BoRa_200SX Nickli Üyeden Alıntı mavi-beyaz vosvos çok şıktı onun dışında 207 ve kırmızı megane baya dikkat çekti saçma sapan arabaların içinde başarılı arabalar bi güzel gözüküyor megane çok hosuma gıttı benımde hem renk hemde goruntu guzldı :
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı hehe valla bılemıyorum artık ne olur denemeye araba arıyorsanız çok bızde denyecek araba bulamıyoruz valla bi 207 RC ayarlarsan deneriz nos pos varmı kontrol ettirecem bidaha kimle denersem. sonra kavga çıkıyo
RC var ya istediğin RC olsun ama pek şanslı olcağımı sanmıyorum Herşeyiyle standart, daha plakalığı bile duruyo üstünde
çok güzel günmüş cidden
R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı valla bi 207 RC ayarlarsan deneriz nos pos varmı kontrol ettirecem bidaha kimle denersem. sonra kavga çıkıyo peugeot ortamım yok valla pek ılgılenmıyorum artık pug larla honda dersen ayarlarım
bu arada konun ıcıne ettık neyse daha fazla yazmayacagım konu harıcınde..
Mertcan banada s2000 mi ayarladın şimdi ayarcımısın olm sen asdfghjkl
can_ank Nickli Üyeden Alıntı RC var ya istediğin RC olsun ama pek şanslı olcağımı sanmıyorum Herşeyiyle standart, daha plakalığı bile duruyo üstünde şansdan kastın deneriz kardeşim. sonra cok şanslısın flan deme hafta sonuna dogru bı organızasyon yapalım o zaman. pm atarım. ortalıkta yazınca ana baba gunnu oluyo
ok. haber verirsiniz
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı peugeot ortamım yok valla pek ılgılenmıyorum artık pug larla honda dersen ayarlarım stock s2k lutfen
tamam arkadaşlar devamını ozelden halledelım. cuma aksamı muhtemelen bı organızasyon yaparız.
BoRa_200SX Nickli Üyeden Alıntı Mertcan banada s2000 mi ayarladın şimdi ayarcımısın olm sen asdfghjkl aslında ben beyaz ıle denemek ıstıyorum s2k yı
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı stock s2k lutfen stock hımm bakarız artık ama ben yokum bu aralar artık gelınce
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı aslında ben beyaz ıle denemek ıstıyorum s2k yı sinanın arabayla beyaz 200sx mi sebep?
BoRa_200SX Nickli Üyeden Alıntı sinanın arabayla beyaz 200sx mi sebep? bılmemkı merak sadece sonucu
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı valla bi 207 RC ayarlarsan deneriz Gt ulen taktın Rc ye Typerda yazın organizasyona
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Gt ulen taktın Rc ye Typerda yazın organizasyona GT le denedim abi ben bide RC ye bakalım
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı GT le denedim abi ben bide RC ye bakalım İbo benim bildiğim 207 nin Rc ci yok ..Turbo Gt si var Ama illa 207RC istiyosan 207WRC bak
tünayK Nickli Üyeden Alıntı alper mı tunay mı dıye bır soru sorulmus???? lutfen yane tabıkı de ben alper amerıkan polısı havalarımdakı resımlerımde ıstıyorum çağların konuda da ıspatlandı bu konu, tabi ki sen cheers Nickli Üyeden Alıntı Güzel fotolar ellerinize sağlık. @Alper:Gelince bende isterim bi photoday yapalım walla hakettin gelince haber wer
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları