User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
75 sonuçtan 58 ile 75 arası

Konu: 7 Eylül Türkiye Oto Drag Konya Yarışı.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gurkan zaten ben aracın sahibi degilim hazrılayanım , garaj adına konusuyorum.

neyse gecmis bitmis mezvular seninde emek verdıgını anlıyorum ama bu ise bu kadar uvey evlat muamelesi yapılması ve devamlı bir sorun cıkması beni de taraf haline getirdi.

artık bu konuya yazmama kararı verdim.

kolay gelsin
    walla ben herkez ile konustum, bu konuda sizinle görüşmedigimiz için konu burda biraz uzamış olabilir sorun degil,
    Ben türkiyedeki ilk dragdan bugunki olana kadar görev aldım yada katıldım, tosfed yanlısı dedin ama tosfede ben her mahalide katılım ucretinden lisans parası vermek ZORUNDAYIM............

Burda herşey yalış anlaşılıyo, mahalli organizasyonlar için her istegi tek tek dinlerim benimde elimnden gelen bukadar. yazmama kararına katılıyorum

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanlar resmi yerlerdeki yazan resmi kişileri tanır, kardeş beni ara görüşelim şeklinde baglantı kuramayız, antedli kağıt tınıza resmi kişilerinizi ve baglantılarınızı, bir yazı ile tosfed de kayıtlı olan başkan veya yönetim kurulu imzalı, yazını imk ya fakslarsanız, sizinle DE baglantıya geçilir.
    ama burda yanlış yonlendirici mesaj atmayın sonrasında garip cevaplar geliyo, orda yapılan organizasyonda bizim hiç bi faydamız olamaz.

EN önemlisi Dün neredeyse Tüm Drag lisanlı sporcular ile görüşüldü beni aramadınız diyen var ise imk ile baglantıya gecsin............................................ .

Konu daha fazla uzamasın, resmi yarısın baglantısı burda yapılamaz.
    benim yazımla bağlantılı bir açıklamaya anlam veremedim orda kırmızı ile işaretlediğiniz konu sizle veya şurda konuşulanla hiççç alakası yok.genel drag kurallarında değişmesini istediğimiz katılımı arttıracak fikirlerin kendi araçımıza göre değilde herkese hitap edecek şekilde olması anlamında yazdım.
    amannn haaa en sevmediğim şey yanlış anlaşılmaktır.

ankaradan sato*saxo ve turbo toyota yı unuttunuz sınıf 3 arabası ikiside gelecek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim benim zaten para ile ilgili bir derdim yok onu biliyorsun, ayrıca sozlesmede kabul ettigim gibi kapı stickerlarımda reklam cvs olabilir ama kabutuma, tavanıma veya bagaj kapagıma izinsiz yapıstırılamaz. haksızmıyım?
    bilyorum tabiki korhan abicim ama sadece kapı değil ön ve arka çamurluktada bazı bölümleri yarış sponsoruna reklam alanı olarak bırakman gerekiyor ihtiyati reklamlı diye yarış paranı yatırırsan.bunlarıda burdan yazıyorum diğer arkadaşlarda bilgilensin diye

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış anlasılıcak bir durum yok. senin yazınla ilgili bi cevap yazmadım sandece okunsun.

Ben Daha fazla Cevap yazmıcam, çünkü burda birşeyleri olumlu gorupte gidip lisans alıp Türkiye Şamp. giricek pek fazla kişi cıkmaz.

27 tane lisanslı sporcu bundan sonrasını belirlicek sadece 2 taraf var 27sporcu ve ilgili klüpler.

daha fazla + eklicek bişey yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış anlasılıcak bir durum yok. senin yazınla ilgili bi cevap yazmadım sandece okunsun.

Ben Daha fazla Cevap yazmıcam, çünkü burda birşeyleri olumlu gorupte gidip lisans alıp Türkiye Şamp. giricek pek fazla kişi cıkmaz.

27 tane lisanslı sporcu bundan sonrasını belirlicek sadece 2 taraf var 27sporcu ve ilgili klüpler.

daha fazla + eklicek bişey yok.

suleyman__83
    Misafir

mustafa-u - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu nedemek oluyor şimdi....
    yanlış görmüyorsam yarış yapılmasın diye yol kazılmış mı...

suleyman__83
    Misafir
    Alıntı mustafa-u Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne alaka kardeşim yarış yapılması için yapıldı bu pist pit alanın üzeri kapanıyor hepsi bu

utkuselamoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inşallah güzel olur. bu sene bu işler biraz sıkıntılı ilerliyor. ne zaman nerde ne yarış olucak hiç kimsenin bi haberi yok bu yüzden taleplerde düşüyor. bu spor a olan heyecan profesyonel olarak azalıyor gibi.
    utku selamoğlu

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suleyman__83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne alaka kardeşim yarış yapılması için yapıldı bu pist pit alanın üzeri kapanıyor hepsi bu
    Allah aşkına hemşerim o resimden senin soylediğinin anlaşılmasını nasıl beklersin?

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi halada şunu söylüyorum yarış yapıldıktan sonra bu işlemler yapılabilirdi..acelesi yoktu bukadar süleyman üstünün kapanmasının

mustafa-u - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mustafa-u Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı Bestsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah aşkına hemşerim o resimden senin soylediğinin anlaşılmasını nasıl beklersin?
    gereken cevap Bestsi arkadaşımız tarafından verilmiş zaten ama birkaç cümlede ben yazayım...

o zaman mesajına koyduğun fotoların altına ufak bir uyarı yazarsın başkalarıda yanlış anlamaz Süleyman 83 KARDEŞİİİİMM...

sanırım ben dahil hiçkimse tüm TR tarafından istenilen beklenilen güzellikteki bir pistin oraya yapıldığını görüp ondan sonra KÖSTEK olacak değil ya..

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pit alanın üzeri kapanıyor derken ?

Ben inşaatçıyım bu resimde pist üzerine bırakılmış stabilize görüyorum.
    Mevcut asfalt kazınmadan bu stabilize reglaj edilecekse yanlış.
    Kazıldıysa eğer stabilize çok yetersiz.
    Yanlış görüyosam doğrusu nedir

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

walla siz kendi kendinizi öyle güzel baltaladınızki tebrik ederim. 30 ağustos yarışını federasyon iptal etti die inadınızdan ulusalı yaptırmadınız inşaat falan hikaye ( msn de konuştuğumuzda kendinde doğruladın bilgisayarımda kayıtlı konuşmalar)
    şimdi tutup yapılmış güzelim asfaltı pit alanının üstünü kapatıcaz die kazdıysanız bişeler oldukca saçma ilerliyo zaten.
    tavırlarınız ve tutumunuz biz ulusal lisanslı yarışcıları pistinizden soğutmuştur.kendi adıma söyleyim sizin kendi bünyenizde organize edeceğiniz hiç bir yarışa katılmayacağım.yarışcı hiçbir arkadaşımında bu tutumunuzdan hoşlanmadığını üzülerek bildiririm
    RACE WERKS

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay anam vay
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarışmak için bukadar para harcayan zaman ayıran adamada bunları söyletiyorsanız ciddi problem var demektir oturun düşünün !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    afedersiniz ama bu herşeyde oldugu gibi TR'de bu işin de .oku çıkmış

zaten bir avuç insan bu spora gönül veriyor, milletin derdi birbirini bişey yapmak olmuş..

Türkiye'de bu işi gerçekten bilen, amerikada ki yönetmeliğe uygun bir şekilde organize edebilecek , bu işe gönül veren insanlara bir çıkar beklemden yardımcı olabilcek birilerinin organize etmesi lazım..

lafın kısası TOSFED'le bu iş olmaz.

ta_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pıstın ıcıne hıc bı zarar verılmıyor arkadaslar sadece yarısa gırcek arkadasların gunesten etlıkenmemesı ıcın bekleme alanını ustu kapatılacak o kazılmıs yerlerde kolon yapılcakmıs o yuzden yapılmıs pıst yapılmısken tam yapılsın dıye konya tum gucuyle suleyman abım gece gunduz ugrasıyor ....konya sıcak bı sehır oldugu ıcın asvalt cok zor donuyor ve bı harekette erıyor o yuzden gunde 3 defa suleyman abı sulatıyor asvalt zarar gormesın dıye o yuzden sızlere daha ıyı hızmet vermek ıcın ugrasıyor o gordugunuz teller ıse kımse sıze yarıs esnasında rahatsız etmesın dıye gorevlıler harıcı kımseyı alınmaması ıcın yaptırıldı ve pıstın cevresı cok genıs trıbun ve cevre duzenlemesı ıcın ugrasılıyor konyaya gelcek arkadaslar ıcınde cok sevınceksınız suleyman abının bu drag ısıne ne kadar onem verdıgını gorceksınzzzz sızın ıcın yasatmaya calıstıgı ıcın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)