Kardesim pm den telefonunu yollarmisin .
Kardesim pm den telefonunu yollarmisin .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Genc kardesim benim misafirimdir .telefonunu yollasa birde pmden ariyacagim ama![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Havaalanından servis işi n'oldu hocam var mı bi bilgi![]()
istanbul park gibi bir pist için fiyat gayet makul o pistin günlük kirasına bakarsanız ve bunu 50 araçla sınırlı sayıda tutmak zorunda kalındığında 500tl gayet uygun bence draga giremicem ama team trıal girmeyi düşünüyorum
izmitten gelecek arkadaş bana telefon numarasını yazsın gelirken piste kadar ben getiririm dönüştede götürürüm tabiki![]()
41 LY 096
HAN PERFORMANS
Herkese çok teşekkür ederim ilgi ve alakadan dolayi. Yorum kirliliği yaşanmasin diye pm olarak geri donüş yaptim. Herkese tekrardan kazasiz belasiz günler dilerim.![]()
Arkadaşlar telefonla konuştuk Çağrı kardeşimizle inventor ismini bilmediğimden nickinle yazıyorum Çağrı sana emanet bana getiriyorsun çağrıyı
Ve herkeze teşekkürler sizler gibi insanlarla aynı forumda olmak gerçekten çok gururlandırıyor insanı .
Biz seneler önce bu işe adım atarken Maddi riskleri bir kenara attık para pul umrumuzda değildi halende bu şekilde . Yaptığımız organizasyonlarda otomobile ilgi duyan ve takipçi olan hemen herkez tirübünlerimizde yarış izlemiş katılmak isteyen binlerce katılımcıda piste çıkmıştır . Hiçbirzaman insan ayırmadık otomobil ayırmadık ayırmayacağız da .
Önemli olan ülkemizde otomobil sporlarının ileriye gitmesidir yeni nesilin bu işin caddede değil pistte yapılması gerektiğini görmesidir . Sizlerin desteğini görmek benim için en büyük kazançtır.
Hepinize tekrar teşekkür ederim .
K.Buğra YILDIRIM
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
İlk mesajda var ama birkez daha yazıyım .
İstanbulpark in ana giriş kapısı Formula 1 de olduğu gibi kapalı olacak . O girişten sadece VIP bilete sahip izleyiciler ve araçları giriş yapabilecek . Ana tribün bileti almış misafirlerimiz ise gene formula1 de olduğu gibi pist dışında bulunan ve genelde bazı gurupların formula organizasyonu diyerek toplandığı otoparklara araçlarını koyup köprüden geçerek gişeden geçecek ve ana tribüne gireceklerdir .
Giriş ücreti vip yada ana tribün kişi bazlı olacaktır körfezde yada Formula 1 de olduğu gibi .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Buğra ismim mehmet izmitte hemen hemen herkes beni tanır çağrı ile olay çözüldü
Bilet fiyatları biraz aşağı çekilip daha çok kişinin gelmesi sağlanabilirse aslında daha iyi olabilir diye düşünüyorum yani 100kisi gelecegine 150kisi gelir toplamda belki daha fazla gelir sağlanır böylece bilet fiyatlarına itiraz edenler olmaz bu sadece benim düşüncem siz daha iyisini bilirsiniz
41 LY 096
HAN PERFORMANS
Sehir disindan gidip dunya paralar verdigimiz oldu bu spor hic bir zaman ucuz olmadi biz dunyalar harcayip araba yapiyoruz izlemeye gelenler az biraz cebine eline aticak
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)