User Tag List

Sayfa 15/24 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
454 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: 26 -27 Ekim 2013 Pazar @ Pistgünleri.com İstanbulpark

c@n77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel bir gündü...ilk defa piste çıktım, zaman geçtikce piste alışıp bizim ufaklık ile daha fazla eğleneceğim...

e seansı kurtlar sofrası gibiydi valla...
    Seat Leon 1.6 TDI DSG 185 hp...

Instagram: jb_tdifr

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Askerlık falan mı?Tam vaktı aslında,Nısana kadar ortalık sıdıklı ve karlı olur...
    Onurcan sagolsun,Hakanla guzel yaptılarkı aslında daha tam bıtmedı 458,dusun nasıl olucak daha bıtınce
    Bır cok resım cektık,paylasır umarım....

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bugun A ve C senasına çıktım. Çok güzel bir gün geçirdik. Seansta herkes çok saygılıydı, yol verdim, yol verdiler hiç sıkıntı yaşamadık. Z serisi BMWler çok güzel viraja giriyorlardı, yeşil E36 8. virajda çok stabildi. Bide X5 şakınlıkla izledik 8. ve 9. virajlarda hiç beklemediğim bi viraj performası vardı Bugun her pist günündeki gibi kendimi ve Mitoyu bayaa zorladım, ben ve sağ koltugum hep zevkten 4 köşeydik. Böyle bir keyif yaşattıgı için organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.

c@n77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada piste çekilen fotoğraflar ne zaman yayınlanır...?? o kadar çekildik duvar kağıdı yapalım bari...
    Seat Leon 1.6 TDI DSG 185 hp...

Instagram: jb_tdifr

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugun A ve C senasına çıktım. Çok güzel bir gün geçirdik. Seansta herkes çok saygılıydı, yol verdim, yol verdiler hiç sıkıntı yaşamadık. Z serisi BMWler çok güzel viraja giriyorlardı, yeşil E36 8. virajda çok stabildi. Bide X5 şakınlıkla izledik 8. ve 9. virajlarda hiç beklemediğim bi viraj performası vardı Bugun her pist günündeki gibi kendimi ve Mitoyu bayaa zorladım, ben ve sağ koltugum hep zevkten 4 köşeydik. Böyle bir keyif yaşattıgı için organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.
    maşallah çok güzel aracın ve gidişi, sesi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabi tabi hazir kita 1 hafta sonra yokum en az 5 ay olmak uzere kimse benim kadar sorgulamaz artik pist konularini Ozellikle dikkat ettigim bu durumdan mutlu olup hizinida kesmedik ne guzel diye aramizda konusup siz bahsetmeden once belirttigim birsey icin sanki ozellikle yazar gibi (bu kismi mubala alinmayin hemen) yazinca ah dedim bosami ter attik o esnada sikinti yok olmadi olamaz keyifteyiz guzel bir gun mukemmel parlamis(nanolex) birakin fabrikadan cikmisi daha cikmamis gibi bir 458 kulak pasi siliyor hersey harika

Bu sefer pist gunuyle ilgilenemedim : ) F458 den derman da kalmamisti pek, isleri bitmedi ama piste kadar hazirlamaya calistik : )

Murat abi de yavas yavas dedik birden 2sn hizlandi, tabi surtunmeyi azalttik bizimde payimiz var :P

Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Askerlık falan mı?Tam vaktı aslında,Nısana kadar ortalık sıdıklı ve karlı olur...
    Onurcan sagolsun,Hakanla guzel yaptılarkı aslında daha tam bıtmedı 458,dusun nasıl olucak daha bıtınce
    Evet ortalama 3-4 saat calisabildik, hatalar olmus isiklandirmadan goremedigimiz. Insallah bir dahakine cok daha parlak olacak, cunki asil parlatma kati pastamizi atamadik. Biraz jeweling yapalim, zaten arac ta pirlanta gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki tane çok güzel in car video var ama boyutları aşırı yüksek olduğu için boyutlarını küçülttüm daha yeni bitti küçültme işlemi.Youtube ye yükleniyo şuanda A seansı ve E seansı. E seansı bomba gibi resmen acayip çekişmeli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octavia RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki tane çok güzel in car video var ama boyutları aşırı yüksek olduğu için boyutlarını küçülttüm daha yeni bitti küçültme işlemi.Youtube ye yükleniyo şuanda A seansı ve E seansı. E seansı bomba gibi resmen acayip çekişmeli
    ah ah uzuyorsunuz beni katilamadigim icin, bakalim bizim ufakligi 12 kasimda ameliyata yatiracagiz sanirim.. oncesinde bir dyno ya sokup en son pist gununde kac hp cikle ciktigima bakacagim, katilan herkese tebrikler ve cok imrendim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ah ah uzuyorsunuz beni katilamadigim icin, bakalim bizim ufakligi 12 kasimda ameliyata yatiracagiz sanirim.. oncesinde bir dyno ya sokup en son pist gununde kac hp cikle ciktigima bakacagim, katilan herkese tebrikler ve cok imrendim
    Onurcan abi burdan yazdıgıma bakma bende katılamadım.Babam sagolsun videoya almıs onlarla yetiniyorum yoksa bende gidemedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onurcan abi burdan yazdıgıma bakma bende katılamadım.Babam sagolsun videoya almıs onlarla yetiniyorum yoksa bende gidemedim
    Feci imrendim gercekten, 2 pist gunudur uzagim bir psikopatlik basladi, kasinti tuttu

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paşa dyno 215hp. tahminim
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Feci imrendim gercekten, 2 pist gunudur uzagim bir psikopatlik basladi, kasinti tuttu
    Eee sonucta yerli stigsin abi normaldir ))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen görünmüyosun epeydir pistte bugünde harikaydı kaçırdın havada süperdi(verim gazı)
    bende bayadır giremiyodum bugün golfü test edelim dedik tadı damağımda kaldı.
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    paşa dyno 215hp. tahminim

215 cok iyimser bana kalirsa Pistten sonra yeni 5.20d kicimdan ayrilmadi Derdinide bilmiyoruz ama bakalim

Eee sonucta yerli stigsin abi normaldir ))
    : D Vallahi 2 pist gunu gelmedik ortalik toz duman oldu, unvan gidecek boyle giderse

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onurcan,sana gaz vermeyı soyle yapayım;arabana cıla yaparsan 2 sec kesın duser
    Sen anladın....
    Pıst gunu ne olursa olsun kaza harıc daıma guzel tadlar bırakıyor...

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bora, Ahmet ve Zeki tebrikler, süreler çok güzel.

Bana göre haftanın şampiyonu, burada adi geçmeyen Seyran abi, stock e46 m3 ile 2.26.211
    seyran abi candır ya..çok hevesliydi süre geliştirmek için ve geliştirdide tebrikler onada

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E grubu çok iyiydi gerçekten. H plaka S2000 sahibini burdan tebrik ediyorum iyi gitti.
    セルカン+レーラ=愛

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet en az nisana kadar(uzatmayız umarım) yokum zaten havalarda soğuk yağışlı olur buralarda, birazda doğu anadolu soğuğu yiyelim kendimize gelelim döndüğümüzde kaldığımız yerden devam bu hali bile güzel rengi falan maşallah cam gibiydi bakmaya kıyamadık.

Alıntı fatihob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih biz çok beğenerek izledik özellikle çok stabil gözüküyordun kombine virajlarda kafadan a048 çok başarılı, gidişide 1.4 için fazlasıyla tatminkar,sesini arka taraftan duyunca bile tanıdım

Bu sefer pist gunuyle ilgilenemedim : ) F458 den derman da kalmamisti pek, isleri bitmedi ama piste kadar hazirlamaya calistik : )

Murat abi de yavas yavas dedik birden 2sn hizlandi, tabi surtunmeyi azalttik bizimde payimiz var :P

D
    Kim yavaş dedi Murat bey için ey mikser Stig.2 saniye hızlandı onu bile nanoya yordun ne adamsın

Sen E seansını görsen neler kaçırdığını bi bilsen Şampiyonlar ligi aklına kim geliyosa kafaya oynayabilecek ordaydı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hangi seansti hatirlamiyorum, tm gsi turbo e39 m5 ortada bir sey daha vardi,en soldan e60 m5 in uzamasi fenaydi..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)