User Tag List

Sayfa 21/24 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon
454 sonuçtan 381 ile 399 arası

Konu: 26 -27 Ekim 2013 Pazar @ Pistgünleri.com İstanbulpark

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cembozbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bikac fotografcı arkadas aralarında anlasmıs cd halinde ucretli vericeklermiş kardesim ondan olabilir =)
    neden pıste fotoğrafcı olarak gırebılmek ıcın ucretmı odemişler?
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Herşeyde yurtdışını örnek aliyorsaniz fotoğraf olayında da yurtdışını örnek alın. Bu işler orada da bu şekilde ilerliyor çekip satıyorlar. Oraya gelip bütün gün ayakta fotoğraf çekmeye uğraşan adamın emeginin elbet karşılığı olması gerekiyor.

İnsanları firsatci diye nitelendirmek ayıp.

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herşeyde yurtdışını örnek aliyorsaniz fotoğraf olayında da yurtdışını örnek alın. Bu işler orada da bu şekilde ilerliyor çekip satıyorlar. Oraya gelip bütün gün ayakta fotoğraf çekmeye uğraşan adamın emeginin elbet karşılığı olması gerekiyor.

ayıp bi durum yok, ne satın aldığını görmen lazım, işin içine money girdiğinde şartlar değişir.
    TeamPASAOGLU

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bu insanlar o makineleri haybeye xxx sayıda shot yapmak için almıyorlar. Sonuçta onlar da hobilerini bir şekilde paraya çevirmek zorunda.. Almak istemeyen kişi tribünlerden çekilen fotoğrafları bulabilirler. Ya da zaten intercity istanbulpark'ın sitesinde yayınlanacak..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayıp bi durum yok, ne satın aldığını görmen lazım, işin içine money girdiğinde şartlar değişir.
    O kısım ok. Watermarkli olarak örnek göstermeleri gerek almak isteyen alır ondan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Özgur kendı adıma konusyım verecegım 50-100-200 cok etkılemez akısne boyle seylerı desteklerım fakat org dan once hıc denmedı bu sefer ucret karşılıgı yayınlıycaz falan dıye eger bastan solenseydı kımse fırsatcılık demez
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ozgur fırsatcı diyen olmadı yahu yada ben görmedim =)

fotografı ceken paralıda verebilir parasızda verebilir kendi kararı ben mehzentin neden foto koyulmadı postunun uzerine yazdım.

benim takıldıgım tek konu izmitte org yaptıgımızda veya yapıldıgında lutfen bizide goturun cekim yapalım oluyoda neden i.parkta ucretliye donuyo onu anlamadım?

iparka cıkan cokmu zengin veya izmit körfezde foto cekmenin maliyeti daha mı az ?
    BOZBEY

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özgur kendı adıma konusyım verecegım 50-100-200 cok etkılemez akısne boyle seylerı desteklerım fakat org dan once hıc denmedı bu sefer ucret karşılıgı yayınlıycaz falan dıye eger bastan solenseydı kımse fırsatcılık demez
    berkay forumda yazmıstı gözünden kaçmıstır muhtemelen

bide zaten isteyene bir kaç pozunu atıcam dedi ama detay cekim isteyene ufak ücret karslıgı cd halinde vericem dedi.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Mehmet, arkadaşlar fbook ve burada birkaçkere yazdı ücret olayını sen gormemissindir.

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Benim yazım gündem de dursun.

Alıntı CooLeqenD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabi ki buyrun çekiniz kendi fotoğrafınızı, amatörleri düşünen yok zaten makinelerinin ömürlerini alsınlar sizlerin 30-40 pozunuzu çeksinler. Sonra gelip, benim fotoğrafım varmı ? Var ücreti şu kadar dediğimiz de hemen suratınız düşüyor, neden paralı çekiyoruz falan. Ücretsiz daha tatlı geliyor tabi kişiye, ama hiç kimse demiyor ki arkadaşlar orda emek harcıyorlar haklarıdır falan siz gelip bize burda parasal yönden ufak görüyorsunuz.

Neden ufak görme olayı var, ben onu çözemiyorum.? Özel Çekim ücretleri olmuş tavan fiyatlar bizim istediğimiz 50-100-150-200 neyse bunlar mı fazla geliyor, kaç kişi görüyorsunuz sizi pistte fotoğrafınızı çeken ? Tribünden çekimleri söylemiyorum, sabah başlayıp akşama kadar soğukta sıcakta araç sahiplerine bir hatıra niteliğin de bir şey yapmak için çekim yapıyoruz, onda da Fırsatçı veya Aşmış mı oluyoruz. ? Bu sözleriniz, insanı yaptığı işten soğutuyor cidden..
    neden pıste fotoğrafcı olarak gırebılmek ıcın ucretmı odemişler?
    Hayır mehmet abi, hiç bir ücret ödemiyoruz. Buğra abimizin yüzünü kara çıkarıcak hiç bir şey yapmadan, gün boyu onun organizasyonun da güzel güzel kareler bırakıyoruz hiç bir şey beklemeden. Kuralların gerektiğince pist içinde yürüyerek çalışıyoruz, soğukta sıcakta Cumartesi günü cebimizden yemek yedik kumanya verilmedi. Cumartesi ve Pazar günü geldim Herkesin Fotoğrafı olsun diye 70 Lira arabaya benzin attım, OGS geçişlerim. Gelirken ve Giderken yoğun trafik çilem oldu.

Ama bu, benzin ve ogs olayı beni bağlayacak bir şey. Kendim isteyerek geliyorum, kendimi geliştirmek ve ekipmanlarımı yükseltebilmek için geliyorum. Çektiğim pozlarım içinde ufak ücret istiyorum, kötü bir şey mi yapıyoruz biz. ? Emeğimize ücret istemek, fırsatçılık falan mı oluyor ? Hafta İçi çalışıyorum, tatil günüm de gelip tam gün burada çalışıyorum organizasyon günlerin de ama bu tarz yorumlar gerçekten moralimi bozdu.. Yaptığımız şey çok yanlış, çok ters bir konuymuş gibi birde inceden alay ediliniyor..
    Otomobil Fotoğrafcısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmet, arkadaşlar fbook ve burada birkaçkere yazdı ücret olayını sen gormemissindir.
    isteyene ozel cekım yapıcaz dedıler onu gordum ama karıstırmısta olabılırım bro sıkıntı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki ücret verdiğimiz taktirde fatura fln vericekmisiniz

Bide ben fotoğrafçı olarak girmek istesem girebilirmiyim ? Yani ne gibi şartlar aranıyor ?

Sakın yanlış anlamayın bende olsam bende para isterdim

Ayrıca piste girerken sözleşmede böyle bir madde mevcut mu ?

Bu konuda eğer çekememezlik olursa iki tarafında başı ağrıyabilir.
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

BoraÇİFTÇİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraÇİFTÇİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Money talks.
    Fırsatcılara yer yok screen shot yapabilme ihtimalini bile göz önünde bulunduruyorlar.
    Fırsatçı veya Aşmış mı oluyoruz. ? Bu sözleriniz, insanı yaptığı işten soğutuyor cidden..

Elimde fotoğraflarınız var, sayıp size ben geri dönüş yapacağım.

Sanırım siz yanlış anladınız Beyler Fırsatcı biz oluyoruz !!

Dün daha öncede fotoğraflarımızı çeken bazı arkadaşlara dün görüştüm 5-100-200 TL Hakkı olan bir para istedi bende kendisine bana çektiğin resimleri göstermen lazım bir şekilde eğer para ödeyeceksem.

Bana verdiği cevap:

-Screen shot olarak gonderirim sana ben
    Ama bunu da yasadik rica ediyorum screeb shotlari paylasmayalim..

Ben burda insanlardaki yada bu işi yapan insanlardaki ön yargıyı ,bana verilen cevap la sanki ben fırsatcıymışım gibi davranmasından dolayı dedim umarım şimdi anlaşılmıştır yoksa ben bu arkadaşların ne kadar yorulduğunu ve ne caba sarf ettiklerini gayet iyi biliyorum ve sonuna kadar destekliyorum.
    Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.

serkanOC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim yazım gündem de dursun.

Hayır mehmet abi, hiç bir ücret ödemiyoruz. Buğra abimizin yüzünü kara çıkarıcak hiç bir şey yapmadan, gün boyu onun organizasyonun da güzel güzel kareler bırakıyoruz hiç bir şey beklemeden. Kuralların gerektiğince pist içinde yürüyerek çalışıyoruz, soğukta sıcakta Cumartesi günü cebimizden yemek yedik kumanya verilmedi. Cumartesi ve Pazar günü geldim Herkesin Fotoğrafı olsun diye 70 Lira arabaya benzin attım, OGS geçişlerim. Gelirken ve Giderken yoğun trafik çilem oldu.

Ama bu, benzin ve ogs olayı beni bağlayacak bir şey. Kendim isteyerek geliyorum, kendimi geliştirmek ve ekipmanlarımı yükseltebilmek için geliyorum. Çektiğim pozlarım içinde ufak ücret istiyorum, kötü bir şey mi yapıyoruz biz. ? Emeğimize ücret istemek, fırsatçılık falan mı oluyor ? Hafta İçi çalışıyorum, tatil günüm de gelip tam gün burada çalışıyorum organizasyon günlerin de ama bu tarz yorumlar gerçekten moralimi bozdu.. Yaptığımız şey çok yanlış, çok ters bir konuymuş gibi birde inceden alay ediliniyor..
    Bak kardeşim utandık pazar dostlugu bozar dıye bır kaıde vardır tıcarette her seyı bastan solemek en doğrusudur benım gordugum kadarıyla bır kac mesaj vardı ısteyene ozel cekım yapılabılınır dıye kendımce tebrık ettım hatta ve gırıste Berkaya benımkılerı cek dıyecektım kaynadı sonrada aldırmadım yanı ben verılcek parada değilim emın ol herkesde verır ama cocuğun adı ıkı yasında koyulmaz bastan koyulur.

sız org bıttıkten sonra fotograflar ucretlı dersenız olmaz bu seferkı hatanız bu oldu bence he ben destek olurum benım fotograflarım kımde varsa alırım bunca tembel adam varken ulkemızde boyle para kazanma yolunu secenlerı tebrık ederım ama dedığım gıbı bastan solemelısınız he soledıysenız ben gozden kacırdıysamda kusura bakmayın.

HUSNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her aracın bir tane pozu yayınlanabilir. İlgili arkadaşlar da eğer beğenirler ücretini ödeyip diğer fotolar ile beraber daha kaliteli versiyonlarına sahip olabilir. Foto çeken arakdaşlar bunun için ücret talep ederse bence hakkıdır . Sonuçta kullandıkları ekipmanın bir ömrü var.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ücret pist günleri SS için geçerli mi ? Yoksa sadece intercity halk gününe girenler için mi ?
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir önceki etkinlikte bu konuyu ben dile getirdim.

Fotoğraf çeken arkadaşlar az veya çok verdikleri emeğin harcadıkları masrafın karşılığını almaları son derece tabii ve haklarıdır.

Ücret ödemeden fotoğraf almak isteyenler hakkısızlık etmiş olur.

Alınıcak ücretin bedelini bence ortak bir konsey belirlemeli (Buğra bey vb.) veya serbest piyasa ekonomisi rekabet ortamında ücret kendini belirler.

34ace97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşı savunmak gibi olmasın ama 21-10-2013 de bu mesajını yazmış ve kendi konusunun başında aynı tarihde edit'lemiş.

Organizasyon günlerinde İstanbul Park veya Gittiğim Organizasyon içerisinde Profosyonel Fotoğrafcılık yapmaktayım. Organizasyon öncesi ve sonrasın da araçlar için özel çekim yapmaktayım. Dileyen arkadaşlar için bu konuda çalışmalar yapmaktan memnun olurum.. Yapılan çekimlerde düzenleme ile birlikte 100 TL bedeli vardır. İrtibat için, buradan özel mesaj gösterebilir, Facebook adresimden mesaj atabilirsiniz.
    http://www.techturkey.com/forum/foto...-workshop.html

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)