Burak, Fatihlere sabah 9.45 maili gelmiş ben de 10 gibi orada olacağım motorla, görüşürüz yarın.
Çizgiye takmak lazımKastım çizgiyi tuttururken ne halde olduğun. Rahat frenajla oversteer/neutral steer bir şekilde de bakabiliyosun apex'e, direksyonu baya bir kırmış understeerin limitleri bir halde ön lastiklerin öte öte de. İkisinde de çizgidesin. Kulağa hoş gelmese de benim arabada daha hızlı zaman çıkıyo ikincisi ile.
Understeer'da kalıp apeksi kaçırmak daha hızlı demiyorumYanlış anlaşılmasın
![]()
Burdanda yazimorda görüşürüz o zaman Emin
Yaylar amortisörler standart. Hız ibresi talihsizlik oldu, okuduğum kadarıyla tamiri baya sıkıntılı bir iş, ne zaman yaptırabilirim bilmiyorum
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, gece gece yüzüm güldü. Yarın işimden erken kurtulabilirsem tirbünden izlemeye gelicem sizleri.
Standart süspansiyon-yürüyenli ve bu güçteki bir subaru için çok iyi süre, tebrik ederim. Bir de sanırım 2 kişi çıkmakta süreyi olumsuz yönde etkiliyor.
Benim dikkatimi çeken tek şey direksiyona fazla ani hareketlerle müdahale ettiğin, belki de understeering in sebeplerinden bir tanesi de bu olabilir.
Acaba gec frenden dolayi apeksi kacirmamak icin frendemi direksiyonu ceviriyorsun bu mu kafadan kaydiran?Dedigini gayet iyi anlayabiliyorum sana bu avantaji saglayan 4 ceker olmasi önü icerde tutmak icin kafadan kaymayi goze alip gazla arkadan ittirerek hizlanmasan bile en azindan yavaslamadan donuyorsun bu da surene olumsuz yansimamasini sagliyor.Guzel taktikama lastige zulum ciktiginda hic baktinmi onlerin vaziyetine,fazla trackday cikarmaz o lastikler bu stille
![]()
standart motor, standart yürüyen için tekrar tebrik ediyorum
anladım demek istediğinizi, kamber kit ile biraz daha rahatlatır sizi dönüşlerde araç diye düşünüyorum, artık gelecek etkinliklerde görürüz inşallah![]()
Direksyonda yavaş olunca daha da understeer'de kalıyor. Galiba iki sebebi var. Birincisi frenajı keserken ağırlığın önde kaldığı kısa bir zaman dilimi var. O esnada mevcut tutunmadan yararlanıp hızlı hareketle bi nebze daha içeri baktırabiliyosun. İkinci sebep'te lastikerin yumuşak yanakları. Yavaş baktırdığında çoktan yanağa yatmış oluyo lastik, yanakları dikken olduğu gibi tutunmasını kullanamıyosun.
Destekli atmasyon teorilerim bunlar
Biraz sağ sol ağırlık transferi ve tam zamanında hızlı bir direksyon hareketi yaparsam arkayı bırakabiliyo :
Ama gaza dokunduğun anda toparladığından sürdüremiyorsun. Taşıdığın hızla sürdürmek istersen de yavaşlıyosun deli gibi.
Tsuchiya da benzer şekilde kullanıyor imprezayı:
Subaru S204 Mountain Run! HIGHQUALITY - YouTube
Arkadaslar tem den gelirken giselerden giristen sonra buyuk bi trafik ve yoğunluk var. Ciddi yaralanmali bir kazaya sahit olduk malesef..Giselerden once e5 cikip kurtkoye kadar e5den gelmekte fayda var. 25 dk dir trafikteyiz.herkese sorunsuz bir gün diliyorum.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
O araç trafikte sorunsuzca gezebilen bir araç. O yüzden yol aracıdır. Komple yapılmış yol aracı değildir derken ne demek istedin Murat açıkca yazar mısın?
Örneğin siz aracınıza yarı slick takmıyor musunuz? Yada kamber ayarı yapmıyor musunuz? Spor koltuk takmıyor musunuz?
O zaman yol arabası olmaktan çıkıyor musunuz?
Pist için hazırlanmış bir yol aracı.
Birde bu araçta traction control yok race mode yok, elektronik süspansiyon yok, ışık hızında geçen çift debriyaj şanzuman yokBu adam bugüne kadar süre kasmayıp kendini eğlendirirken listede aşağıda sıralardaydı hiç dikkatinizi çekmedide 2.12 yapıncamı dikkatinizi çekti?
Pistin belirli kriterleri vardır o araçda bu kriterler içerisinde yol aracı olarak geçmektedir. Ortalığı bulandırmanın bir anlamı yok. Bence daha da iyi süre çıkarabilir o araç kaldıki selçuğun dün fren sıkıntısı yaşadı ve 10. turdan sonra çıktı keşke kalsaydı.
Adamın başarısına saygı duyman gerekirken ortalığı bulandırmaya calışıyorsun sana kim saygı duyacak o zaman. Adam custom arabayla 458 kriterlerine geldi tamamen kendi yaptı aracını.
Ben çok saygı duyuyorum şahsen.
Yazimi bu kadar on yargiyla ve hangi fikirle okudun merak ediyorum??
Gayet guzel sekilde,siradan yol araci gibi yazilmasini dile getirirken,bu garip yazinin manasi nedir? Manasi yoksa mantigi nedir?
Arac soforunu tanimam,yaptiklarini bilmem ve hic aracini incelemedim. Sadece anlatilanlarin cok ugrasildigi,bir cok emek verildigi,soz ettigin sadece lastik takilan,rot ayariyla oynanmis arac olmadigi.
Pist de kosan bircok araci caddede kullanabilirsin,bu cadde araci kivaminda olmaz. Adam renoya lastik amortisor yapiyor ama digeri diff den motora,agirlik calismasindan alt takima kadar giriyorsa,benim emek verdigim arac ust sinifda olmali. Ornek Clio R3,trafikdede yurur,clio rs de. R3 tarzi bir aracim olsa,kendimi farkli gormek isterim.
Ortaligi bulandirmanin manadi yok,ayni gorusdeyim senle....
Evet arabada Roll bar var, racepak gösterge var kesin pist aracıdır bu yoldanda çekmek lazım.
Ne anlattılar Murat sana? Aracı görmedin bile yorum yapıyorsun söylentilerle. İnsanlar kendilerini mi kandırmak istiyor yoksa. Owww araçda roll bar vardı o yapmasında biz mi yapalım süreyi o bizden üst klasman bir araba.
Bu mu yani olay. Selçuğun tüm arabalarında roll bar var seviyor adam. Ferrariye biniyorsunuz ayıptır ya.
Siz pist canavarını tak diye alıp gazlayıp zevk alıyorsunuz adam o arabanın her noktasına kadar kendi yapıp öyle zevk alıyor.
Farkındaysanız Selçuk 2 dk nin altında süre çıkartıpda yol arabası falan yazdırmıyor oraya.
Dün bi muhabbete şahit oldum 'Arabada brembo GTR fren kiti var 15.000€ lan bunlar nasıl bir araba bu'. Gücü olan rollingle uğraşmayan yollarda gazlamayan ve tek amacı ve zevki pist olan bir adam o freni alır. Sende alırsın bende alırım.
Aracı yaparken kaliteli ve güzel malzemeyle yapması bir aracı yol aracı kategorisinden çıkarmaz.
İnsanlar kendilerine bahane üretmesinler boşuna o yüzden.
Adam Milenyumdan önce üretilmiş custom arabasıyla 2013 teknolojik pist canavarlarıyla baş ediyor ve ilk 2 de. Ben inanıyorum ki 1 e de oturcak o araba.
Alkışlayalım bence mana aramayalım.
Mana arayan sensin,uyan gozunu seveyim,nedir bu onyargi ve hiddet?
Bir cumle yazima bukadar savunma&koruma,garip oluyor artik. Nedir bu kotu niyetli dusuncenin sebebi,dedigin gibi cidden "ayiptir ya"...
Ben suresine laf mi ettim,ferrari vs super bu arabadan mi dedim,yaptiklari cop vs mi dedim,ne dedim ben? On yargisiz bakabildin mi...
Birak su super teknolojik-hiper otomobil vs soylemlerini. Bak hilmi E36 ile 2:36 yapti yapti eski subaru ile 2:34 vs. Ben arabasini overken sen nerelerdesin...
Nedir bu koruma hissi anlamadim,amacinida anlamadim... Acaba arac sahibine kotu birsey mi dedim? Pistte bile degildim,olsam daha neler yazardin... Gunaydinlar herkese,cepten bukadar yazabildim![]()
Görmediğin araba için sırf söylemler var diye o araba yol arabası değil neden yol arabası yazıyorlar demeye getirdin murat. bizde salağız yedik
Kimse sizlere race modunda çalışan traction kontrolünüz var, yaris modunda çalışan abs sisteminiz var, arabanın ağırlık transferini milisaniyede algılayıp ona göre tepki veren amortisör sisminiz var, ışık hızında geçen vites atan ve heel&toe yani sen farkına varmadan bunları yapan bir arabanız var demiyor.
Ama sen kalkıp o yol arabası değil diyebiliyorsun.
Helal olsun BAŞGAN
Soylenti bile olsa,biri bana gelip arabam icin; bu arabada cok emek var,pist icin hazirlanmis dese,hosuma gider gururum oksanir.
Ama senin yaptigin gibi,soyle teknolojik boyle hiper ozellikleri fabrika koymus dersem,bunun anlami bambaska...
Basganlik sende kalsin,salaklik bende kalsin. Boyle daha iyi... Bir cumle ile bu kadar yazani tebrik ederim...
Umarim Bugunku pist gunu yine guzel anilar birakir katilimcilara,kazasiz belasiz ve sorunsuz surusler. Birazdan bende oradayim hiper super aracimla insallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)