User Tag List

Sayfa 17/24 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
454 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: 26 -27 Ekim 2013 Pazar @ Pistgünleri.com İstanbulpark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebrikler bora.evo için çok iyi bir süre yapmışsın,supersportların arasına evo koymak büyük başarı bence,video varsa merakla bekliyorum.darısı başımıza artık
    Bide 2.defa istanbulparka çıkmasına rağmen tam alışamadan polo 1.6tdi ile 2.44.828 süre yapan arkadaşım ilker'de güne ayrı keyif kattı,gokart gibi gidiyo zibidi
    INFINITE PERFORMANCE

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrik ederim moruk super sure yapmissin kutlayamadim orda mokoko vaziyetteydim 8 tansyonla.

Yanliz pistin ambulansi saglik ekibi filan 10 numara calisiyor, hemen gelip ambulansta ilk yardimi yaptilar, bunuda test etmis olduk
    Güneş geçmiş olsun. Sağlık önemli konu fotoğraflardan gördüğüm kadarı ile kilo vermen gerekiyor. Henüz gençsin..

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrik ederim moruk super sure yapmissin kutlayamadim orda mokoko vaziyetteydim 8 tansyonla.

Yanliz pistin ambulansi saglik ekibi filan 10 numara calisiyor, hemen gelip ambulansta ilk yardimi yaptilar, bunuda test etmis olduk
    Akşamları gürmede; bunun niye kaşarı az, bunun altında niye patates ezmesi yok, niye tavuklar 13 tane geçen 16 taneydi diye kavga etmeyi bırakırsan kardeşim emin ol o tansiyonunda oralara gelmez.

Geçmiş olsun turp gibiyim turp turp diyordun geçen gün. Ya bak işte diyet iyi bişey. Baytar testleri ile olmuyormuş bu işler

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bende E seansını izledim gerçekten zevkliydi son virajda 1-2 kere kere çarşı pazar karıştı Golf R sanırım Yağ pompası yüzünden yarış dışı kaldı, R32 nin ise düzlük performansı bende hayal kırıklığı yarattı..
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akşamları gürmede; bunun niye kaşarı az, bunun altında niye patates ezmesi yok, niye tavuklar 13 tane geçen 16 taneydi diye kavga etmeyi bırakırsan kardeşim emin ol o tansiyonunda oralara gelmez.

Geçmiş olsun turp gibiyim turp turp diyordun geçen gün. Ya bak işte diyet iyi bişey. Baytar testleri ile olmuyormuş bu işler
    Iyiki bi tansyonum dustu hemen saldir zaten Forumca bana kilo verdireceksiniz anlasildi
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende E seansını izledim gerçekten zevkliydi son virajda 1-2 kere kere çarşı pazar karıştı Golf R sanırım Yağ pompası yüzünden yarış dışı kaldı, R32 nin ise düzlük performansı bende hayal kırıklığı yarattı..
    Çok keyifli güzel bi seansa denk gelmiştik ama 2.viraj tapa gaz çıktım açıla açıla baya g yedi yağ sanırım tek tarafta toplanınca pompa yağsız kalıp cortladı,yağ basıncı bir anda 0 olunca kenara çekmek zorunda kaldık malesef iyide oldu zaten test amaçlı gelmiştik eksiklerimizi gördük
    INFINITE PERFORMANCE

hantypR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bora tebrıkler kardesım
    cok guzel bır gundu E seans gercekten ten zevklı idi ciddi guzel yarıs yasadım
    bizden daha dusuk HP araclarda vardı o arkadaslara gercekten tebrıkler cok da guzel yuruduler herkese MAŞAALAH

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok keyifli güzel bi seansa denk gelmiştik ama 2.viraj tapa gaz çıktım açıla açıla baya g yedi yağ sanırım tek tarafta toplanınca pompa yağsız kalıp cortladı,yağ basıncı bir anda 0 olunca kenara çekmek zorunda kaldık malesef iyide oldu zaten test amaçlı gelmiştik eksiklerimizi gördük

Gun icinde ozellikle Bora nin kirmizi evo su ve sizin lacivert golf r i buyuk bir keyifle izledik.Gun icerisinde acaba bir dahaki aracim evo mu yoksa golf r mi olsun dedirttiniz ses ve performans muhtesemdi.E seansi bence bu gune kadarki organizasyonlarin en muhtesem seansiydi

BoraÇİFTÇİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı öskür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bora tebrikler,
    EVO nun ne olduğunu herkes anlasın
    Özgürüm,Müdürüm biz zaten ne olduğuna emindik, ama dediğin gibi ön yargılı insanlarda biraz,biraz tanımaya başlar umarım.
    Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bora tebrıkler kardesım
    cok guzel bır gundu E seans gercekten ten zevklı idi ciddi guzel yarıs yasadım
    bizden daha dusuk HP araclarda vardı o arkadaslara gercekten tebrıkler cok da guzel yuruduler herkese MAŞAALAH

Ben keyfi ve kardesime pisti gostermek icin ciktigimdan ilk basta tedirgin oldum E seansindan cikmak istedim cunku araclar 400+ dan basliyordu daha sonra F seansi olmadigini ogrenince katilmak zorunda kaldim ama korktugum basima gelmedi cunku herkes cok saygili ve dikkatliydi.Halk gunlerinde bir daha bu kadar hizlinin olupta bu kadar sorunsuz ve saygili gececek seansa denk gelmek cok zor olacak.Sanki herkes birbirine gec buyur kardesim seni yavaslatmayayim diyordu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gun icinde ozellikle Bora nin kirmizi evo su ve sizin lacivert golf r i buyuk bir keyifle izledik.Gun icerisinde acaba bir dahaki aracim evo mu yoksa golf r mi olsun dedirttiniz ses ve performans muhtesemdi.E seansi bence bu gune kadarki organizasyonlarin en muhtesem seansiydi
    Teşekkürler daha yapıcak çok şey var eksikleri fazla bitince çok çok daha iyi olucak inşallah.sizinde süreniz güzel megane2 rs için gayet iyi süre aşşağı çekmişsiniz baya trophy'nin süresine yaklaşmış tebrikler
    INFINITE PERFORMANCE

hantypR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben keyfi ve kardesime pisti gostermek icin ciktigimdan ilk basta tedirgin oldum E seansindan cikmak istedim cunku araclar 400+ dan basliyordu daha sonra F seansi olmadigini ogrenince katilmak zorunda kaldim ama korktugum basima gelmedi cunku herkes cok saygili ve dikkatliydi.Halk gunlerinde bir daha bu kadar hizlinin olupta bu kadar sorunsuz ve saygili gececek seansa denk gelmek cok zor olacak.Sanki herkes birbirine gec buyur kardesim seni yavaslatmayayim diyordu.
    evet öle kimse saygısızlık yapmadı ve guzeldı herkese kazasız aynı grupta aynı sekılde gorusmek uzere

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler daha yapıcak çok şey var eksikleri fazla bitince çok çok daha iyi olucak inşallah.sizinde süreniz güzel megane2 rs için gayet iyi süre aşşağı çekmişsiniz baya trophy'nin süresine yaklaşmış tebrikler

Masallah umarim bikmaz ve gelistirmeye devam eder her halk gununde hem golf r i hemde trophyi cikartirsiniz.Evet arkadasim Ahmet full stok araciyla yapti bu sureyi sadece hr yay ve bitik nankang semilerle.Biraz dolu olsa araci .30 lara kadar yolu var en kotu,tesekkurler.

HUSNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

R , gidişi ve duruşu ile gerçekten çok güzeldi. Park halindeyken de biraz inceledik. Nazarımız değmesin Maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah umarim bikmaz ve gelistirmeye devam eder her halk gununde hem golf r i hemde trophyi cikartirsiniz.Evet arkadasim Ahmet full stok araciyla yapti bu sureyi sadece hr yay ve bitik nankang semilerle.Biraz dolu olsa araci .30 lara kadar yolu var en kotu,tesekkurler.
    Alıntı HUSNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    R , gidişi ve duruşu ile gerçekten çok güzeldi. Park halindeyken de biraz inceledik. Nazarımız değmesin Maşallah
    Bıkmadık uğraşıyoruz hala bi sürü parça bekliyor yürüyen aksam için,yetişirse hepsinde olucaz.

Gidişi biraz zayıf daha basıncımız kısık teşekkürler
    INFINITE PERFORMANCE

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pıst gununun kotusu olmaz
    Derecelere baktım pazar gunu ıcın,Evo ıle Bora Cıftcıye tebrıkler.
    Aracda stok ustune neler yapıdı?(Yuruyen-motor kıl tuy)
    Yenı pıst gunu zamanını ne zamanını ne zaman acıklıyor Bugra? Bak tavla oynarım yoksa

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pıst gununun kotusu olmaz
    Derecelere baktım pazar gunu ıcın,Evo ıle Bora Cıftcıye tebrıkler.
    Aracda stok ustune neler yapıdı?(Yuruyen-motor kıl tuy)
    Yenı pıst gunu zamanını ne zamanını ne zaman acıklıyor Bugra? Bak tavla oynarım yoksa
    Yalnız size ciddi rakip geldi. Bi bakmışınız rekoru alıp gitmiş

UMİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bıkmadık uğraşıyoruz hala bi sürü parça bekliyor yürüyen aksam için,yetişirse hepsinde olucaz.

Gidişi biraz zayıf daha basıncımız kısık teşekkürler
    Meşhur mavi Golf R sizindi sanırım.
    Pist videosu var mı aracınızın? Merak ediyorum gidişini.

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bora abi tebrik ederim sana yakisan süreyi yapmissin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)