gecmıs olsun bı sansızlıktır gıdıyo bu ara bızde hayırlısı...
Printable View
gecmıs olsun bı sansızlıktır gıdıyo bu ara bızde hayırlısı...
Hepsine büyük geçmiş olsun ..
Bu arada bende kısmetse gelcem cumartesi,bişey sorcam KGN 09(crx vtec) un sahibi foruma üye diilmi?
Katılcak mı yarışa??
bulo zaten o rex ın sahıbı...
geçmiş olsun bro lar en yakın zamanda sağlıklarına kovuşmalarının dileği ile :(
ulusalda ızın verılen neyse kural odur bence. stepne ve bagaj ıcındekı herseyı sokebılırsın,tavan taban halısını sokebılırsın sun roofu sokup uzerıne plexı koyabılırısn klımanı sokersın koltuklarnı hafıf koltuklarla degıstırebılırsın. sac bagaj kaput yapabılırsın felan yanı
ya bende sarıyerde oturuyorum akşam geldim sarıyere ben geldikten 15 dk sonra olmuş kaza bendede si var hb beyaz kaza yapan araçta aynı galiba akşam çok arkadaşım aradı sen misin diye merak ettim bende çok üzüldüm ama kötü ir kaza yapmışlar bariyerlere çarptıktan sonra takla atmış dediler ama tam bilmiyorum yanlız araba tanınmıcak hale gelmiş resmen allah acil şifalar versin kaza yapan kardeşlerimize
kimseyede bu acıyı tattırmasın
aynen öle dostum vaLLa bu draglar cok şansız geldi vardır bunda da bi hayır ama ne yapcaksın...
kgn 09 un sahıbı katılıyodu ama kaza yapmıslar ıste
Cok gecmıs olsun ... yapabılecegımız bısıler varsa lutfen ıletın
bende geliyorum inşallah... Angara dan gelicek :D arkadaşlarımızı görmeye
merakı gıdermek ıcın
Saturday Day
Pleasant with intervals of clouds and sunshine
High 24°C
RealFeel®: 26°C
View the Hour-By-Hour™ Forecast
Winds: SSW at 8km/h
Wind Gusts: 17 km/h
KATEGORI I
1.4 SEDAN
CIVIC EX
CIVIC EX
1.4 Sedan
1.4 HB
1.4 HB
1.4 HB
KATEGORI II
1.6 IES
1.6 IES
CIVIC SI
1.6 CIVIC
1.6 CIVIC
1.6 IES
KATEGORI III
VTI
VTI
VTI
VTI
VTI
VTI
VTI
VTI
CRX EX
VTI
VTI
VTI
KATEGORI IV
VTI K20A
TYPER
TYPER
TYPER
S2000
S2000
TURBO VTI
YENICIVIC TURBO
KATEGORI V
ACCORD 2.4
ACCORD 2.4
ACCORD 2.4
ACCORD 2.4
bu nedır abı anlamadım?
ben hiç anlamadım yaa adelet mi 1,6ies i accordla kaldırmak :D gerçi otomatiğin acizliğiii
ne farkederkı bırı 2.4 accord bırı 1.6 cıvıc accord ezecek yanı. tvtecler ve typerlar ne alaka anlamadım resmen bomba olmus lıste
Hayırlısı ile güzel bi gün olacak. GeliyORUM
Liste cok garip olmus cidden :)
Turbo VTI ile TypeR garip eslestirme olmus :D
Selçuk Amaç en hızlı olanı ayırt etmek en fazla araba hafifleteni değil bu bir eğlence günü biliyorsun ...
Araçtan stepne harici malzeme sökmek yasak o nedenle ..
haa yarış koltuğun vardır yada karbon bagajın ona bişi diyemem ama tutupta arka koltuğunu sökersen komple sağı solu sökersen bu diskalifiye sebebi oluyor bu organizasyonda ...
Seni severim bilirsin beni pistte babamı tanımam kural kuraldır kankacım görüşürük pistte;)