Güzel bir gündü katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler.
Benim adıma yarıştaki tek talihsizlik gözüme ozon kaçmasıydıNeyse ki hemen su ile yıkıyabildikte bir şey olmadı.
Güzel bir gündü katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler.
Benim adıma yarıştaki tek talihsizlik gözüme ozon kaçmasıydıNeyse ki hemen su ile yıkıyabildikte bir şey olmadı.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Adem abi tek kalkış yaptı.test için kalktı.akislerinde boşluk varmış.araç pistin sonuna doğru çok sağa sola çekti.o yüzden geri çekildi.
SONGÜR GARAGE
CTR Turbo Type-R
cok güzeldi hersey tam tadında oldu soguktu ama degdi hersye ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
masallah hersey cok güzeldi keyifle izledik bide kavga gürültü olmasa su konyada süper olcak.
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
yorumlar çok güzel emeği geçen herkese teşekkürler inşaAllah seneye çok daha güzel yarışlar izleyeceğiz![]()
SongürGarageTeam
yarışı düzenleyen arkadaşlar saolsunlar çok iyi niyetli ve yapıcılardı.hiç yabancılık çekmedik tek tek herkese tşk.ederim. sol ön lastiğimde boşluk vardı gazlarken yalpalıyordu sağa sola çekyordu bu yüzden tek bi test kalkışı yaptım riske girmedim
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
anlatılanlara ve yazılanlara göre Konyada uzun bir aradan sonra yeni yönetimle beraber çok güzel bir yarış imkanı yapılmış.
Katılan ve emegi geçen herkeze teşekkürler.
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Kazasız,sorunsuz bir yarış olmuş.yarışan araç ve sahiplerine,organizasyonu düzenleyen,emeği geçen herkese tşk ler,ellerinize sağlık arkadaşlar..konyayı bu halde görmek gerçekten çok güzel nice güzel yarışlara olsun inş![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
saxo yeri bi tutsaydı bide kayış sıkıntısı olmasaydı 10.xxx li süreler uzak değildi ama sağlık olsun ..))
elimizden geleni yapmaya çalıştık ufak tefek tatsızlıklar olmasına ragmen güzel bir yarış oldu yarışanları ve izleyenleri memnun edebildikse ne mutlu bize hep birlikte daha güzel organizasyonlar daha güzel dostluklar için el ele![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)