oha bedduaya bak :D
Printable View
2 ferro 1 Kornette istanbulu birbirine katmış anlaşılan dün gece :D
Hayırlısı olsun gazoz kupası filanda verdilermi:-D
nico tebrikler, neden arkaya bakma ihtiyaci duydun :)
http://xs432.xs.to/xs432/08406/foto2233.jpg
ya şimdi kimseyi karşıma almıyım diyorum ama
sevgili xor nickli arkadaşım
okadar acımasızca eleştiri yapmışsınki canına kast etmişim malına kast etmişim hakkımda onlarca şikayet varmış vs vs..
ben şimdi ne yazsam kafanıza göre yorum yazmaya devam edeceksiniz...
bu yüzden vidyoları izle ona göre bu derece yargısız infaz yap yok üstüne kırmışım bu yüzden geçmişim yoksa delsol geçermiş vs vs..
arabamı dün yarıştan çıktıktan sonra kapının önüne çektim o vaziyet durmakta p28 ve aem v1 den başka bişey çıkarsa yakın arabamı..
eger del sol de aynı vaziyet duruyorsa istediginiz kadar kalkarım ....
şeridi ortaladıgımı kabul ediyorum fakat o zaman aramızdaki farkı da siz kabul edin ne yani şimdi arada 1 boy fark var finişe 50 metre var o farkımı kapatıcaktı da buna ben müsade etmedim önüne kırarak ...
burada beni haksızca eleştiren herkesi şiddetle kınıyorum isteyen istedigi gibi konuşsun ama şunuda kimse kabul etmedi herkes doldurmuş hazırlamış arabasınıben sadece 5 dakkada beynimi deiştirdim müşurumu deiştirdim o kadar ve kurada herkes beni gözüne kestirmiş keşke bu bana çıksa diye.. bense soranlara arabamda hiçbişey yok std dedim kimbilir belkide hafife alınmak istemişimdir...
ben kötü bişey sölemedim nedir bu atarının sebebi?rahat ol bugune kadar kullanmadıgım araba yok tutamadgım araçta yok,bizimde o pistte yarıştıgımız oldu biz hiç yurudugumuz aracın ustune yatmadık devır saatı nı kontrol ederken olsun aynaya bakarken de olsun bence direksiyonu tutmayı bilmek lazım ;)
sorun gereksiz yere bu adama bu lafların denmesi bence