Ya millet ne kadar sikinti yaratma meraklisi arkadas, ful laf kalabaligi.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca boyle oluyor.
Organizasyon asiri pahali olmus abi iptal edilsin !!1!11
Destek olacaginiz yerde kostek olmayin bari.
Ya millet ne kadar sikinti yaratma meraklisi arkadas, ful laf kalabaligi.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca boyle oluyor.
Organizasyon asiri pahali olmus abi iptal edilsin !!1!11
Destek olacaginiz yerde kostek olmayin bari.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Ozellikle ilk organizasyonda(19 Mayis) yaklasik 200+ arac pist dondu haliyle organizator icin maliyeti karsilamak daha kolaydi bu sefer arac sayisi daha az ama belkide pistin kirasi ayni,bu adam yeri geldi cebinden verdi o yuzden her zaman destek cikmakta fayda var.Bir sekilde bu organizasyonlar devam etmeli burada hepimize gorev dusuyor.
Öncelikle; Bu organizasyonu omuzlayan, ilgilenen, uğraşan ne kadar Kişi/kişiler/kurum/kuruluş varsa Hepsine özellikle Teşekkürlerimi iletirim...
-fiyat konusundan ziyade, organizasyonun kalitesi önemli.. Kaliteye göre fiyat illaki belirleniyor. Yada belirli parametreleri illaki var.
-Giriş ücretini veren herkes katılabilir, izleyebilir durumda zannedersem.
-Sorgulamak neden ?
-Olmaması için "çaba" gösteriyormuş izlenimi vermeyin lütfen.
-Keşke ayarlayabilsem de gelebilsem...
saygılar.
Buğra her zaman ki gibi ekibine yakışır bir iş yapacağından şüphem yok. Her zaman destek için bende buradayım biliyorsunNacizane tavsiye, sen işini bilirsin ama, istanbul dışından kayıt yaptıracak arkadaşlar için katılım ücretlerini farklı tutman yönünde. istanbul içi yarışmacılar 550TL ödesin gerekirse, izmir-ankara dan katılacak arkadaşlar 450, adana-antalya dan katılacak arkadaşlar 400TL gibi. ben örnek olarak yazdım tabi ücretleri.
Failure is not an option.
ücret 500 yerine 250 tl olmuş olsaydı kimse itiraz etmezdi, 120 den 500 e çıkması itiraz sebebi oluyor sonuçta herkes zengin degilki.
benim araç yetişirse drag 'lara katılırım diye düşünürken katılım ücreti beni çaydırdı.
yarışa girecek arkadaşlara güzel gazlamalar.![]()
Turbo Rider
Yamaha 1000r
Teşekkürler Bilalcim ;
Aslında katılım ücreti seninde daha önce bildiğin gibi 750 TL idi .
Biz bu fiyatı ciddi manada aşağıya çekerek 500 TL gibi bir fiyat oluşturduk herkez için aynı fiyat ama uygun fiyat yapmaya çalıştık aslında .
Diğer türlü istanbuldaki katılımcılarımız haksızlığa uğramışolacaklardı bizde tüm fiyatı aşağı çekerek fixledik açıkcası .
Ayrıca bugüne kadar olan ve bundan sonraki desteğin içinde şimdiden teşekkür ederim .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
120 den 500 e çıkan bir ücret olmadı bilmediğiniz konuda yorum yaptığınız için size fazla gelmiş olabilir .
40 otomobille aynı anda 20 şer dakikalık seanslar halinde piste Time Trial için çıkmak isterseniz 7 Temmuzda piste çıkabilirsiniz .
Kaydınızı alabilirmiyim 120 tl üzerinden 7 Temmuz için ?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Evet doğru diyorsun benimde dikkatimi çekti konuştuğumuz fiyat üzerinden indirime gidilmiş, insanlar haala fiyat pahalı diyebiliyorAkhisar a 8 araçlık çekiçi de araç başı 450TL veriyoruz. Ayağımızın dibindeki uluslararası bir pistte drag organizasyonu için istenen fiyat çok ama çok makul.
Ben teşekkür ederim Buğra, her zaman![]()
Failure is not an option.
18/11/2012 izmit drag 300TL
23/09/2012 Akhisar drag 290+60 TL
08/07/2012 Akhisar drag 290+60 TL
şimdi bunları bilip 120 liralık organizasyonun 200 aracın katıldığı 20 dakikalık bir time trial olduğunu bilip İstanbulparkta 500 Liraya Drag için zengin fakir muhabbeti açıyosan bu işi bırakmanı tavsiye ederim.
maalesef motor sporlarının her seviyesi pahallı, 500 tl istanbul park için makul bir bedel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)