Organizasyon gerçekten çok keyifli ve başarılıydı. Ufak tefek eksiklikler elbette olacaktır. Videolarda izlediklerimizle kıyas yapmamak lazım. Sonuçta F1 pistinde ilk defa gerçekleşen ve bir çok kişinin de hayal olarak baktığı bir yarışmaydı. Tebrikler emeği geçen herkese
Relax arkadaşlar .
Yarışımızı yaptık piste çıktık . Bizler herşeyin en iyisini sizlere sunmaya çalıştık eksiklerimizde olmuştur görür düzeltiriz katılımcılarımızında birhayli eksiği var idi onlarda gördü öğrendi bizler gibi hazırlanır gelirler birdahakine .
2 gün önce gelip 48 saat durmadan bizlerle beraber koşturan Tüm çalışan arkadaşlara öncelikle emekleri için teşekkür ederim.
Katılımcı arkadaşlarımıza ve izleyici arkadaşlarımıza teşekkür ederim .
İnternetten de olsa bizleri destekleyen tüm dostlarımıza teşekkür ederim .
Bundan sonra kendimde yeni bir organizasyon yapacak gücü bulabilirmiyim bilemiyorum . İnşallah ben birdaha böyle bir delilik yaparımda hepberaber istanbulparkta drag yapabilirsiniz .
Herkeze çok teşekkür ederim Fotoğraflar için diğer konuyu kullanabilirsiniz .
Sevgi ve Saygılarımla
K.Buğra YILDIRIM
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
yaparız kocum![]()
hatalalrımız vardı en önemli gata son dakika belirlenmesi oldu bircok insan giremedi eksikliklerden dolayı irdahakie en az 1 ay önceden := haber vermeni sağlarsam evet ozaman süper olucak![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
maddi manevi kesinlikle büyük iş , büyük sorumluluk ama kesinlikle devamı yapılmalı , herkes de elinden gelen desteği vermeli , istanbulda Drag , hem de istanbul Parkta.
bu ilk organizasyondan sonra hem katılım hemde seyirci olarak sayı kesinlikle artacaktır , pek çok kişi problemler çıkacağı , iyi olmayacağı düşüncesindeydi ama organizasyon onlara güzel bir cevap oldu . siz yapmazsanız kimse yapmaz bu işleri aynen devam....![]()
Umarım katılımcılara da izleyicilere de güzel birgün yaşatabilmişizdir.
Başta Buğra sonra tüm ekibin ellerine emeğine sağlık, 48 saat uykusuz herkes canla başla hiçbir çıkarı olmadan çalıştı.
İlk organizasyon aksaklıkları tabiki oldu ama sizlerin desteği ile çok daha iyiye gidecek emin olabilirsiniz.
Sizden tek isteğimiz destek olmanız, destek olursanız bu organizasyonların devamı gelir. Umarım bir dahaki organizasyonda binlerce insan oluruz.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
2.sini bekliyoruz en yakın zamanda![]()
INFINITE PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)