yatma yada kayma neyse, hakemlerin itirazi olsa birinci olmazdin zaten ama neden hep fotolarda arkaya bakiyosun sen :)
Printable View
ben çamur atmıyorum gördüğümü sölüyorum,tribunden ve resimleride koydular video ları da koydular görünen köy kılavuz istemez ;)
ben sana istiyerek yattın demedim benim öle bi msj ım yok benım yazdıklarımı iyi oku bence!tribunde senin dostların arkadaşların bile söledi napıo bu bole diskalifiye olucak die neyse yatmadıysan yatmadın ben,biz,ordaki herkez yanlış görmüş demekki
Şuan işteyim gerekli şeyleri akşam yazarım ;) biraz daha üstüne çıksan murat çimlere çıkacaktı
bu arada pistteki ilk yarışmdı kerem abimin de dedigi gibi
inkar da etmiyorum videoları saatlerdir izliyorum en ufak bir tehlikeli durum söz konusu deil dikkat ettiyseniz sadece sag tarata kalkınca sol şeride kayıyo araç oda arayı açtıktan sonra sol taraftan kalkınca da sol çizgiye sıfır gidiyo yani ne taraftan kalkarsam kalkayım pist tecrübem olmadıgından yada yoldaki hafif saga eyimden arac sola yaklaşıyo kasti bi yatma yok eger olsa zaten sol taraftan kalkınca da saga yatmam gerekir
bir şey sorucam arkadaş özür diliyo kasıt yok diyo üstüne gelmeyin olabilir yarış sırasında
tebrik ederim arkadaşı yinede ..ama bu arada hondamcomda yeni gördüm bursalı b20 1. olmuş bide dalga geçmiş hepsini zımpara yaptım diye ne kadar ayıp...
http://www.hondam.com/forum/index.php?topic=41728.0
burdaki kokana paşakızındanmı bahsediyo ????
16 plakalı aracın sahibinin yazıları son derece çirkin.Sessiz sakin birine benziyodu yarış esnasında
baska sarisin yoksa evet..
[quote author=v_ti_v_tec link=topic=41728.msg888972#msg888972 date=1223194330]
dün turbo kategorisinde soktuğum atmosferik b20 motorlu honda cıvıc si imla 1 ncılık aldım ve odül sırasında 2 ci ile 3 üncü para çekini artı kask artı kupa aldılar artı tshırt aldılar fakat bana kupa yag tshırt verdıler hanı para cekı 300 ytl lık hanı kask orda odullerı dagatan bırtane kokana vardı sarışın cılız birşey hemen malzemeleri soteye koydu bu kadar para gozu olmayın bızım ıhtıyacımız yok paraya bursa team olarak ama yapılan harakete kızdım sadece önemli değil sonuçta turbo kategorisinde atmosferik arabamla fena şekilde zımpara şekli oldu hepsine geçmiş olsun ;D ;D ;D ;D
[/quote]
:D ademi dellendirmişler :D:D:D hahauhauah
Okudukça şaşırıyorum
adamın duruşuyla yazdıklarını karşılaştırınca cidden görünüşe aldanmamak lazım demek geliyo içimden. cidden ayıp etmiş
aynen öyle :) napiyim oturup ağliyim mi onun bu yaptıklarına hauhuaehu komik buluyorum
valla çok garip ama neden yapsınki paşakızı böle bir şeyi sanmıyorum yanlış anlama vardır ama adamın uslubu çok kötüü....ben bu paşakızının akrabası falan olsam bu bursalıyı öldürmeme sebeptir yani çok ayıp yenilir yutulur değil