Ellerine sağlık
İlk gördüğümden beri kafama çok takıldı 2.14.833 dönen Audi A5 ??
Bende merak ettim A5i. Eger standart veya standarta yakin bir arabaysa arkadasi tebrik etmek lazim.
Standart A5 değil RS5 bile olsa o süreyi yapamaz. Çok ilginç gerçekten belki pist için hazırlanmış bir araç olabilir.
126-128 RS5 in Ring süreleri,
http://fastestlaps.com/tracks/nordschleife.html
Bu da diğer pistlerdeki hızlı/yavaş olduğu araçlarla karşılaştırmalı süreleri,
http://fastestlaps.com/cars/audi_rs_5.html
Bence iyi pilotaj ile RS5 o süreleri yapabilir.
Pist'in yapıldığı tarihteki fotoğraflara baktım, o gün katılan bir r8 var. r8 o süreyi yapabilir mi bilmiyorum ama karışıklık olmuş olabilir mi araçlarda ?
O günkü pist günü konusunda şöyle bir fotoğraf var. O kişi A5 ile piste çıkmış ancak süre çok farklı tabi.
Sanırım süreleri yazarken bir yanlışlık oldu.
http://www.techturkey.com/forum/pist...bulpark-5.html
Tekrar yaparsa tebrik ederim.
Rs5 dir buyuk ihtimal ama sanirim bazi modlar yapilmistir. Ama rs5 bile olsa tebrik etmek gerek. Bir daha yaparsa hatta yaklasirsa bile alkislar benden...
Araç isimleri girilirken gözden kaçmalar olabiliyor bazen. Bu da büyük ihtimalle böyle bir durumdur. Zira benim Opel Astra bir keresinde Carrera 4S olarak girilmiştiGörür görmez söyledim ve hemen düzelttiler. O yüzden transponder alan arkadaşların yarışlardan sonra lobiye çıkıp duvardaki ekranı bir kontrol etmelerinde fayda var.
"life is too short to drive boring cars"
Bak bu dogru.
Benim 2-3 kez ya isim yada otomobil yanlisligim olmustu.
Sonucda insan giriyor bunu. Eger tekrar bu gibi sure yaparsa helal olsunn...
Benim sormak istedigim bir konuda yaninda (Es-Motor) yazan araclar. Bunlar benim anladigim kadariyla Es-Motor tarafindan hazirlanmis/modifye edilmis araclar, oyle degilmi? Eger oyleyse benim arbada bastan beri hicbir degisiklik olmadi, sanirim yanlis girilmis.
28 M.Çuhadaroğlu Ferrari F458 Speciale (Es-Motor) 02:14.789 29.04.2015 Islak / Kuru 19 °C Arkadan
Bence Muratin arabada hep ayniydi ama onuda GT3 yerine sadece GT diye yazip ayri bir arabaymis gibi girmisler
24 M.Engin Porsche 991 GT 02:14.248 30.05.2015 Kuru 22 °C Arkadan
Bilgi yanlış girilmiş..Şöfor benim patronum, arabasıda bildiğiniz düz 2.0 tdi..Süre girişinde yanlışlık olmuş heralde![]()
Yanında es-motor yazanlar es-motorun kendi düzenlediği pist günlerinde yapılan süreleri temsil ediyor sanırım.
A5 sorunu cozuldu,yanlislik olmus.
Murat abi,o gunde katilanlari otomatik olarak yaziyorlar. Cogu modlu arac ama o zaman cizelgesi ozel gun oldugu icin yaziliyor.
Zaman yada marka yada isim ile ilgili bir sorun var ise mail atarsanız düzeltilir arkadaşlar .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Sonunda Istanhul Park pist sureleri sayfasi olmasi gerektigi gibi olmus. Emegi gecenlere tesekkurler...
Yalnizca ES-Motor ilaveli arabalar kafa karistiriyor. Ornegin ben gereksizce iki kere yer isgal ediyorum. Sofor ayni, araba ayni ama birinde Es-Motor aktivitesi icinde bulundugum icin sistem sanirim onu baska bir araba olarak yorumluyor.
Bence yanlis...
Sayfa guncelemelerininde daha cabuk yapilmasida baska bir dilegimiz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)