Tesekkür ederim metin abi elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım lastiklerim çok kötüydü bi hayli zorladı beni bi dahakine iyi bir lastikle girmek artık en doğrusu
Printable View
Fotoğrafçı arkadaşlar, teaser alalım müsaitseniz :)
e seansı rolling tadında oldu. araçların hepside iyiydi
Ayri konu acilsin foto video icin ordan takipedelim. Wtcc le superdi bi bnw yi olctum 2.15 murat abi daha iyi sure yapmis tebrikler.
Evolar superdi helal olsun demekten baska bisi yok.golf r arkadasi tebrik ediyorum cok guzel ses vardi gidis guzeldi.yanlayan uyari alan bmw yi tebrik ediyorum hakkini verdi:) bendede resimler var ama yarin ancak paylasabilirim. E seansi cok guzel gecti
993 GT2 @ Istanbul Park - 26.10.13 - YouTube
widebody kırmızı gt86 ne süre yapıyor bilen var mı ?
çok keyifli bir gündü, lastiklerim yüzünden çok iyi tutunamadım o yüzden seanslarımdaki arkadaşlarımı tedirgin ettiysem kusuruma bakmayın. güzel bir gündü teşekkrüler.
bir de A ve C seansındaki siyah vts'li arkadaş forumdan mı?
e seansı gerçekten güzel ve çekişmeliydi, bugüne katılan, emek veren herkese kocaman maşallah.
Bora, Ahmet ve Zeki tebrikler, süreler çok güzel.
Bana göre haftanın şampiyonu, burada adi geçmeyen Seyran abi, stock e46 m3 ile 2.26.211 :)
Güzel bir gündü, umarım herkes keyif alabilmiştir.
E grubu gerçekten çok iyiydi :)
11 de s2000le aramizdan gecmeniz icin yol verdim(ben 180 ken siz 2..) ve 12 de yine siz rahat donun diye viraj kacirmis gibi acilarak yol verdim.G seansi arac ici videolariniz varsa bende yaklasik 7. ve 14. dakikalarda geciyor sizdede yaklasik o civardadir bakiniz.Risk alip kendi suremizi bozup kendi keyfimizi kacirtip yol verip panik yaptilar yol vermediler suremi bozdular diye duyunca gerildim yoksa sikinti yok.Tabi ki yol verecegiz musade etmezsek ayip.Daha bos bir gunde gelir kesinlikle daha iyi sureler.
Eyallah Utku aynen bence Boranin ve Seyran abinin sureler mukemmel keza Ahmette rekoru ele gecirerek kendini kanitladi.
2.40 donersen sana soz.....2 kisi 2.42 donunce yok ben oyle demedim yok yanindaki arkadas 15 kiloydu sen tektin yok efendim bidi bidi!1!!1!1bir1! Animsadin?? :D:D:D
Zekı sende gerılmeye hazır ve nazırsın yahu,1-2 sozle bu kadar olmaz kı,dur yahu ;)
E seansının kalabalık olmasının stresı dıyelım,G seansında sadece 2 tur bos donunce. Yoksa ısmını zıkretmek yada zıkretmemek sınır yapmamalı.
Artık hersey Salı gunku Korfeze kaldı,bakalım orada 48,5 hedef gelıcek mı...
Tabi tabi hazir kita 1 hafta sonra yokum en az 5 ay olmak uzere kimse benim kadar sorgulamaz artik pist konularini :D Ozellikle dikkat ettigim bu durumdan mutlu olup hizinida kesmedik ne guzel diye aramizda konusup siz bahsetmeden once belirttigim birsey icin sanki ozellikle yazar gibi (bu kismi mubala alinmayin hemen) yazinca ah dedim bosami ter attik o esnada :) sikinti yok olmadi olamaz keyifteyiz guzel bir gun mukemmel parlamis(nanolex) birakin fabrikadan cikmisi daha cikmamis gibi bir 458 kulak pasi siliyor hersey harika :)