Çok güzel bir gündü...ilk defa piste çıktım, zaman geçtikce piste alışıp bizim ufaklık ile daha fazla eğleneceğim... :D
e seansı kurtlar sofrası gibiydi valla... :D
Printable View
Çok güzel bir gündü...ilk defa piste çıktım, zaman geçtikce piste alışıp bizim ufaklık ile daha fazla eğleneceğim... :D
e seansı kurtlar sofrası gibiydi valla... :D
Askerlık falan mı?Tam vaktı aslında,Nısana kadar ortalık sıdıklı ve karlı olur...
Onurcan sagolsun,Hakanla guzel yaptılarkı aslında daha tam bıtmedı 458,dusun nasıl olucak daha bıtınce ;)
Bır cok resım cektık,paylasır umarım....
Bugun A ve C senasına çıktım. Çok güzel bir gün geçirdik. Seansta herkes çok saygılıydı, yol verdim, yol verdiler hiç sıkıntı yaşamadık. Z serisi BMWler çok güzel viraja giriyorlardı, yeşil E36 8. virajda çok stabildi. Bide X5 şakınlıkla izledik 8. ve 9. virajlarda hiç beklemediğim bi viraj performası vardı :) Bugun her pist günündeki gibi kendimi ve Mitoyu bayaa zorladım, ben ve sağ koltugum hep zevkten 4 köşeydik. Böyle bir keyif yaşattıgı için organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.
Bu arada piste çekilen fotoğraflar ne zaman yayınlanır...?? o kadar çekildik duvar kağıdı yapalım bari...:D
Bu sefer pist gunuyle ilgilenemedim : ) F458 den derman da kalmamisti pek, isleri bitmedi ama piste kadar hazirlamaya calistik : )
Murat abi de yavas yavas dedik birden 2sn hizlandi, tabi surtunmeyi azalttik bizimde payimiz var :P
Evet ortalama 3-4 saat calisabildik, hatalar olmus isiklandirmadan goremedigimiz. Insallah bir dahakine cok daha parlak olacak, cunki asil parlatma kati pastamizi atamadik. Biraz jeweling yapalim, zaten arac ta pirlanta gibi :D
İki tane çok güzel in car video var ama boyutları aşırı yüksek olduğu için boyutlarını küçülttüm daha yeni bitti küçültme işlemi.Youtube ye yükleniyo şuanda A seansı ve E seansı. E seansı bomba gibi resmen acayip çekişmeli :)
Onurcan,sana gaz vermeyı soyle yapayım;arabana cıla yaparsan 2 sec kesın duser ;)
Sen anladın....
Pıst gunu ne olursa olsun kaza harıc daıma guzel tadlar bırakıyor...
E grubu çok iyiydi gerçekten. H plaka S2000 sahibini burdan tebrik ediyorum iyi gitti.
Evet en az nisana kadar(uzatmayız umarım) yokum zaten havalarda soğuk yağışlı olur buralarda, birazda doğu anadolu soğuğu yiyelim kendimize gelelim döndüğümüzde kaldığımız yerden devam :) bu hali bile güzel rengi falan maşallah cam gibiydi bakmaya kıyamadık.
Fatih biz çok beğenerek izledik özellikle çok stabil gözüküyordun kombine virajlarda kafadan a048 çok başarılı, gidişide 1.4 için fazlasıyla tatminkar,sesini arka taraftan duyunca bile tanıdım :)
Kim yavaş dedi Murat bey için ey mikser Stig.2 saniye hızlandı onu bile nanoya yordun ne adamsın :D
Sen E seansını görsen neler kaçırdığını bi bilsen :D Şampiyonlar ligi aklına kim geliyosa kafaya oynayabilecek ordaydı :)
Hangi seansti hatirlamiyorum, tm gsi turbo e39 m5 ortada bir sey daha vardi,en soldan e60 m5 in uzamasi fenaydi..