zavallı...
onu yazan her kimse.
Printable View
zavallı...
onu yazan her kimse.
Bence de adem yazmamıştır zaten favori adem in aracı idi bunda şaşılıcak bişey yok :):)
boy kavramın cok degısık
http://xs232.xs.to/xs232/08406/foto6795.jpg
sendede goz bocuklugu var sanırım :D
http://xs232.xs.to/xs232/08406/foto6795.jpg
illaki her kalkışta aynı olmicak adam vites kaçırmış bişey olmus gittin bitanesi böyle oldu die geldin bunu koydun auhauehuahuaehuae stp aynı stp
41 le ılk kalkıslarında 3 e atamadı del sol dırek bosa saldı ve bıraktı senın gordugun o kalkıs eraycım :) camur yapmak ıstesem gelsın roll yapsın derım ;)
ahaha kan gövdeyi götürecek :D
butun yarısan araclara tebrıkler. honda battle olmus:) b20de baya ıı gıtmıs...
Bu b20 İzmir'den giden siyah b20 değil mi? Maaşallah Maaşallah.
bursadan gelen gri b20
selçuk neden bukadar üstüme oynanıyo anlamıyorum delsolün kaputunun altındakiler ve delsolün agırlıgı bende olsa hulk la denerdim
oysa benim araçta v1 le p28 den başka bişey yoktu sorun hiç ugraşmadan günlük kullandıgım aracımla sizin belkide günlerce hazırladıgınız aracı elemiş olmammı?
Ayrıca baktıgımda nerdeyse tüm yarışmacılar finish i sol şeritte görmüş
ben aranızdan biri olmadıgımdanmı bukadar yükleniyorsunuz...
Roll de yaparız bi gün delsolle merak etmeyin..
sana karsı en ufak bır yazım varmı? benmı yazdım ustune kırdı ettı vs dıye.? bu arada del solun agırlı sende olsa hulklamı denerdın :) stock del sol vtecten 100 kılo agır bunu bılıyormusun sen? sen del solu 950 kılo 1000 kılo felanmı sanıyorsun? bu kadar bılıyorsunuz yaw cıdden komıksınız :) hondanın crx kodlu kasa serılerının drag setupları les denecek durumdadır bunu herkes bılır. aracı kullanan arkadas pıstte ılk defa vtec kaldırdıu zaten ondan oncesınde turuncu 1.4 uyle yarısmıstır herzaman. drag setup ı kotu olan bı kasa ve ılk defa pıstte dragta vtec kaldıran bır kısının o arava ne kadar adapte olmasını bekleyebılırsınkı :) ben kaldırayım bırak dedım ıstemedı ben kendım yarısıcam dedı bende saygı duydum ustelemedım. oyle yok gunlerdır ugrasıp hazırladıgınız arabayı gectım ıste gunluk arabamla felan gıbı sacma tabırler kullanma ıstersen. arabanın kalkıs ve pılotaj dezavantajını ortadan kaldıralımmı ne dersın ? roll yapalımmı del solle? ben sen gectın dun agzımı acmadım helal olsun ıyı kaldırdı ıyı yuruttu aracını dedım. 2 .lıkmıs hakkımız sevındık dedım. durduk yerde trıbe gırme ıstersen ;)
ahahaha GÜLDÜK :D gel gel... arabanın tutunma ve pılotaj dezavantajını ortadan kaldıralımda roll yapalım bakalım onundekı kac boy sayabılcekmısın :)
ps: ınsanı yazmak ıcın bu kadar zorlamakta olmazkı. bı gectın dıye roll kıngmı kesıldın nedır... hondamdada ona buna sarıyodun edıyodunda burası yerı deıl. rollde aklın almaz del sola noldu dıye..
saygılar
Selam kardeşim ben sadece düşüncemi beyan ettim yanlış anlama beni. Muratın çimlere çıkma olasılığı olduğundan startta neden böyle bişey yaptı dedim. Sağlık olsun bir dahakine böyle bir eleştiriye izin verme lütfen.
Başarını tebrik ederim araban çok güzel yürüyor. İlk turda ben 5 kapı numaralı vti ile eşleştim Buğra neden del sol ile kalkın dedi anlamadım. Eğlence günüydü 2 defa geçilip eğlendik. Sanırım yılda 1 defa drag yaparım drag pek sarmadı beni. Rolling daha eğlenceli.
eslesmeler ılk soylendıgı gıbı olmadı zaten.bızede baska vtecle kalkacagımız soylendı sonra del solle senı cagırdılar eslesme bu deıl dedım ama fayda etmedı.