştı ama katılım azdı hem seyirci hemde yarışmacı olarak. Ben bu azlığı her organizasyondan önce yapılan hava durumu ile ilgili felaket tellalligina bagliyorum ! Millet de haliyle nasılsa yağmur yağacak iptal olur havasıyla gelmiyor ! Lütfen bu saatten sonra ki organizasyonlarda herkes fikrini kendine saklasin ...Tüm arabalar güzeldi ama benim için en iyiler ; bozuka - ruf - kabus -supra - mavi 325 turbo idi .
La olm şöyle organizasyonlar yapılıyor. TR nin en hızlıları geliyor ama prof bi çekim yok. Bunu 3 veya 2 kamerayla netten online izletme şansımız var aslında kullanmıyoruz. Ah antalyada değilde istanbulda olsam herkes anında izlerdi bu görüntüleri.
gelen katılan tum araçlar cok guzeldı
Organızayon harıkaydı
tamamıyle prof.sekılde yapıldı
cok hızlı sekılde kalkıslar gerceklestı.
gelen katılan herkese teşekkurler
Ayrıca Cüneyit abi (ice) bizim şeftaliye yemek verdıgın için teşekkürler![]()
çok güzel bir gündü tüm arabaları tebrik ederim tüm görevli arkadaşlara teşekkür ederim benim bi takıldığım yer herşey profesyonel pist olsun görevli arkadaşlar olsun kurallar olsun fakat en son KUMANYA dağıtır gibi kupa dağıtma olayını hiç yakıştıramadım çok saçmaydı basitti. tahminimce bir ilktir tekrar herkeze teşekkürler
SMOKE VTEG+BOOST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)