sınıf 3 den en az 5 sınıf 5 den enaz 4 yarışmacı kesin diğerlerini bilmiyorum.ulusal+mahalli bir organizasyonda antalya da yapılacak iyi bir reklam antalyadan 20-30 araba getirir.ankaradan da çok gelen olur mahalliye.ama yarışmacılarında haberdar olması gerekli organizasyondan.
Halen yapılıp yapılmayacağı belli olmayan bir yarış için kimse sıcak bakmaz.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
G_TT_I Kardeş izin nerden alınmış nasıl alınmış gençlik spor il müdürlüğünün bile haberi yok nasıl izin alınmış pist sorumluların haberi yok kardeş valla bu işlerle ugraşan kişilerle muhattap olursanız iyi olur bişeyler yaparsınız ama bu işlerden anlamyanlarla bişey yapamaz ve bi yerlere varamassınız.
olumsuz hava estirince kim ne kazanıyo anlamış değilim.ama bu spora gönül vermiş caddede binemeyeceği ve piyasaya çıkarsa beş para etmeyecek arabasına 30-40.000 dolar para harcamış kişilere zarar veriyor bu ortam.herkes bilip bilmeden konuşuyor.geçen İMK nın körfez yarışıda 5 gün önce sitede yayınlandı daha yarışa 10 gün var.azcık yarışmaya katılmaya niyeti olan adam şurdan bişiyler okusa vazgeçer.bütün masraflar yarışmacılara ait olsada yarışın yapılmaması yarışmacılar haricinde kimsenin umurunda değil.konya fikride son İMK yarışındaki katılım azlığıdır arkadaşlar.400 mt isteği bir çok arkadaşda doğal olarak var.federasyon böyle bir pist varsa bu imkanı sağlıyalım katılım artsın mantığıyla konya için uğraşıyor.sınıf 5 deki standart arabada roll bar isteme zorunluluğuda bu bağlamda değiştirilerek seri üretim sınıf 5 arabalarında rollbar zorunluluğu kaldırılmıştır.en büyük sıkıntı olan lisans ve katılım ücretleri fazlalığıda yetkililere iletilmiştir.başka olumlu fikri olanlar yazsın burda tartışalım.fikir birliğiyle TEK AĞIZ olarak yetkililere iletelim.TEK AĞIZ diyorum kendi çıkarları için yetkililer yanlış yönlendirmeye çalışanlar olabiliyor.kendimize avantaj sağlıyacak şeyler değil katılımı arttıracak seyirciyi çekecek sponsorları çekecek fikirler üretelim.
@ e30 m3...gercekten cok haklısınız...bu sporu sewen ınsanlar cuvalla para harcayıp,sokakta gorenlerın o arac hakkında nerden bulmus bu tenekeyı demelerını onemsemeden,sadece zewklerı ugruna bu sporu yapmaya calısıyorlar...fakat paramla rezıl oldum ıbaresı kullanılınca ınsanlar kendını salak gıbı hıssedıyor...sen arabanı hazırla et,yarısta yarıstırmasınlar,yada araban bu boktan asfalt yuzunden tutunmasın...yada tomarla katılım ucretı ver...9 araba gırsın...nasıl olacak bu ıs? drag otomobıl sporu olarak gorunmuyor heralde federasyon tarafından...yanlız su unutulmasın kı hıc bır otomobıl klubu duzenledıklerı tırmanma pıst sampıyonası vb.. turnuvalardan dragtan kazandıkları paraları kazanamazlar...yedıklerı kabı pıslemesınler...
antalya ekıbı bence en dogrusunu yaptı yarısmıcaz dedıler yarısmıyolar...yrn obur gun ulusalda kımse kalmayınca akıllanırlar ıns... konyalı arkadasları tebrık edıyorum cabalarından oturu...ins dıger ıllerede sıcrar bu akım...bu spor tekellıkten cıkar...
sımdı mesela guzel bır pıstte mahalı adı altında bı org olsa kım gıtmez kı? o zmn ulusala ne gerek var?
İnsanlar resmi yerlerdeki yazan resmi kişileri tanır, kardeş beni ara görüşelim şeklinde baglantı kuramayız, antedli kağıt tınıza resmi kişilerinizi ve baglantılarınızı, bir yazı ile tosfed de kayıtlı olan başkan veya yönetim kurulu imzalı, yazını imk ya fakslarsanız, sizinle DE baglantıya geçilir.
ama burda yanlış yonlendirici mesaj atmayın sonrasında garip cevaplar geliyo, orda yapılan organizasyonda bizim hiç bi faydamız olamaz.
EN önemlisi Dün neredeyse Tüm Drag lisanlı sporcular ile görüşüldü beni aramadınız diyen var ise imk ile baglantıya gecsin............................................ .
Konu daha fazla uzamasın, resmi yarısın baglantısı burda yapılamaz.
Yanlış anlaşılmasın BEN KESİNLİKLE TOSFED TARAFTARI DEGİLİM OYLE OLSAM BU SENE GİDER TOSFED YARISMACI LİSANSI ALIRDIM.
onun yerine ben katılım ucretinden lisans parası oduyorum, ama lisans parasını kayıt ucretine yansıtamıyorum, katılan lara haksızlık
Ben özel organizasyonlar herkezin istedigi olması için oturup burdaki istekleri takip ediyorum.
Subaru roll bar konusunda yada yarışta sticker konusunda aracın sahibi gibi herkezle konusup derdimi anlattım roll bar konusunda yardımcı olmaya da calıstım, 3 yarısa girmiş bi araç için kural degişikligi olabilir ama istemi, yontemi nasıl olmalı???
Kaputa stiker yapıştırmada eminim kapı numarası verirken araç sahibi ile konustum kendisi dediki tamam benim senin stickerinla sorunum yok.... daha niye uzuyoki konu
tekara soyluyorum benimle gorusunleri arac sahibi sanıyorum, eger seninle gorusmediysem pardon sanki seninle konusmus gibi haraket ediyorum
maalesef artık bu iş çığrından çıkmış durumda. biz antalyadan bu yıl gelmedik ve bunun nedenini abilerimiz biliyor bahsettiklerimiz de tek tek çıkıyor.işin aslı herkesinde bildiği gibi hem en çok parayı bizden kazanıyorlar hemde en değersiz bizler oluyoruz şin garipliği burda başlıyor..... yarışan herkesi gerçekten tebrik etmek lazım bu işe verdiğimiz emekler ortada maddiyat bir yana emek herşeyden önemli ama karşılığını alamayınca yaşanan hüsran daha kötü buda bize verilen DEĞERSİZLİK..geçmek yada geçilmek değil keşke eskisi gibi her grupta yoğun katlım olsa geçsek geçilsek arabalrı yarışmak için yapıyorus sonuçda inşallah düzelir herşey bir yola girer bizde eskisi gibi zevkli bir şekilde yarışalara katılırız.
gurkan zaten ben aracın sahibi degilim hazrılayanım , garaj adına konusuyorum.
neyse gecmis bitmis mezvular seninde emek verdıgını anlıyorum ama bu ise bu kadar uvey evlat muamelesi yapılması ve devamlı bir sorun cıkması beni de taraf haline getirdi.
artık bu konuya yazmama kararı verdim.
kolay gelsin
bu sene 27 lisanlı sporcu var dünde telefon edilmiş tektek.
yuakrıda sayılmış isimler var, kaytılarını yaptırsınlar bizde gidip yarış izleyelim, tr samp giremeyenlerde mahalide kurtlarını doksunler
lafa gelınce ıstanbul arabaları managalda kul bırakmıyor ama abı...walla kendı aramızda yapalım yarısları bu ne
ayrıca su yukarıdan adı gecem kımse konya yakın dıe orayı ıstemedıgneadım gıbı emınım...sadce 400mt oldugu ıcın ve yenı asvalt oldugu ıcın ıstemıslerdır...bu sekılde bı pıst urfada bıle olsa ankara tayfası sıkılmadan gıder bunda emın olun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)