umarım yağmur yağamazda guzel ve keyif alacağımız bir gun olur
Printable View
umarım yağmur yağamazda guzel ve keyif alacağımız bir gun olur
Team RAD-R Performance olarak oradayız :)
Cumartesiden itibaren yagmur diyor cogu yer, bakalım umarım yagmaz.
valla şimdiyekadar yaptığım tüm org. larda hava tahminin takip ettiğim yerler şuan yağmurdan eser göstermiyor ...
ben yağmıyacağını düşünüyorum ancak Allahın işi bu Belli olmaz Yazın ortasındada yağıyo ***** :D
Güzel bir gün olucak showları ile görsel bir şölen sunucak şimdiden geliceklere benden ufaak bir tiyo :D
Bu arada arkadaşlar Önemli bir notuda iletiyim
Araçlardan stepne harici birşey sökmek diskalifiye sebebidir ...
Her aracın içinde ulaşılabilicek bir noktaya sabitlenmiş yangın tüpü bulundurulması mecburidir .
Araçlarda slick lastik serbesttir .
Katılımcı olucak arkadaşlara gerekli e mail yarın iletilicektir ...
Lütfen hazırlığınızı ona göre yapınız ....
kısmetse gıderız :D
Su park alanı yine gölet gibi olmasın da biz baska birsey istemiyoruz :D
Valla yavuzum Bende isterim ama bunun garantisi yoq neyazıkki belediye ile alakalı pistin sınırı pistin duvarı ile başlıyor otopark alanı dahil olmak üzere gerikalan dış alan tamamiyle belediye kontrolunde bişi olucağını sanmıyorum temiz düzgün olur ancak olurya bigun once sıkı yamur yağar ise bizim mudahale etme şansımız yok neyazıkki ***** adamların bölgesine 1 kilo çakıl dökemeyiz ...Keşke bürokrasi bukadar yıkmasa bizleri ...
arkadaslar şimdi hastaneden yenı geldım bizim honda bılo ve beyaz Sİ ın sahibi ersan maslağın ilersinde kötu bi kaza gecirdiler bılonun yuzunde dikişler ve ersanın da elmacık kemii kırık dolayısıyLa bu 2 arkadaşımız draglara katıLamıolar...
kanka vaLLa ersanın elmacık kemi kırık biloda dikişler var kaburgalar ezık arkada kadirin sağ kalcası kırık baya ağır bi kaza...arabanın üstünde kapı ve camurluk kaput yokmus baya ağr bi kaza yani korkuttular bizi...
Geçmiş olsun hepsine....
geçmiş olsun..:(
geçmiş olsun arıyım bakam hangi arabayla kaza yapmışlar...