tosfedin foteselinde sorun vardı. 1.8t aracları ayrıcaz insallah eger 3 den fazla arac gelirse.
motor silk gonderecegim kisilerin bagzılarının kayıt formlarında eksik var. lutfen imk yı arayıp adresinizi verin.
Serkan Unto
telefon ile ulastım gerekli arkadaslara bitek serkan kaldı. imk ya ulasırsa ona kargolanıcak.
Öncelikle belirtmek isterim ki uzun süreden beri takip ettiğim organizasyonlar arasında en kötü organizasyondu. Hele ki parayı veren düdüğü çalar hesabından hareket edersek yarışa katılmak için parayı veren bizler yarışın sponsorları olarak daha iyi bir organizasyon beklerdik. Unutulmaması gereken bir diğer nokta da yarışa sponsorlukla yarışan arabaya sponsorluğun farklı kavramlar olduğu, bu kavramların organizatörler tarafından karıştırılarak tarafıma ben senin arabanın sponsoruyum demek gibi hataya düşülmesi de günün başka bir komik tarafıydı, ki yukarıda da belirttiğim gibi parayı veren biz seyirciler ve yarışçılar esas sponsorlarız. Organizasyonlara katılım her yarışta biraz daha düşüyorsa burada organizasyon çok güzeldi gibi şeyler yazmak yerine hatanın veya yanlışlığın nerde olduğunun aranması gerekir.
Bir diğer noktada pistin kısalığı, 280 metre civarında bir pist olduğu söylenmektedir ki bu da 2008 ULUSAL OTO-DRAG TALİMATI 2.7.1 e hiç uymamaktadır. Eğer pist hakikaten talimata uymuyorsa bu pistte yarışılmasına izin veren zihniyet dereyi geçerken at değiştirilmez mantığına aykırı hareket ederek ilk iki yarışta roll barsız katılımına izin verdiği araçları üçüncü yarışa sokmayarak ben talimatnamenin işime gelen kısmını uygularım demek istediğini açıkca ortaya koymuştur.
Amacım herhangi bir kişi veya kuruluşa saygısızlık yapmak, karşıklı tartışma ortamı yaratmak değil sadece düşüncelerimi belirtmektir.
x bir isim ile türkiye şamp. ve Drag dayin sponsoru benim, amacım marka bilinirligi yada ürün satmak degil, amac sadece yarışların boş gecmemesi, zaten gelen sponsorlarada ben cok buyuk yukumluluk getirmem.
sanırım sizin olay diger arklar ile yasanmıs bi olay, sanırım siz konustugum arac sahibisiniz sizde bnm sizin sticker ile bi olayım yok dediniz, herkezle tek tek konusunca hiçbir sorun kalmıyor.
audiler için de dedigim gibi quattra kulanıyorum, benimki dısında 2 tane guzel quattromuz var biri yapılıyo inşallah onlar hangi sınıfta girmeleri gerektigini kanıtlıcak
ayrıca bnm bildigim 3-4 tane daha guzel 1.8t var
eylül drag day için konu acıcam, ayrıca speedweekend güzel olucak, keşke diger pist klubleri baglantıya gecebilsek daha heycanlı yarıslar yaparız, birbirimizi kotuleyip rekabet yapmak yerine.
adamına göre muamele naparsın.
videoları baska siteye yüklicekti ama şu anda başka yerdeyiz videolar evdeki bilgisayarda bendeki çekimlerde cd ye aktarıldı ama gidip alamadım bu akşama artık geçikmeden dolayı kusura bakmayın bu akşam söz eklicem videoları montajsız direk 11 dklık video.
saygılar
Gürkan org. 11 numaraydı bugun sanada söledim mantarda zaten. sölenenleri kafana takma yapsınlar o zaman şikayetçi olanlar bir org. görelim.![]()
eylül drag day için konu acıcam, ayrıca speedweekend güzel olucak, keşke diger pist klubleri baglantıya gecebilsek daha heycanlı yarıslar yaparız, birbirimizi kotuleyip rekabet yapmak yerine.
+1 =:-)
bidahaki yarışa ayrton senna bile girse giricem girmezsem gitmicem amele yanığı oldum hahahahhaha![]()
sulhi gene döktürmüş anlaşılan gönüllerin şampiyonuzaman zaman görüyorum beyaz canavarı bayrampaşa performanceın orda maşallah
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)