Bizim için çok keyifli bir yarış günü oldu,sohc vtec ile yaşadığımız şanzıman problemi nedeniyle tam beklediğimiz süre gelmesede Tıc Rs le sevindikYolda ibo'ların vito ile kalabalık neşeli bir gezi yaptık
![]()
Organizasyon gayet iyiydi,düzenleyen arkadaşlardan özellikle Başkan Ali,Murat,Erhan ile Selman,Erman... kardeşlerimizin eline emeğine sağlık...
organizasyonda emegi gecen herkese tesekkurler.
yarisin 40 aracla sinirlandirilmasida cok yerinde bi karar olmus. tam vaktinde bitti yaris
ilk defa bi drag organizasyonunda yarismacilar icin yemek hazirlandigini gordum. Dusunen ve gerceklestiren herkesi tebrik ediyorum.
seneye daha cok yaris olur umarim konyada.
ilk drag deneyimimdi. guzel bi gun gecirdik.sorunsuz sıkıntısız yarisi bitirdik.
bolt on clio rs ile normal lastiklerle 14.158 sure yaptik.
bi kac video var yarin eklicez onlarida
Bravo H G T
FİAT mirafiori
B M W M5
ve simdi :
SKYLİNE GTR R32
http://www.swapcenter.tr.gg
Motorsporlari TEHLİKELİDİR
Kazasız Belasız Evımızde geldık
Konya Drag organızayonu hercekten cok guzel oldu
Emegı gecen herkese tek tek teşekkurler
emınımkı zamanlada daha duzenlı olacagına emınım.
GTR106 nın ilk ciddi yarışıydı çok emek harcadık sanırım Zamanla hakkını alacagımızın sınyallerını verıyor
sanzımanı uzun tuttugumuz ıcın ıstedıgımız derece gelmedı ama
14.023 sn yaparak sınıfımızda 3.olduk
gercekten fazlası ıle zevk aldıgım bır yarıs oldu.
Konya ekıbınden bana yardımcı olacan Ahmet Samet ve tum arkadaslarına teşekkur ederım
Ankara dan yarısa katılan ıbo kadır abı erkut sefa yasın abı turan abı ve altug yuda tebrık ederım.
gopro ıle cektıgım vıdeolar mevcut duzenleyıp en kısa zamanda eklıyecegım![]()
AE86 nın sesi güzeldi, pistten çıkınca yavaş yavaş yolda gidiyordunuz, durdunuz falan tekrar hareket ettiniz.. yanınızda yürüyen 3lü ben, KMR2-GT ve tstdrvr nickli abilerimdi.. biraz gözlerimizle rahatsız etmiş olabilriz kusura bakamyın
ses muazzam Allah kaza bela vermesn
abi pek görüşemedik, karşılaştık sadece.. sese bayıldık kamer abiyle, nedir senin bu vitesten çektiğinbiz ne zaman yarışa gelsek senin o vitesler girmiyor
GTR çok güzel maşallah abi
Forumdan gördüğüm insanlar oldu ama bırakın yanlarına gitmeyi soğuktan elimi cebimden çıkaramadımBaşarılı bir organizasyondu, supra ya doyduk tıka basa.. herkes gitti ama en zevklileri 106 ların yarışıydı son grubun
![]()
Bir de yarışan abilerime kemer neden zorunlu değil merak etmiyor değilim, böyle tehlikeli bir yarışta.. Supra'nın sahibi kemer takmıyordu mesela ve wankel üstüne doğru geldiğinde Allah korusun bir kaza olsaydı![]()
eg b18c ile gtr 106 ilk kalkışlarında iki araçda 14.245 yaptı![]()
Eg b18c vs 106 gti GTR - same time - YouTube
Herkez büyük emek harcamış organizasyondan araçlara kadar talihsizlikler olmasına rağmen eğlenceliydi Antalya dan kalkıp destek olmak için izlemeye gittik kendi adıma çok eğlendim Antalya arabaları kendini biraz daha iyi gösterdi favorim Sarıbaş Performance MATADORE du biraz şansızlık olmasına rağmen yine yüzümü güldürdü bir Antalyalı olarak Herkezin emeğinin karşılığını alması dileğiyle herkese Teşekkürler
Biz de çok yorgunduk abi baya yürüdük arabaya kadar zaten.. Bir dahakine inşallah
abi cüzdanını kaybetmiş bir tane su satan ufaklık bulup getirmiş, Allah razı olsun.. biz de şaşırdık şeref konuğu falan mı oldun dedm ama değilmişİçeri giremeyince biz tabi selam veremedik yoksa çok el salladık tam tam dansı yaptım sen gör diye ama baya yarışa odaklıydın
![]()
soğuk havaya rağmen gayet güzeldikamer cüzdanını kaybetti o yüzden anons edildi
ilk kez izlemeye gittim inşallah bidahaki sefere yarışmaya giderim...
masallah, ciddi iyi degerler.
saxoyu da supralarla yuruten satoya ayrica tebrikler...
White supra 11.54
Supran 11.69
Bes servis saxo 11.49
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Angry bird serçemiz ve champion şahinimiz bizi temsil etti güzelce Allah'a şükür..Sadece şahinimizle kötü bir talihsizlik yaşadık genede aksarayımızı elinden geldiği kadarıyla temsil etti M-zen Garage ekibine,konya ekibine ve diğer tüm yarışcılara tebrikler... gelirken ciddi çok düşündüm gene gecen sene gibi mi olacak diye ama olmadı tebrikler. inş gelecek sana aksaray ekibi olarak bomba gibi daha iyi şekilde orada olacağız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)