User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
99 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 01 Ağustos Perşembe Pistgunleri.com Exclusive Supersport Day

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özel bir organizasyon olduğu için soruyorum. Süreler IntercityPark sitesinde yayınlanacak mı. Ayrıca PeakGarage yapımı Type-R Cup beyazdan kırmızıya dönmüş. Onun süresi nedir bilen var mı ?
    Transponder takıldı tüm araçlara... Type-Rı hatırlamıyorum kaç yapmıştı, bir ara baktığımda iyi bir süresi yoktu da sonra iyi süre çıkartmış olabilir. 430 Scudera 2:16 yaptı, sarı bir 458le Murat Engin 2:18 yaptı sanırım, Porschelar 2:20lerdeydi diye hatırlıyorum. E36 M3 vardı 2:28 yaptı sanırım o da iyiydi. Süreler gelir heralde...
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

soneR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özel bir organizasyon olduğu için soruyorum. Süreler IntercityPark sitesinde yayınlanacak mı. Ayrıca PeakGarage yapımı Type-R Cup beyazdan kırmızıya dönmüş. Onun süresi nedir bilen var mı ?
    PeakGarage 'ın typeR ı değildi, bu typer yurt dışından özel getirildi İzmir 'de bir pist yarışçısı abimize ait.
    Bu typerdada benzer parçalar var. (sıralı trothle vs) Fakat araçta mekanik bir sorun oldugundan verimli bir zaman turu atamadı.
    seni unutmayacagız Madi...

Rpmturk
    Boost Projects
    www.rpmraceevents.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Armagan benim arabada zaten mocool var sadece sogurken daha hizli sogumaya yaradi bnde o kadar yine isinio yani. Sanada extra bi sogutucu vardr illaki benden daha cok parca avantajin var. Bi arastir derim. Zaten soyle sogumadan 2-3 tur pespese atabilsek biraz daha iner sureler. Bu hararet isi dikkat dagitio biraz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Armagan benim arabada zaten mocool var sadece sogurken daha hizli sogumaya yaradi bnde o kadar yine isinio yani. Sanada extra bi sogutucu vardr illaki benden daha cok parca avantajin var. Bi arastir derim. Zaten soyle sogumadan 2-3 tur pespese atabilsek biraz daha iner sureler. Bu hararet isi dikkat dagitio biraz
    Hmm şu Mocoolu alayım öncelikle. Araştırdım Z06 için birkaç seçenek var, öncelikle daha düşük ısıda fanı çalıştıran termostat falan var. Dediğin gibi motor ısındı ısınacak vb diye düşünmek hiç de güzel birşey değil tur atarken, bir gözün hep oraya kayıyor, yağ basıncı da düşüyor ısı artarken iyice rahatsız ediyor... Neyse sen çözümü bulmuşsun, rahat edersin birdahaki sefere
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Armagan,keyfın tadına varmana sevındım,klube hosgeldın
    Porsche ve 458 spıder'ın surelerını ben yaptım,1 tur 458,3 tur Porsche ıle attım.
    Daha ıyısı zamanla gelıcektır,aceleye gerek yok

HUSNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Porsche ve 458 spıder'ın surelerını ben yaptım,1 tur 458,3 tur Porsche ıle attım.
    Gt3 geldi mi? Geldiyse bir yorum alabilîr miyiz ? Foto da olursa tadından yenmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim yalnız 1 turda 458 önüme denk geldi, güzel bir takip oldu ama sonunda bana yol verseydi fena olmazdı arkadaki son duzlukte frene biraz geç bassaydim içten dönüp onu geçerken sol kapıdan girebilirdim kendisine
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malesef ılk pıst deneyımıydı,anlattı o olayı bana.
    Ben sonra cıktım kendısıyle,3 tur.Olur boyle talıhsızlıkler hep dıkkat
    Allahdn az kısıydık,doyasıya turladık dınlene...
    Dedıgım gıbı,aceleye gerek yok,suren ıyılesıcektır.Hep yenı seyler dene...
    GT3 daha cokkk var gelmesıne

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hmm şu Mocoolu alayım öncelikle. Araştırdım Z06 için birkaç seçenek var, öncelikle daha düşük ısıda fanı çalıştıran termostat falan var. Dediğin gibi motor ısındı ısınacak vb diye düşünmek hiç de güzel birşey değil tur atarken, bir gözün hep oraya kayıyor, yağ basıncı da düşüyor ısı artarken iyice rahatsız ediyor... Neyse sen çözümü bulmuşsun, rahat edersin birdahaki sefere
    Ben arabamda şu an kullandığım sistemi kurana kadar yukarıda yazdığınız ve çok daha fazlası saçmalıklar ile çok uğraştım. Daha düşük ısıda açan fanı denedim, Değişik ısıda açan thermostatları denedim, Çok değişik yağları denedim bir faydasını göremedim.

Bence çözüm gerçek tecrübelere bakmak. Benim arabam ile tırmanma, rally, pist koşan ekipler ne yapmışsa onu uyguladım ve sonuçtan memnunum. Bence sizde mahalle dedikodularına değil gerçek yarış ekipleri sizin arabanız ile ne uygulamışsa onları dikkate alın derim.

Size ben cahilden birkaç basit çözüm öneriyim.
    1- Su basıncınız yüksek olmalı su daha hızlı dönmeli plastik kaplar metale dönüştürülmeli hortumlar daha kaliteli olmalı.
    2- Yağ soğutucunuz olmalı
    3- Suda oluşan hava kabarcıklarını devamlı tahliye eden sisteminiz olmalı.
    4- Motor alt karter ve üst kapak basıncı rahatlatılmalı.
    5- İşletim sisteminiz ( beyin + chip ) doğru çalışmalı. Gaza bastığınızda hararet aşağı doğru inmeli, buna benzin ile soğutma deniyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malesef ılk pıst deneyımıydı,anlattı o olayı bana.
    Ben sonra cıktım kendısıyle,3 tur.Olur boyle talıhsızlıkler hep dıkkat
    Allahdn az kısıydık,doyasıya turladık dınlene...
    Dedıgım gıbı,aceleye gerek yok,suren ıyılesıcektır.Hep yenı seyler dene...
    GT3 daha cokkk var gelmesıne
    Büyük sıkıntı olmadı zaten, ikimiz de temkinli döndük o virajı ve sorunsuzca bitti

Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben arabamda şu an kullandığım sistemi kurana kadar yukarıda yazdığınız ve çok daha fazlası saçmalıklar ile çok uğraştım. Daha düşük ısıda açan fanı denedim, Değişik ısıda açan thermostatları denedim, Çok değişik yağları denedim bir faydasını göremedim.

Bence çözüm gerçek tecrübelere bakmak. Benim arabam ile tırmanma, rally, pist koşan ekipler ne yapmışsa onu uyguladım ve sonuçtan memnunum. Bence sizde mahalle dedikodularına değil gerçek yarış ekipleri sizin arabanız ile ne uygulamışsa onları dikkate alın derim.

Size ben cahilden birkaç basit çözüm öneriyim.
    1- Su basıncınız yüksek olmalı su daha hızlı dönmeli plastik kaplar metale dönüştürülmeli hortumlar daha kaliteli olmalı.
    2- Yağ soğutucunuz olmalı
    3- Suda oluşan hava kabarcıklarını devamlı tahliye eden sisteminiz olmalı.
    4- Motor alt karter ve üst kapak basıncı rahatlatılmalı.
    5- İşletim sisteminiz ( beyin + chip ) doğru çalışmalı. Gaza bastığınızda hararet aşağı doğru inmeli, buna benzin ile soğutma deniyor.
    Teşekkürler, daha önce Z06yla hararet problemim olmamıştı ben de hiç soğutmayla ilgilenmemiştim... Araçta standart olarak yağ soğutucu var ama başka neler yapılır ben de iyice araştırmaya başladım... Coiloverları aldığım LG Motorsports Le Mans'da Corvette'le yarışmış bir takım, onlarla geçen hafta pist tecrübeleriyle ilgili zaten konuşmuştum, sıra soğutmaya geldi demek ki
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

EM999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel bir organizasyondu Bugraya burdanda tesekkur ederim. Bahattin seni tebrik ederim yeni zamanin icin. Sen ve muratın ardından ücunculüge yerlestim. Arabanın tam anlamıyla sınırlarını zorluyorum. Bir dahaki pist gunune umarım bir supriz yapabilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM999 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok güzel bir organizasyondu Bugraya burdanda tesekkur ederim. Bahattin seni tebrik ederim yeni zamanin icin. Sen ve muratın ardından ücunculüge yerlestim. Arabanın tam anlamıyla sınırlarını zorluyorum. Bir dahaki pist gunune umarım bir supriz yapabilirim.
    scu nun hakkıdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trofeolardan memnun musunuz? Onları takarken süspansiyon setupiyla oynamanız gerekti mi?
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trofeolardan memnun musunuz? Onları takarken süspansiyon setupiyla oynamanız gerekti mi?
    Trofeolar gercekten cok fark etti. Cok memnunum. Setup olarak arabayı yarım santim indirdim.Bir dahakine 1 cm indiricem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trofeolar gercekten cok fark etti. Cok memnunum. Setup olarak arabayı yarım santim indirdim.Bir dahakine 1 cm indiricem.
    Teşekkürler Trofeolarla kamber-kaster ayarlarını değiştirmek gerekebilir diye duymuştum da demek sizde gerek kalmamış. Tebrikler bu arada süre için
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler Trofeolarla kamber-kaster ayarlarını değiştirmek gerekebilir diye duymuştum da demek sizde gerek kalmamış. Tebrikler bu arada süre için
    Tesekkur ederim. Senide tebrik ederim 2:18 icin. Her seferinde dahada dusuruyorsun dereceni. Kamber ayarlarıylada oynadım tabiki demin onu soylemedim cok azda olsa dısarı dogru actım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkur ederim. Senide tebrik ederim 2:18 icin. Her seferinde dahada dusuruyorsun dereceni. Kamber ayarlarıylada oynadım tabiki demin onu soylemedim cok azda olsa dısarı dogru actım.
    Ben de teşekkür ederim 2:17 yaptım ben en son. Hepimiz için pist tecrübesi arttıkça daha güzel zamanlar geliyor, güzel birşey Hmm dışa doğru açtın demek. Ben iyice bir araştırayım bakayım lastik işini de...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de teşekkür ederim 2:17 yaptım ben en son. Hepimiz için pist tecrübesi arttıkça daha güzel zamanlar geliyor, güzel birşey Hmm dışa doğru açtın demek. Ben iyice bir araştırayım bakayım lastik işini de...
    Cok iyi zaman ben seni en son 2:18 de birakmistim. Senin araban stock degil herhalde. Neler var ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok iyi zaman ben seni en son 2:18 de birakmistim. Senin araban stock degil herhalde. Neler var ?
    Biraz daha zaman olsaydı biraz daha inerdim belki, 2:21den başlayıp, 19, 18, 17 gidiyorduk

Komple yapılı motor, headers, egzos, intake vb. Silindir kapağı hariç komple yapılı. Yaklaşık 650-700 Hp. Yalnız lastikler çok kötü. Normal Pzero var, ben de işte hangi lastiği alsam diye bakınıyorum şimdi. Trofeo, Sport Cup, Nitto NT-05 veya Hoosier R6 bakacağım...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)