User Tag List

Sayfa 5/16 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
289 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 07 Temmuz Pazar İSTANBUL PARK @ PİST GÜNLERİ Track Day

ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi alakasız olarak, yardım lazım olursa gelebilirim yine
    sularız bız yıne yanda sadece zevkıne

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muayenesiz arac trafige uygun olmayan aractir . Trafige uygun olmayan aracin halk gunune girmesi mumkun degildir.
    Bunu anlamak neden bukadar zor ?
    Piste giren araçların coğu muayeneden geçemez,hepsinde teknik değişiklik var.. Muayenesi olmayan araç tehlike arz ediyor anlamında değildir..o zaman teknik kontrol neren yapılıyor yapılmasın muayenesine bakalım oldu bitti gitti..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piste giren araçların coğu muayeneden geçemez,hepsinde teknik değişiklik var.. Muayenesi olmayan araç tehlike arz ediyor anlamında değildir..o zaman teknik kontrol neren yapılıyor yapılmasın muayenesine bakalım oldu bitti gitti..
    katılıyorum piste gelen arkadaşların çoğunun aracı muayeneden onay alıp trafikten gezen hurdalardan kat kat güvenli ve bakımlıdır

ki zaten para ile muayene yaptırılan bir ülkede yaşıyoruz ne kadar geçerli muayene pist ortamında ?
    Team PAŞAOĞLU

KADİR KIRIŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mailleri beklemedeyizzz

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muayenesiz arac trafige uygun olmayan aractir . Trafige uygun olmayan aracin halk gunune girmesi mumkun degildir.
    Bunu anlamak neden bukadar zor ?
    Bugra yapma allah askına bilmediğimiz bişey söle, işi mantıgına dayandır. bişeyi anlaması zor değil man kafa değiliz anlıyoruz ama tartışmayalımmı konuyu uslubunca sen yapma lütfen.
    TeamPASAOGLU

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar hakli aracim bastinmi giden bastinmi hepsinden cok daha iyi duran bir arac ama downpipe yuzunden muayeneden gecemem su an trafikte gezen muayeneli hurdalar cok daha tehlikeli yolda.Amma ve lakin birde isin kural boyutu var iste Bugra da kendi acisindan hakli guvenlik kurali olarak uygulamak zorunda her ne kadar mantikli olamasada bu kural.Yani iki ucu oklu degnek aslinda.

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuda intercity nin bir başka çözüm yolu bulması gerekiyor kaldi ki muane istasyonlarinda egzoz ve spoilerlere bile takılıyorlar ki piste gelen çoğu araç modlu yani muaneden geçmesi %0.01.Herkesin supersport aracı olamadiğindan dolayi bence modifiyeli araçlar için bir şey yapılması gerekiyor.
    Piste gelen çoğu modlu aracın nasil en ufak detayına kadar bakıldığını sürekli kontroller yapıp denendigini aralarında en iyi bilen sensin pist amca bu yüzden bence bu konuda öncelikle bu camianın yanında olman gerektiğini düşünüyorum
    kardeşin cico

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar hakli aracim bastinmi giden bastinmi hepsinden cok daha iyi duran bir arac ama downpipe yuzunden muayeneden gecemem su an trafikte gezen muayeneli hurdalar cok daha tehlikeli yolda.Amma ve lakin birde isin kural boyutu var iste Bugra da kendi acisindan hakli guvenlik kurali olarak uygulamak zorunda her ne kadar mantikli olamasada bu kural.Yani iki ucu oklu degnek aslinda.
    Guvenlikse güvenlik, piste giren cogu modlu arac oraya standart girenden daha güvenli.. Teknik kontrok ne için var o zaman..?

Pistte herhangi bir kaza durumunda hasar karsılanmıyorsa ve oiste zarar gelirsede bunu tahsil ediyosa teknik kontrolden de geçiyorsa bi araç muayene aranmaması gerek.. Muayene nedir devletin teknik kontrolu..
    Serhat ın aracı oraya giren cogu aracdan daha iyi yıl tutup durucagı aşikar..
    Bu kuralı buğra koymadı ama pist ile görüşüp esneklik yaptırabilir, yada ne bilin bu tarz araclar için bi sınıf açılsın..

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Guvenlikse güvenlik, piste giren cogu modlu arac oraya standart girenden daha güvenli.. Teknik kontrok ne için var o zaman..?

Pistte herhangi bir kaza durumunda hasar karsılanmıyorsa ve oiste zarar gelirsede bunu tahsil ediyosa teknik kontrolden de geçiyorsa bi araç muayene aranmaması gerek.. Muayene nedir devletin teknik kontrolu..
    Serhat ın aracı oraya giren cogu aracdan daha iyi yıl tutup durucagı aşikar..
    Bu kuralı buğra koymadı ama pist ile görüşüp esneklik yaptırabilir, yada ne bilin bu tarz araclar için bi sınıf açılsın..
    yani diğer katılımcılarında hassasiyeti olabilir muayenesiz araçla aynı pisti paylaşmak istemiyorum diyebilir varsa böyle tepkili arkadaşlar onlarada saygı duymak lazım. farklı grup açılması mümkün olabilir ama bence bu tip bişeyi alenen değilde olayı kendi içinde kuralları esneterek fazla hissettirmeden, benim memurum işini bilir zihniyetinde halletmek gerekir diye düşünüyorum.
    TeamPASAOGLU

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1- Şahsen ben TÜV Muayenesinden geçmemiş, her tarafından ayrı ses gelen, motoru, şanzımanı, taşıyıcı aksamı ve frenleri bir garip uydurma olan ( Sözüm ona bunlar çok iyi çalışıyormuş ) bir araç ile Halk Gününde piste çıkmak istemem.

Eğer aracınızın gerçekten güvenli olduğuna inanıyorsan yarış arabalarının aldığı belgeleri alırsın. Ayrı bir grupta çıkarsın. Benim hayatımı ve arabamın orjinalliğini tehlikeye atmassın.

Yok illa ben modifiye arabam ile standard arabaları geçicem ve bunun keyfini çıkarıcam diyorsan o başka.

2- Ayrıcana ben 40 kişi aynı piste bir anda çıkmak istemediğimide İntercty İstanbulPark yönetimine bildirdim.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1- Şahsen ben TÜV Muayenesinden geçmemiş, her tarafından ayrı ses gelen, motoru, şanzımanı, taşıyıcı aksamı ve frenleri bir garip uydurma olan ( Sözüm ona bunlar çok iyi çalışıyormuş ) bir araç ile Halk Gününde piste çıkmak istemem.

Eğer aracınızın gerçekten güvenli olduğuna inanıyorsan yarış arabalarının aldığı belgeleri alırsın. Ayrı bir grupta çıkarsın. Benim hayatımı ve arabamın orjinalliğini tehlikeye atmassın.

Yok illa ben modifiye arabam ile standard arabaları geçicem ve bunun keyfini çıkarıcam diyorsan o başka.

2- Ayrıcana ben 40 kişi aynı piste bir anda çıkmak istemediğimide İntercty İstanbulPark yönetimine bildirdim.
    o dediğniz standarlarda araçlarla kimse çıkmaz istemez,teknik kontrol bu yüzden var

esasında bu işler istekle oluyorsa freni,amortisörü,lastiği standart olan sanıyorum sizinde öyle bende tüv den geçtim ama sizin gibi araçlarla çıkmak istemem(çünkü pist kullanımı için yetersiz esasında standart araç)
    Team PAŞAOĞLU

kıvancr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piste gelebilme durumumuzu yarın öğlene kadar bildirmemiz mümkünmü? Ödeme konusunda havale yapamazsak orada verebilme şansımız varmı? Arkadaşımdan haber beklıyorum beraber gelecegiz.
    inst. kozgaraj

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    soranlar olmuş kasko ve trafik sigortası pistte ki kazalar için ödeme yapmaz arkadaşlar ....

keyifli bir organizasyon geçer umarım iyi eğlenceler herkese
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ne tüvmüş be Nasa sanki biz tabanı delik kamyonet geçirdik paspas örterek onunla giriyim isterseniz ama alttan düşersem üstümden geçmek yok

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    tüv'den önce 40 araçlık seanslara çözüm bulmalılar

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen 25 araç oldukça idealdi esasında,
    40 araç için ben de intercity e mail attım düşüncelerimi, 20-25 araç olsa etrafımda katılım yapacak çok insan var aslında. 40 araba çok düşündürüyor herkesi.
    Loading...

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mail nekadar sürede gelir acaba?
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ben olsaydım sizden saglık raporu isterdim

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sırf bu yüzden iki defadır katılmıyorum ve her defasında İstanbulpark Yönetimine bunu bildirdim.

Herkes 25 araç isteğini yazarsa bence düzenleme yapılır.

40 aracı bir seansa doldurup akşama kadar 250 araç yerine 400 araç dolmadığına göre Katılım-Maliyet = Kazanç açısından onlar için değişen bir şey yok bence.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)