User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
87 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Pist Gunleri Hakkinda Hersey

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaza anında işe yaramaz diyorsun yani ?
    Dimi.
    Zaten iş'e yarasa bgn Felipe Massa hayatta olmazdı..

FELIPE MASSA - 26-7-2009 - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ouv çok değişik bir bakış açısı.. Bence de rally'lerde de kask olmamalı.. Sonuçta araçlarda roll-cage vs herşey mevcut.. Saçma yani..

Pistle ilgili şunu merak ediyorum.. Herhangi bir araç ile katılım sağlanabiliyor mu ? Yani mesela günlük kullanımda olduğum citroen elysee ile pistle girebiliyor muyum ?
    Evet girebiliyorsunuz halk gunu organizasyonlarina, fiorino ile girmisti gunes 2 oncekine sanirim

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2-3 sert frende hemen "ben bittim" diyor benim frenler su an, lastikler zaten bitik, sadece turlamaya cikarim diyorum da o yalan olur di mi

Yani simdiye kadar sakin gidebilen oldu mu, illa frenleri zorlarim diskleri de harcarim bu sefer diye cekiniyorum

Kask olarak da bunu gozune kestirdin galiba sen de Ozgur, bana da mantikli geliyor fiyat olarak

http://www.sparco.com.tr/urun/club-j...aspx?CatId=128

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kask konusu ile ilgili soylenebilecek tek soz var " kafasi kasktan daha kalin adam kask takmadan piste cikmaya calisir "
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2-3 sert frende hemen "ben bittim" diyor benim frenler su an, lastikler zaten bitik, sadece turlamaya cikarim diyorum da o yalan olur di mi

Yani simdiye kadar sakin gidebilen oldu mu, illa frenleri zorlarim diskleri de harcarim bu sefer diye cekiniyorum

Kask olarak da bunu gozune kestirdin galiba sen de Ozgur, bana da mantikli geliyor fiyat olarak

CLUB J-1 : Kask : : Sparco.com.tr
    Eger fren biterse zaten ses gelir.. orada birakirsin en kotu.. Sakin sakin eve gitmekle bir problem cikmaz. Ne disk balata var ?

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eger fren biterse zaten ses gelir.. orada birakirsin en kotu.. Sakin sakin eve gitmekle bir problem cikmaz. Ne disk balata var ?
    Su anda da bittigini hissettikten sonra tekrar sert fren yapmak zorunda kalinca ugultu sesiyle titreme geliyor, EBC kanalli delikli diskle redstuff(yellow da olabilir emin degilim) balata var ama acikcasi durumlarini bilmiyorum balata ne seviyede disk ne durumda, arabayi baktirmadan aldim

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ben bu kaskı denedim ve beğenmedim açıkçası. Haberin olsun. Volkan Işık Academy satıyor bunları. Site onlara ait.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sparco yes rally helmet kullanıyorum tavsiye ederim hans uyumludur.
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Fren olarak ben tarox diskler ve ferodo ds2500 dü sanırım adı emin degilim, o balatalar ile beraber, motul fren hidroliği kullanarak 4 seans cıkmıstım, frenlerde herhangi bir olumsuzluk cidden hissetmeden turlamıştım, daha öncesinde standart balata ve disklerle çıktığımda 2 nci turdan itibaren pedal yumuşamaya ve tutmamaya başlıyordu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su anda da bittigini hissettikten sonra tekrar sert fren yapmak zorunda kalinca ugultu sesiyle titreme geliyor, EBC kanalli delikli diskle redstuff(yellow da olabilir emin degilim) balata var ama acikcasi durumlarini bilmiyorum balata ne seviyede disk ne durumda, arabayi baktirmadan aldim
    ugultu varsa baktirmadan gelme ; )

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dimi.
    Zaten iş'e yarasa bgn Felipe Massa hayatta olmazdı..

FELIPE MASSA - 26-7-2009 - YouTube
    Simdi baktimda bu videodaki durum ne bizim pistteki durum ne ustu acik arabadakiler taksin ozaman senin dusuncene gore. Kisaca bana rahatsi veriyeum kafam kadar seyi virajda tasiyorum terliyorum vs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi baktimda bu videodaki durum ne bizim pistteki durum ne ustu acik arabadakiler taksin ozaman senin dusuncene gore. Kisaca bana rahatsi veriyeum kafam kadar seyi virajda tasiyorum terliyorum vs
    Ya adamin kaski deldi.. bir dunya olay oldu, simdi ondeki arabadan o hizla bir civata cikip senin on cama carpsa delip sana gelmeyecek degil mi ? Adamin kaskina carpan bilmemkac gram kutle, oyle 2 kiloluk birsey degil...

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan olm zan altında bırakma beni şimdi goodridge hortumlar, rbf 660 hidrolik ebc disk yellow stuff balata var daha ne istiyosun uğultu diskler oluklu olduğu için normal frenajda yapar titreme fazla değilse dert etme kanka ama çoksa tabi riske etme kontrol et disk yüzeyini de balata kalınlığını da ama hatırladığım kadarıylaysa eğer birşey olmaz.. ben çok zorlamadım çünkü değiştikten sonra 10k km de olmamıştır tahminim

lastik konusunda 225/40/18 ne tavsiye edersiniz? ku36 lara yanakları yumuşak demişsin onurcan, response kötü mü kanka sen baya kullandın heralde? gündelik de kullanıcam pzero nerolar gibi 2 sn sonra geliyosa tepki hiç almayayım.. ıslakta test eden oldu mu? tirerack de fena değil gibi gözüküyor ama canlı yorum daha iyi olur tabi şimdilik 2 takım birden alamayacağım sanırım onun için kışın da idare edebilecek bir lastik almam gerek.. var mıdır alternatif tavsiyesi olan?
    lastik ve jantı yetiştirebilirsem bende 6 sına girmeyi düşünüyorum full stock nasıl olacak bakalım
    YouTube
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yekta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lan olm zan altında bırakma beni şimdi goodridge hortumlar, rbf 660 hidrolik ebc disk yellow stuff balata var daha ne istiyosun uğultu diskler oluklu olduğu için normal frenajda yapar titreme fazla değilse dert etme kanka ama çoksa tabi riske etme kontrol et disk yüzeyini de balata kalınlığını da ama hatırladığım kadarıylaysa eğer birşey olmaz.. ben çok zorlamadım çünkü değiştikten sonra 10k km de olmamıştır tahminim

lastik konusunda 225/40/18 ne tavsiye edersiniz? ku36 lara yanakları yumuşak demişsin onurcan, response kötü mü kanka sen baya kullandın heralde? gündelik de kullanıcam pzero nerolar gibi 2 sn sonra geliyosa tepki hiç almayayım.. ıslakta test eden oldu mu? tirerack de fena değil gibi gözüküyor ama canlı yorum daha iyi olur tabi şimdilik 2 takım birden alamayacağım sanırım onun için kışın da idare edebilecek bir lastik almam gerek.. var mıdır alternatif tavsiyesi olan?
    lastik ve jantı yetiştirebilirsem bende 6 sına girmeyi düşünüyorum full stock nasıl olacak bakalım
    Vallahi ben normal yolda on taraflarda Pirelli Ralli lastigi kullandigim icin tepkiler iyi gibi. Asil merak ettigim onde ku36 olsa nasil olur. Islakta test ettim, yogun su birikintisi gormedi arac; soyle bir olay var Turkiye sartlarinda yol normalde asiri tozlu oldugundan yogun yagista temizlenince lastik tutunuyor Ben islakta bir sikinti gormedim henuz. Yaz kis kullanacagim dersen semi slick yinede tavsiye etmem, havalar daha tam sogumadi ve bu lastiklerin sogukta ne yapacagini henuz kestiremiyorum.

Ayrica ne araba aldin

tremx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler yabancı plakayla piste girebiliyor muyuz?
    K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tremx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler yabancı plakayla piste girebiliyor muyuz?
    7 temmuzda yabanci bi GTR girmisti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu guncelleyelim, ***** pist gunu yaklasiyor

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Fren balatasıyla alakalı bişi sorayım.
    EBCnin hangi balatasını kullanmalı. Green, red veya Yellow stuf. Nette okuduğum yorumlar yellowlar ısındıkça iyi tutuyor. Peki ben Mitoyla yellowları ısıtabilrmiyimki? Yoksa bana red yetermi. Red ile yellow arasında 2 katından fazla fiyat farkı var, yellowlar en iyi performasta kullanabilsem bile o kadar para vermeye değermi Ayrıca Feredo dahamı iyidir? Fren disklerim brembo delikli modelden, verdiğim linkte en aşşağıdaki model.

Alfa Romeo Shop - Tuning, Styling, Fanartikel und Modellautos - Alfa Romeo MiTo Tuning & Styling

Lastik olarakta son 2 pist gününde Yokohoma a048 vardı önlerde arkalarda Asimetrik2. Yol tutuşa yaptıgım en mantıklı hareketmiş a048ler, sokakta işe yaramıyorlar sürekli kızaklama halindeler ama pistte çok başarılılar. Fren hidroliklerim Motul RBF600 kaynama noktaları güzel DOT5 alıcağınıza RBF serisini öneririm.

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LPG li araç ile katılım yapabiliyormuyuz ?
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)