User Tag List

Sayfa 9/24 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
454 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: 26 -27 Ekim 2013 Pazar @ Pistgünleri.com İstanbulpark

Eray Arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Her gün GTR görsem sıkılmam o derece hayranım şu arabaya Ufak bir aksilik hariç pistin tozunu attırdın Ozan abi

ozans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Arslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Her gün GTR görsem sıkılmam o derece hayranım şu arabaya Ufak bir aksilik hariç pistin tozunu attırdın Ozan abi
    Dışarı çıkınca toz da getirdim piste, herkesten bolca özür diliyorum zamanınızdan çaldıysam. İlk turda arka düzlüğün sonunda hiç sinyal vermeden brake fade yaşadım, evvelki virajlarda gayet güzel çalışan fren pedalı bir anda yere yapıştı. Kum havuzunu tatmış olduk. Hiç bu kadar duramadığım olmamıştı, baya korkutucuydu.

Brembo padlerden şikayetçitim. Kitabına uyup rodajını yaptığım 4 köşe yeni Brembo pad'ler daha ilk turdan kum havuzuna attı beni. Sonra güzel tuttu bir süre. Gün sonunda bittiler. 40 dakikada metaline kadar indi Eve içim cızlaya cızlaya gittim. Bari 2 track day dayansalardı.

Acilen piste uygun bir balata bulmam lazım. 2-3 sayfa evvel şikayet ettiğim paslı Subaru balatalar daha iyiydi

SON TC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar yarın ki pist günü için net üzerinden forum doldurduk katılım saati bildirilecektir fakat herhangi bir mail gelmedi bu konuyla alakalı bilgisi olan varmı yani hangi seansa girecegimiz saat kacta orda olmaliyiz ? konusunda bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SON TC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yarın ki pist günü için net üzerinden forum doldurduk katılım saati bildirilecektir fakat herhangi bir mail gelmedi bu konuyla alakalı bilgisi olan varmı yani hangi seansa girecegimiz saat kacta orda olmaliyiz ? konusunda bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim
    9.45 te orada olmamız gerekiyormuş ve yanlış değilsem kim saat kaçta girecek henüz belli değil

SON TC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah kardesim .Ama bi aciklama gelseydi yonetimden memnun olurduk.en azindan sabahin korunde gitmezdik. ogleden sonraya kalmayiz ins.

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Suleyman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gti ile pek keyfine turlayacağını sanmıyorum ama...
    Mecbur,kıyabileceğimi sanmıyorum

Alıntı ozans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dışarı çıkınca toz da getirdim piste, herkesten bolca özür diliyorum zamanınızdan çaldıysam. İlk turda arka düzlüğün sonunda hiç sinyal vermeden brake fade yaşadım, evvelki virajlarda gayet güzel çalışan fren pedalı bir anda yere yapıştı. Kum havuzunu tatmış olduk. Hiç bu kadar duramadığım olmamıştı, baya korkutucuydu.

Brembo padlerden şikayetçitim. Kitabına uyup rodajını yaptığım 4 köşe yeni Brembo pad'ler daha ilk turdan kum havuzuna attı beni. Sonra güzel tuttu bir süre. Gün sonunda bittiler. 40 dakikada metaline kadar indi Eve içim cızlaya cızlaya gittim. Bari 2 track day dayansalardı.

Acilen piste uygun bir balata bulmam lazım. 2-3 sayfa evvel şikayet ettiğim paslı Subaru balatalar daha iyiydi
    Ozan balata bitmiştir doğrudur ama pedalın dibe yapışması sonra geri gelmesi falan eskiyen hidrolikten dediğin gibi 4-5saniye önceki virajda taş gibi tutup bir sonrakinde evde olmazlar.Yuksek ısı dayanımlı bir hidrolik kullanırsan uzunca süre pist günlerini götürür diye düşünüyorum.Süren neydi bu arada,video çektin mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mecbur,kıyabileceğimi sanmıyorum

Ozan balata bitmiştir doğrudur ama pedalın dibe yapışması sonra geri gelmesi falan eskiyen hidrolikten dediğin gibi 4-5saniye önceki virajda taş gibi tutup bir sonrakinde evde olmazlar.Yuksek ısı dayanımlı bir hidrolik kullanırsan uzunca süre pist günlerini götürür diye düşünüyorum.Süren neydi bu arada,video çektin mi?

Balata gün sonunda bitti. Hidrolik de yeniydi, Ate DOT4. O yapışma olayı piste ilk çıktığım turda oldu, temkinli de gidiyordum, 2-3 tur ısınsın istiyodum, normalden 25-30 metre erken oturdum frene, kumda buldum kendimi. Sonrasında kendiliğinden düzeldi.

Bugün en iyi 2.33.68 çıktı. Üst üste bir 2.34.0 bir 2.33.68 geldi, arada soğutma turu atsaydım belki zorlayabilirdim 2.32'leri.

BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebrik ederim sure gercekten harika senin araba efsunlu gidisi durusu(frenaj ) masallah.Borked bu arada link lutfen

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Lastik ve yürüyende ne var aracınızda?

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    98 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Maşallah, Özgür ile aynı soruyu ben de soracaktım, ekstra olarak kafadan aşırı kayıyorsunuz bence, onun önüne geçilebilirse 2.30 lar zorlanabilir kanaatindeyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sure cok cok fazlasiyla iyi, videodan ilk dikkatimi ceken duzlukte cok iyi hizlandigi ve cok iyi durdugu aracin, bunlarda sureyi getirmis anlasilan..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En iyi sure Onur dan gelmesi sevindirdi,Forza @MOT!
    Ben gelemedim malesef,hic akilda olmayan aksilikler oldu.
    993GT2 komple yapilmis bir arac gibiymis yani yol araci yazilmis ama sanirim hakaret olmus.
    Yarin gelicegim,umarim cok dolunolmaz seanslar.
    Keyif alinmis bir pist gunu daha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kafadan kaymaya meğilli difransiyel setup'u yüzünden. GC8'lerde önde kayıp olmadan arkaya yollamıyor, en fazla da %50 %50 dağıtıyor gücü. Video'daki kafadan kayma benden kaynaklı biraz. Apekse ucu ucuna bakıcak kadar frenaj yapıyorum hep, biraz daha rahat frenajla çok rahat bakıyor araba apekse, apeksten sonra zaten nerdeyse her virajda gaza oturabiliyosun, o kadar güçlü değil araba. 4 çeker ile anca böyle zaman yapabiliyorum, biraz ön lastikleri ağlatmak gerekiyor. Frenajı erkene alıp understeerdan kurtulunca giriş hızı ciddi düşüyo.

Lastik Ku36 215 45 16. Yürüyen birtek egzos var. Tahminimce 220 beygir civarı araba. Hava filitresi bile karton Frenler önde brembo max diskler, arkada normalinden var. Balatalar da brembo idi.

Camber kiti aldım, bu pist gününe yetişmedi. Önleri -2.5 derece'ye çekebilirsem karakteri biraz değişir gibime geliyor. Hala lastiğin dışını yiyorum, onu da toparlar belki.

Ecu aldım birde, tune etmeyi öğrenip 30-40 beygir ekliyebilirsem 2:30 altına belki kaşınabilirim Şu haliyle galiba sınırda araba.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gf8 bildiğim duyduğum şeylerden şüphe ettirdi beni.Çizgiyi takmayıp understeer yaşamak bazen faydalı olabiliyormuş yeni birşey daha öğrendik süre süper,hız ibreside ilginç

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    yürüyen derken yay amortisör manasında süre çok güzel gerçekten özellikle standart motorlu bir gc8 için tebrikler

hız ibresine bende takıldım valla

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elinize ayağınıza sağlık , özellikle direksiyonu tutuşunuza teşekkür ediyorum piste çıkıp mahalle arasında dönercesine direksiyon çeviren herkese izletilmeli...

Ekurtoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok güzel bir gündü, oldukça tenhaydı bugün. GT-R'ları canlı görmek çok güzeldi İstediğim zamanı da tutturdum güzel oldu.

tebrikler birader, pistte keyfine turladık, umarız kimsenin zamanına bir olumsuz etkimiz olmamıştır. 2.34 ve 2.33 yaptığın turların videosunu izledim, oldukça başarılı eline bileğine sağlık.

Alfaburock
    Misafir
    Hala mail gelmedi sabah gidip orda öğrenicez sanırım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)