User Tag List

Sayfa 15/16 İlkİlk ... 513141516 SonSon
289 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: 07 Temmuz Pazar İSTANBUL PARK @ PİST GÜNLERİ Track Day

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özgür drag 2.liği LPG li araç var körfezde...

47 adet kontrol gaz kesici var lpgli araçlarda...
    hacı bana anlatma ben fikir yürüttüm sadeceyoksa corsa ile körfez'de time trial'e girmek çok istemiştim giremedim bu yüzden

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lpg li arac 2. Sinif hatta 3. Sinif olmasinin sebebi yine biziz.
    Her motorcu elektrikci otomatikman Lpg ustasi oldu.
    Trafige bile cikmamasi gereken araclara Lpg takildi.
    Muayenelere oZen gosterilmedi.
    Hep eski araclara Lpg takilir mantigi yuzunden,zaten normalde duzgun calisamayan araclara Lpg takilinca,Lpg gunah kecisi ilan edildi.
    E birde uZerine Lpg kullanan kesimin egitim seviye ortalmasida dusuk olunca. Guvenlikten tasaruf edilmez fikri benimsenmedi...
    Suan 0km,S500L arac alsaniz,245.000 euro sayip,Lpg taktirirmisiniz. Eger evetse Lpg yi cozmussunuz demektir.
    Lpg oldurmez,yanlis kullanim oldurur...

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki o yağın değişmesi gerekmiyor mu sonradan veya maximum kaç dereceden sonra yağ ömrünü yitiriyor diiye sorayım ?Benim bildiğim 120 derecelerde falandı ama [/QUOTE]

Yagdan yaga degisir dereceler simdi atiyorum 5-30da maksimum guvenli sicaklik 120dir de 10-60da 150dir mesela.Polo gti hangi yagi kullanir bilmiyorum ama 131derece banada biraz fazla geldi en azindan guvenlik acisindan degismeli.Cok bilgili insanlar var forumda yag konusunda hatta cok guzelde bir konu var bilenler degismesi gerektigini savunacaktir sanirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuçta İstanbulpark'a çıkabiliyoruz. Maddi ücreti ayarlarsak 20-25 araba da çıkabiliyoruz ki bunun konusu açılsa pist tarihi belirli olduğunda, çok rahat gerekli sayıda araç bulunur bence.
    Detaylara takılmayıp biraz zamana bırakmak gerek bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    fotoğraflar müthiş

Intercity Istanbul Park Track Day 3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yagdan yaga degisir dereceler simdi atiyorum 5-30da maksimum guvenli sicaklik 120dir de 10-60da 150dir mesela.Polo gti hangi yagi kullanir bilmiyorum ama 131derece banada biraz fazla geldi en azindan guvenlik acisindan degismeli.Cok bilgili insanlar var forumda yag konusunda hatta cok guzelde bir konu var bilenler degismesi gerektigini savunacaktir sanirim.
    5w30 kullanılıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok keyifli bir gundu. Zamanim gecen seferkinden kotuydu ama yinede zevkliydi. Slalom yarisina biraz daha ilgi cekilse orada super cekismeler yasanabilir, beni gectiler dayanamayip yine girdim mesela Padok ta daha cesitli aktiviteler duzenlenebilir.

Not: Slalom ilk 3 une hediyeler verildi Bana da supriz oldu, tam giderken Baris geldi ya odul vardi falan diye hatirlatti

Bu sefer daha az action oldu benim icin, pek aracla karsilasmadim pistte. Gecen seferki gibi 5-6 sar arac viraja girmistik bu sefer oyle bir action olmadi. Maksimum 3 aracla karsilastim Daha once rolling start olmustu bu sefer pitten araliklarla cikinca daha iyi oldu.

Tekrardan organizasyon da emegi gecen herkese tesekkur ederim, yardimci guleryuzlu bir ekip.

Not2: Ana tiribunun acik olmamasi kotu olmus cidden, orada kimseyi goremeyince sasirdim : (

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    rolling startın kalkması iyi olmuş o zaman, yeterli mesafe açılabiliyor o şekilde

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 110 u görünce bıraktım 130 çok değilmi?
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    videolarda apex'lerde ve daha viraja gelmeden kukalar gördüm, fren noktasını belirtmek için mi konuldu? öyleyse eğer çok güzel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    videolarda apex'lerde ve daha viraja gelmeden kukalar gördüm, fren noktasını belirtmek için mi konuldu? öyleyse eğer çok güzel
    Evet guvenli fren mesafesi + Apex ortalari + Cikis noktalari ; )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onlara silme gecmekte ayri bi zevk
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onlara silme gecmekte ayri bi zevk

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    padok alanından sırayla 1-2 sn ara ile bırakıldı araçlar, lastik ısıtma vs. derken ara açılıyor azda olsa. çok hengame yaşamadım bende virajlarda toplanmalar oldu ama okadarıda normaldir. gerçekten süre kasmak için transponder lı kalın abiler grubuna giricem birdahakine resmi listeye iyi bi süreyle girmek hedefim 2.30-35 arası.
    TeamPASAOGLU

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okuyor yazmiyorum . Devam edin beyler 40 yillik pist tecrubeniz ile neyin nasil yapilacagini yazin bize . Ozellikle yapici olmasin isyankar olsun ters ters olsun ki kotu adam haline donebilelim kibarlik falan hiç olsun aynen devam cikicak sapkadan tavsan 2 abrakadabra kaldi .....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okuyor yazmiyorum . Devam edin beyler 40 yillik pist tecrubeniz ile neyin nasil yapilacagini yazin bize . Ozellikle yapici olmasin isyankar olsun ters ters olsun ki kotu adam haline donebilelim kibarlik falan hiç olsun aynen devam cikicak sapkadan tavsan 2 abrakadabra kaldi .....
    Sonuçta bu üçüncü pist günüydü. Gördüğüm kadarıyla bazı konularda organizasyon nasıl daha güzel ve verimli olabilir diye denemeler yapılıyor. Bu çok normaldir. Sonuç olarak çok güzel bir başlangıç ve güzel de gidiyor, bazı şeyler zamanla rayına oturacaktır. Örneğin kukaların konmuş olması, slalom yarışı gibi etkinliklerin düzenlenmiş olması bence çok güzel yenilikler. Bunlar dışında beğenilmeyen/daha iyi bir sonuca ulaşılacağı düşünülen şeyler için eleştiriler varsa da bunları yapıcı bir dille, saygı çerçevesinde anlatmak gerekiyor diye düşünüyorum. Sonuçta İstanbul F1 pisti bizim kullanmamız için açıldı ve yapacağımız en güzel şey insanların hevesini kaçırmadan bunun tadını çıkarmak olacaktır...
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuçta bu üçüncü pist günüydü. Gördüğüm kadarıyla bazı konularda organizasyon nasıl daha güzel ve verimli olabilir diye denemeler yapılıyor. Bu çok normaldir. Sonuç olarak çok güzel bir başlangıç ve güzel de gidiyor, bazı şeyler zamanla rayına oturacaktır. Örneğin kukaların konmuş olması, slalom yarışı gibi etkinliklerin düzenlenmiş olması bence çok güzel yenilikler. Bunlar dışında beğenilmeyen/daha iyi bir sonuca ulaşılacağı düşünülen şeyler için eleştiriler varsa da bunları yapıcı bir dille, saygı çerçevesinde anlatmak gerekiyor diye düşünüyorum. Sonuçta İstanbul F1 pisti bizim kullanmamız için açıldı ve yapacağımız en güzel şey insanların hevesini kaçırmadan bunun tadını çıkarmak olacaktır...
    Beni anlayan insanların olduğunu görmek çok güzel .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sitede açtığım iyi niyetli bir çok konuda aynı yapici olmayan isyankar olan ters ters olan kötü adam haline döndüğümüz kibarlik falan hiç olmayan ve hala aynen dalga deniz devam eden bir tutumla karşılaştığım için en çok seni ben anlıyorum.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bu organizasyonlara elimden geldiğince katılımcı olarak destek vermeye çalışıyorum, böyle bir pazarın bana maliyeti 1.000 TL den fazla (Ankara'dan geliş sebebiyle) ama her seferinde 4-5 arabadan aşağı gelmedik, her yapıcı eleştiriyi de güzelce yorumluyorlar bence, uzaktan gelenleri sabah erkene yazmayın diye rica ettik, karşılığını aldık... Tribün konusunda da yazan arkadaşlara hak veriyorum ona da bir çözüm bulacaklardır muhtemelen, neden bulmasınlar? bence padokun arkasındaki aktiviteler biraz daha canlandırılmalı sadece driftle kalmamalı, mesela herkesin oy atabileceği güzellik yarışmaları, belki bir dyno yarışması (çok ütopik ama eğlenceli oluyor yurt dışındakiler), satış standları (özellikle İstanbulPark kreasyonları bekliyorum Tshirt şapka sticker vs)...

40 araç konusunda da bence en güzel yapılacak şey araçlar arasında 10 sn mesafe bırakarak piste yollamak, ben depo kapağım patladığı için 2-3 tur yavaş döndüm, herhangi bir yoğun trafiğe yakalanmadım... bence en azından bir kaç seans bu söylediğim denenip görülmeli...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)