Valla transponder taktırmadım hıcbır tahmınımde yok, sadece mavı bır stı gectım oda bellıkı hız yapmıyordu bayan kullanıyordu
Haha eyvallah, typer la cıkmaktı hedefım ama baskıda ses vardı rıske atmadım yoksa kırmızı fn2 yı gordukce ıcım gıttı, ses konusunda ıddıalıyım bu son halıyle yırtıcı oldu![]()
TeamPASAOGLU
Çok güzel bi gündü.
Hava serin ama yağmursuz açık güneşli tam keyif havasıydı.
Bu pistte bu sefer 328i değil scirocco kullandım. Bu arabayla da sürem 328i ile aynı sayılır bir süre oldu. 2:40,6xx
E seansı resmen ölüm grubuydu. Yorgunluktan izlemeyip evin yolunu tuttum.
Umarım bu organizasyon bu sene sonuncu organizasyon olmaz. Her ay devam eder.
Biraz önceki postumda yazdığımdan sonra bunu okumak biraz "üzdü"..Demekki yol vermek için 180 le direksiyon kırıp araçtaki 2 kişi için risk almak yerine fren yapsın ne yapalım yol mu var demek gerekiyor heralde!Start finiste tribündeki arkadaşlarım dalga geçti ne biçim rahat geçti seni 458 diye yol verdim dedim demekki boşa uğraşmışız.Süre için tebrikler.
seyfettin drift şovuyla ortalığı yıktı geçti..bileğine sağlık kardeşim çok güzel dakikalar geçirdik sayende
Ayrıca start düzlüğünde sesi ve patlatmalarıyla da büyük alkış toplayan sinan kankama maşallah..![]()
Nasıl bır yorum bu?
Ben senın ısmını zıkretmedım,sadece mavı 350Z nın yol verıs stılı cok ıyı ıdı ve sanırım 2-3 kez gectım.
Bır seyı rıske atmak en son tercıh ama pıst ustunde arkamdan hızlı bır arac gelıyorsa,ıdeal cızgıden yol verırım. Yaptıgım yanlıs mı...
Sızın arac neydı?
Murat güzel süre yapmışsın tebrik ederim. Dün çıksaydın belki pist şampiyonluğu şuan sendeydi.
Evo gercekten basArili yuruyende neler var. start finis onceki goruntuleride gayet iyiydi..
e grubundaki her arac sahaneydi start finise 10 larca arabanin ayni anda cikmasi e5te makas atar benzeri goruntuler keyif verdi.
poloyla zeki kardesimde gayet iyidi:P
golf r ida unutmayalim oda cok iyi gidiyordu
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Üzüldüğüm için içimden geleni söyledim.Benim postumun üzerine yol vermeyi bilmeyen heyecanlanan arkadaşlar dediğiniz için bozuldum ne yazıkki.Beyaz polo 4 kapı.İsim zikterttiniz demedim aynı seansta bulunduğum için haliyle üstüme alınmam gereken kısmını cevapladım.11de sola açılmam gerekirken (mecburen yoksa tutunamaz) ortada kalmaya çalışıp sağa doğru geçme çabamdan dolayı ciddi risk aldım.hız 180km.gaz kessem vurursunuz kesmesem yol vermeyi bilemedik,Solda giden yavaş bir araçla aramızdan geçtiniz bende oh ne güzel yavaşlatmadık diyordum söyledim çıkıncada herkese.Start finiste alakasız bi yere attım kendimi ki siz rahat yavaşlamadan dönün diye.Olabilir belkide adrenalinden farketmemişsinizdir doğrudur.
11 de arkandakı A5 yuzunden yavasladım,225 ıle gırıp,236-7 gıbı cıkıyorum.
Orada 174 e dusmusum,sen sagol saga gıttın ama zaten yavaslamıstım,o turda heba olmus oldu,o tur 2:14 ıle bıttı.
Ayrıca sanırım 12. vırajın gırısındede senı gecerken yol verdın,dogrumudur?
Super sport gıbı daha bos bır gunde 2:11 rahat gelıcek ama vırgul ne olur bılmıyorum. Uarım Kasımda ve guzel havada pıst gunu olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)