Katılıcakmısın yahu ?
Start vericem sana die seviniyodum katılmıycam demişsin fundaya sanırım ??
Katılıcakmısın ??
Printable View
bugracım aracın ustune o yazdıgın herey yapıldı :D koltuklar duruyo ama hafıf accık bagajda kaputta :D
sokulen seyler senı baglamaz meraketme :) koltuklar yerınde
O listede Gerekli Değişiklikler yapılıcaktır arkadaşlar listeye bakıp turboların ne işi var demeyin oke ......
selçuk arabadan bişey sökmedi ama karton bagaj karton kaput karton koltuklar hahahahah :D
kanka bagaj halısı yok bagaj yan kaplamaları yok stepne yok krıko yok. bunlar ulusal specte bıle yasak deıl . ben ulusal spece gore yapıyorum hazırlıgımı. koltuklar fıber zaten ıkı tane araba del sol :D klıması yok:D
Ulusal yarış değil bu Bu bi yarış da değil Eylence günü....
Kurallar belirttiğim kurallar herkezin adil ve eşit şekilde kalkması amaç ....
Teknik kontrolde sorun yaşayan beni aramasın pistte baştan söliyim kimsenin hakkını kimseye yedirmem adetim değildir bilen bilir zaten beni ve yaptığım iş lerde ki tavrımı ....
ıns kazasız belasız gonlunuze gore olur hersey...kulaklarım yetısmedı bayram dolayısıyla ptsı elımde olucak,gercekten katılmak ıstedıgım bı organızasyondu:( ulusaldan cok daha ıı olucak gıbı org;)
Bizde seni görmek isterdik aramızda kulakları boşver izlemeyede olsa bekleriz ...
Ulusalla bir benzerliğimiz yok aslında bu farklı bir konsept ***** ama eylenmek güzel bir cumartesi günü geçirmek isteyen otomobili seven herkezin zevk alıcağı bir gün planlandı .
Sevgili arkadaşlarım hertürlü detay için ciddi manada çalıştılar ben sandece pist drag vb. kısmımlarından sorumluyum ama arka tarafta yapılan hazırlıklar ve gün içindeki Showlar beni bile etkiledi ;)
Görüşmek üzere
Son Yağmur durumu iyi gözüküyor :)
Saturday Oct 04
Time Forecast Temp Feels like Wind Humidity Precip chance UV Index
12 ** Sprinkles 21° 21° 11 km/hr WSW 84% 65% 0
3 ** Showers / Clear 20° 20° 14 km/hr SSW 86% 75% 0
6 ** Showers / Clear 20° 20° 13 km/hr SSW 84% 70% 0
9 ** Showers / Clear 20° 20° 15 km/hr SW 80% 35% 1
Noon Clear 23° 23° 19 km/hr SW 77% 40% 4
3 PM Showers / Clear 24° 24° 23 km/hr SW 68% 35% 3
6 PM Fair 23° 23° 13 km/hr SW 74% 10% 0
9 PM Clear 23° 23° 16 km/hr SSW 70% 5% 0
Öğlen açmış olacak hava :)
pasakızı bız b20 si katılıcaz napıcaz kayıt ıcın bıde yagmur yagarsa yıne olucakmı